BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Legjobb PTC- ClixSense

Szerző: | aug 6, 2016 | Kérdőíves pénzkeresés

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

 ClixSense a legjobb,és legmegbízhatóbb PTC oldal

(alapítva 2007)

Clixsense vélemény. A PTC oldalakról úgy általában elmondható (és persze tisztelet a kivételnek), hogy a 90%-a nem éri meg az első domain név hosszabbítást sem 😉 . Azaz válik menet közben nem fizetőssé (SCAM), vagy már eleve azzal a céllal indult, hogy beszedjen valamennyi pénzt, és eltűnjön a ködben… 👿 . Időt, energiát fektetsz be, és mikor végre eléred a kifizetési minimumot 👿 . Már nincs az oldal , megszűnik a kapcsolat az adminnal , eltűnnek a supportok elérhetőségek, nem válaszolnak a leveleidre…

Szánj napi néhány percet (és azt rendszeresen  🙂 ) a PTC oldalak királynőjeként is emlegetett ClixSense oldalara, és keress vele igazi $-kat!

clixsense belépés

A regisztráció a SignUp feliratra való kattintással kezdődik, ahol meg kell adnod adataidat (név, felhasználó név, e-mail cím). El kell fogadnod a felhasználási feltételeket majd meg kell erősítened a regisztrációdat a mailben kapott linkre kattintva. Az oldal angol nyelvű, de annyira egyszerűen, és felhasználóbarát módon van felépítve, hogy a kezelése nem fog gondot okozni.

A ClixSense oldalnak jelenleg is több MILLIÓ! tagja van, és ez a szám folyamatosan bővül! Az adminjai megbízhatóak a cég adatai az interneten elérhetőek. Világszerte minden Ptc-vel foglakozó blogon vagy fórumon is csak elismerően nyilatkoznak róla! A regisztráció, és a tagság is ingyenes, de nyilván fel tudod gyorsítani a haladást, amennyiben Prémium tagságot vásárolsz (éves dia 17$).

ClixSense a legjobb PTC oldal

A ClixSense oldalon többféle kereseti lehetőséged van:

Reklámok nézegetése ( mint minden rendes PTC  oldal esetében  🙂 ) . A Wiew Ads ra kattintva találod meg a fizetett hirdetéseket, melyek 4 típusúak lehetnek. A  típustól függ az is mennyi ideig kell nézni az oldalt. Pl: micro-3 másodperc, extended 30 másodperc ami persze a vele megkereshető centekkel is egyenes arányban van (0,001 vagy 0,01).macskás kép clixsense

Csak kattints a hirdetésre, ami után az egy külön ablakban megnyílik. Itt megjelenik egy ellenőrző képsor amiből a macskára vagy cicára kell kattintanod (ezért is hívják macskás oldalnak  🙂 ) és már indul is az oldal. Egyébként fókuszosak a hirdetések tehát ha átlépsz egy másik ablakba megáll a számláló! Miután a reklámok 3-5-30 másodperces “figyelmet” igényelnek a napi 20-30 oldal néhány perc alatt villámgyorsan lekattolható!

ClixSense a legjobb,és legmegbízhatóbb PTC oldal

Clixgrid egy játék ahol akár 10$-t is nyerhetsz. Standard tagként  naponta 30 kockát választhatsz ki a táblából, amelyek alatt oldalak reklámjai vannak, és 10 másodpercig kell nézned, hogy kiderüljön ezzel nyertél-e. (prémium tagként 60 lehetőség, és csak 5 másodpercig kell futtatni). Itt lehet látni a napi nyerteseket, és nyereményeket is. Érdemes ezt az 5-10 percet naponta pluszban rászánni ha ezzel is növelhetjük bevételeinket.

Suvey. Kérdőívek kitöltése, amelyekre egyébiránt ha van a profilodnak megfelelő (pl magyar nyelvű felmérés) mailben is felhívjak a figyelmedet, és ezek kitöltésével 10-20 perc alatt 1$-t is kereshetsz rögtön. Mivel ezek is országokhoz köthetőek, lehet hogy te nem kapsz annyi felmérést mint mondjuk az USA-ban vagy más országokban.

minimunkák clixsensemini munka 2 clixsense

 

 

 

Offers. Mini munkák. Ez lehet egy játékkal való játszás egy órán keresztül, rádió hallgatás fél óráig,  vagy valamilyen mobil alkalmazás telepítése, és ezekért is centeket kaphatsz. Számos kérdőív kitöltésének lehetősége!

task clixsenseTasks. Feladatok, amelyekkel 0,01 és 0,14 $-ok kereshetőek. Itt alul láthatóak a napi feladatokat végzők rangsora, ahol az elvégzett feladatok számát is láthatód, ami mondjuk egy 500-as számnál is (a feladatért adott centeknek megfelelően) 10-15$  napi keresetnek felel meg (mondjuk így a napi pár perc is rögtön pár órára ugrik azért  🙂 ). Heti verseny is van a legjobb 10 feladatot végrehajtó kap jutalmat (fontos, hogy ha elkezdesz egy feladatot azt be is kell fejezni, mert ezeket ellenőrzik).napi ellenőrési lista clixsense

ClixSense több éves PTC oldal

Napi bónusz. Az oldal jutalmazza ha bizonyos dolgokat naponta elvégzel. Pl nézz meg 6 fizetett hirdetést, kattints 20 hirdetésre a Gridben, végezz el valamennyi feladatot, legalább 1x nézz be a fórumra (ami magyar nyelven is elérhető!). A napi bónusz mellet lehetőség van extra bónuszokra is szert tenni pl ha 3 napon keresztül aktív vagy ha a Clixaddon-on keresztül használtad az oldalt. A napi ellenőrzési listát az accountodban tudod megnézni.clix addon clixsense

Clixaddon. Ez egy böngészőbe telepíthető alkalmazás, ami azért hasznos, mert automatikusan frissül, és meg mutatja neked milyen elérhető ajánlatok vannak aktuálisan. Ezzel is értékes időt takaritasz meg, mert nem kell belépned naponta akár többször is, hogy megnézd van -e pl lekattolható hirdetés.

ClixSense megbízható vagyis kifizetős PTC oldal

Az oldal mailt küld neked ha 7 napig nem mutattál aktivitást az oldalon ezért nagy eséllyel nem fogod elfelejteni az oldalt, ha mégis akkor viszont 90 nap inaktivitás után a fiókod törlésre kerül, de ezt nyilván nem szeretnéd  😆  Pláne ha a Partnerprogram keretében sikerül referáltakat is gyűjtened (8 mélységben jutalom)- mert hogy ez is az egyik legnagyszerűbben összeállított program ebben a szegmensben.

Amit még érdemes tudnod az oldalról, hogy itt nincs lehetőség referáltak vételére, és bérlésre sem- ami azért is jó, mert sok oldallal ellentétben nem vásárolsz “robotokat” akik pont annyi pénzt sem kattolnak neked össze, mint amennyiért bérelted őket  🙄

Ha szeretnél regisztrálni a világ egyik legmegbízhatóbb PTC oldalára kattints a Bannere MOST >>>

  

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam