BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Közösségi megosztás

Szerző: | okt 15, 2016 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

közösségi oldalMikor érdemes tartalmat megosztani a közösségi oldalakon?

A közösségi megosztás sikerességét nagy mértékben meghatározhatja a megfelelően kiválasztott időpont.

A legnépszerűbb közösségi oldalakon az alábbi időpontokban mutatkozik (általánosságban) a legnagyobb aktivitás. !Azaz ebben az időszakban érdemes posztolnod ha minél több látogatót szeretnél a tartalmaidra. Ha kifejezetten egy egy célcsoporthoz szeretnél eljutni ez persze változhat. Illetve ha annyira témaspecifikus a megosztani kívánt tartalom abban az esetben is lehetnek más tapasztalatok. Pl (szokások, fogyasztói kör, egyéb paraméterek…)

Twitter:  Rövid 140 karakteres üzenetek megosztására van lehetőség. Napközben több “csirippel” is fel jelentkezhetsz, de  hétvégén 13.00-15.00 között jelentősen megnő az aktivitás, tehát ekkor lehet érdemesebb “csiripelgetni”.

Facebook: Aki fent van az jellemzően már ezzel kezdi a reggelt 🙂  pláne, hogy  a felhasználók jelentős része mobilon keresztül használja az oldalt. Posztjaidat hétköznap 06.00-08.00 , és 13.00-14.00 közötti  valamint a “csúcs” 17.00-19.00 közötti időszakban érdemes megosztanod. A hétvége valamint az ünnepnapok infó dömpingjében attól függően használd milyen tartalmat szeretnél eljuttatni ,és kihez.

LinkedIn: Mivel jellemzően munka/állás keresésére használják ezért a munkaidő kezdete előtt, és a vége utáni órákban lehet jelentősebb aktivitás, és az is inkább hétköznap (egyébkánt 09.00-17.00 között úgy általában is jó elérhetőségre lehet számítani).

Ezek a közösségi megosztás ajánlott időpontjai, amelyet jellemzően statisztikai alapokon szoktak ajánlani, de nyilván lehetnek egyéb vagy sajátságos tapasztalatok is – mert hogy a kivétel erősítheti a szabályt ugyebár – .

Ha érdekelnek un. alternatív közösségi oldalak is akkor nézz körül itt is >>>

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam