BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Online pénzváltás

Szerző: | jan 21, 2017 | Hasznos vagy érdekes

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Fizetési processzorok közötti utalás!

Online pénzváltás fizetési processzorok között, Biztosan találkoztál már azzal, hogy egy vásárlás vagy befizetés során nem tudod használni a jól megszokott fizetési processzorodat (amelyen a pénzed is rendelkezésedre áll nyilván), mert a fogadó nem rendelkezik ezzel, vagy nem is biztosít ilyen alternatívát.

Pl: mikor a PayPal bezárt Törökországban ezért az ottani webshopok, de magánszemélyek sem tudták az elviekben a világ egyik legnagyobb online pénztárcáját használni?!  ezt a PayPal az ottani szabályozásokra hivatkozva tette meg (no komment 😎 )!

Mivel az online pénztárcák jellemzően (a PayPal is ilyen) csak a saját fizetési processzorukat használják azaz nem lehet közvetlenül más online pénztárcára utalni.  Így megnéztük milyen lehetőségeink vannak, hogy a kívánt összeget a lehető legkevesebb lépéssel -és költséggel- mégis a kívánt helyre juttassuk. Tehát kihagyva a több napos Magyarországi bankba le onnan fel pénz mozgatási manővereket, és annak költségeit 🙂

Az un. online pénzváltók akkor is hasznosak lehetnek, ha olyan pénztárcát használunk ahol a közvetlen banki átutalás nem lehetséges.

Az alapelvük azonos- ONLINE PÉNZTÁRCÁK KÖZÖTTI PÉNZ ÁTVEZETÉS-, eltérést inkább abban találhatsz, hogy vannak pénzváltók, melyekben szinte minden jelenleg használt online pénztárca megtalálható – ide sorolva a bitcoin pénztárcákat is- és vannak, amelyek inkább a “nagyobbakra” fókuszálnak.

Ingyenes regisztrációt követően használhatóak az oldalak. Érdemes minden esetben megnézni, hogy milyen fizetési processzorok között biztosít átjárhatóságot (pl: PayPal nem mindenhol van 👿 ). Hasonlítsd össze a kezelési avagy transzfer költségeket is (ezek jellemzően elérhetőek regisztráció nélkül is a Calculate vagy Díj számoló menüpontban. Be kell pötyögni honnan hová, és mennyit akarsz elhelyezni, és már ki is dobja ez neked mennyibe fog kerülni.

Egy gyűjtő oldal, ahol amint beírod mit szeretnél megmutatja, növekvő sorrendben, hogy melyik oldal használata lenne számodra a legkedvezőbb (árban). Az admin csak ellenőrzött, és megfelelő pénzügyi tartalékkal rendelkező partnereknek engedi a használatát.

E-currency exchangers listing

Nézd meg milyen díjakért tudnád mozgatni a pénzed!

Felhasználó név, és mail címed ha megadod már használhatód is ezt az oldalt, persze azért kapsz egy megerősítő mailt is. A használata nagyon egyszerű- szinte adja magát :)- sajna a PayPal nincs a listában 🙁

A tranzakció lebonyolításához szükséges, hogy igazold azt, hogy a fiókok a te tulajdonodban vannak. Ezt egy becsatolt (screenshot) számla kivonattal -a küldő oldali online pénztárcádról (bármilyen utolsó tranzakció is megteszi), és valamilyen személyes okmánnyal lehet (mindig olvasd el mit kérnek).

Legutóbbi bejegyzések

 • EasyHits4U - Splash BuilderEasyHits4U – Splash Builder
  EasyHits4U – Splash Builder. Már elérhető az EasyHits4U oldalon a Wizard at Easy Splash Builder, ami
 • web kvízWeb kvíz az ySense oldalon
  Web kvíz az ySense oldalon Nos ezekkel az un. Offers mini munkákkal, amelyek többek között az ySense
 • bitcoinos pénzkeresésBitcoin pénzkeresés – CoinPayU
  Bitcoin pénzkeresés a CoinPayU oldalon Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban jelentősen megrotálódott a
 • adathalászat elleni védelemAdathalászat elleni védelem
  Adathalászat elleni védelem 5 fontos szabály, hogy a személyes adataid, belépő kódjaid, bankkártya adataid
 • easyhits4u tippEasyHits4U tipp
  EasyHits4U tipp Nos a legutóbbi bejegyzés óta már átlépte az 1.600.000 felhasználót is a világ

BITCOIN Árfolyam