BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Disqus komment rendszer

Szerző: | ápr 13, 2018 | Hasznos vagy érdekes

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

DISQUS

Ha van wordpress alapú weboldalad ezt a komment kezelő plugint érdemes lehet használnod.

Mint látod a Netpolip oldalán is megjelent a bejegyzések alatt ez a hozzászólási lehetőség, amivel egyébiránt az eddigiekben használt, és szintén nagyon elterjedt Facebook komment plugint váltottuk fel.

A disqus komment kezelő rendszernek köszönhetően immáron nem csak a facebook, hanem twitter vagy google fiókoddal is beléphetsz a “beszélgetésbe”  😛 , és természetesen van lehetőséged egy disqus felhasználói profilt is létrehozni (úgy tűnik ez is nagyon népszerű), amivel onnantól a hasonló komment rendszert használó oldalaknál tudsz még hozászolásokat tenni -amit a disqus user profilodban le is tudsz követni pl mikor hová  😉

Ha állítottál már be wordpress oldalon facebook komment plugint biztosan te is találkoztál már a beállítási nehézségeivel (ha nem vagy programozó bizony az API -k összeállítása, hogy az működjön is pláne újra telepítéskor vagy API frissítéskor) na ezzel sem lesz gondod a disqus integrálása során, hiszen néhány kattintás, és már használatba is veheted!

A disqus komment rendszer használatának előnyei:

  • Több féle fiókkal való belépés támogatása vagy akár ha a beállítások engedik vendégként való kommentelés lehetősége.
  • Email értesítést kapsz ha hozzászólás történt bárhol az oldaladon! (FB komment plugin ezt nem tudta! Nincs nem látott hozzászólás 😎 )
  • Egymás kommentjeihez való hozzászólás. Képek csatolásának lehetősége. A kommentek megosztásának értékelésének lehetősége.
  • A hozzászólás modul alatt láthatóak az utolsó hozzászólások vagy hogy melyik posztok alatt mennek a nagyobb “partik”  😉 .
  • Komoly móderációs/spam szűrési lehetőségek beállítása! (pl fekete listák ).
  • Könnyű telepítés, és beállítások – sajna magyar nyelven nem elérhető az admin felület, de hát ugye a google a barátunk itt is. Testre szabhatóság. Statisztikák több aspektusból. Ha költözik az oldal tudod a kommenteket is tovább vinni…
  • INGYENES! A fizetős verzióra hétköznapi felhasználóként nem lesz szükséged.

A plugint ITT találod >>>

A DISQUS oldal, ahol mielőtt feltelepíted a wordpress oldaladra a plugint egy profilt létre kell hoznod >>>

A saját profil létrehozásával minden olyan hozzászólást láthatsz a disqus rendszerében, amit te tettél akár más oldalakon is, és lehetőséged van követni hozzá szólókat, és téged is be követhetnek úgyhogy érdemes felfedezni ezt komment kezelő rendszert.

A kapcsolódó bejegyzések után láthatód is mit kapsz majd ha az oldaladra feltelepíted 

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam