BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Ingyen-Wp téma

Szerző: | nov 8, 2015 | Ingyenes megoldások

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

ingyenes wordpress sablonIngyenes WordPress sablon, és témák

Ingyenes wordpress sablon vagy téma ha érdekel a legjobb helyen jársz.

A WordPress egy olyan  ingyenes , és  a világon jelenleg is a legnépszerűbbnek tartott nyílt forráskódú Ingyenes tartalomkezelő rendszer-magyar kezelőfelülettel is-, melyet folyamatosan fejlesztenek, rengeteg ingyenes bővítménnyel kiegészíthető ( egyre több magyar nyelven is elérhető) , számtalan funkcióval testre szabható, kereső optimalizált, egyszerűen programozói tudás nélkül is jól használható (kreativitás túltengésben szenvedők előnyben  🙂  ), bármikor megváltoztatható-nem kell a webmesterre várni 😛  ( ha meguntál egy sablont egyszerűen egy másikat telepítesz helyette), ugyanez  a kinézettel,és  összetétellel kapcsolatosan…Rengeteg magyar nyelvű fórum ,és leírás található a használatával a kapcsolatosan az interneten. Felhasználható blogok, személyes vagy céges honlapok vagy akár webáruházak létrehozására.

A WordPress tartalomkezelő tárhelyünkre való feltelepítése után szükségünk lesz sablonokra-témákra, bővítményekre (plugin), alkalmazásokra/ kisalkalmazásokra (widget).

A sablonok lehetnek magyar vagy angol nyelvűek-ez kell ahhoz, hogy a kívánt színekkel formákkal, összetevőkkel megjelenjen a honlapunk-. Ingyenes, és fizetős (prémium) változatban is elérhetőek, de ahhoz, hogy megismerkedj a lehetőségeiddel bőven elegendő egy ingyenes változat. A jól megválasztott sablon jelentősen megkönnyitheti, hogy  az elképzeléseidet megvalósítsd, és számos esetben további inspirációt adhatnak (ilyenkor jön a kicsit a sablonhoz igazítom a használt betűtípusokat, színeket stb  😆 ) Érdemes abból az aspektusból is megnézni a választott sablont, hogy milyen egyéb beállítási lehetőségeket, vagy pl. widgeteket tartalmaz (amelyeket így már nem kell összevadászgatni). Sok ingyenes sablon már rendelkezik előre beépített Social Media azaz közösségi hálózat megjelenési lehetőségekkel, és ma már szinte alapelvárás, hogy az így telepített sablonok responsive azaz mobilra is optimalizálhatóak legyenek (és persze, mert a Google kereső robotjai is jobban kedvelik 🙂 ) . Vannak ingyenes Worpress sablonok, melyek “felszereltségükben” már már a fizetős kategóriát súrolják  😉

Ingyenes wordpress sablon

Sablon választásnál a színek, formák, megjelenés-elrendezési lehetőségek- ,mellett a felhasználáshoz azaz a célnak legjobban megfelelő sablont kell keresnünk pl: más felépítésű, és megjelenésű egy statikus (pl: cégbemutató oldal)  weboldal, és más mondjuk egy dinamikusan változó (pl: híroldal ), folyamatosan frissülő tartalommal megjelenő oldallal kapcsolatos elvárás. A sablonok témák választásánál nagy segítség lehet az azokhoz kapcsolt leírások, melyekben nem csak az oldal funkcióit, hanem javaslatot is kaphatunk milyen weboldal típusokhoz javasolják (magazin, blog, üzleti, személyes…) . Érdemes megnézni- ahol erre lehetőség van- a demo verziót mielőtt feltelepítjük, ezzel is elősegítve a megfelelő sablon kiválasztását,

Az alábbi oldalakon tudsz ingyenes WordPress témákat letölteni (minden esetben olvasd el azért a felhasználási feltételeket):

  • wordpress.org – Több mint 1600 téma- Ez a hivatalos Wp téma oldal
  • newwpthemes.com – Modern, és responziv sablonok
  • colorlib.com – Letisztult szép sablonok
  • mythemeshop.com – Ingyenes, és fizetős változatok is
  • freewpthemes.co – Kiváló minőségű, könnyen testre szabható sablonok
  • w3layouts.com – Mobilérzékeny sablonok
  • themeisle.com – Fizetős, és ingyenes változatok

Itt rendelhetsz bármilyen végződésű domaint (.hu.com.eu…..), és viszonylag kedvező áron tudsz tárhelyet is bérelni weboldaladhoz.

A tárhelyszolgáltatónál van lehetőség rögtön a domained alá a tartalomkezelőt feltelepíteni, és így nem kell az un. FTP feltöltéssel bajlódnod (ha ez jelent valamit  😯 )

Nézd meg mit használ a konkurencia 😎

WordPress- Mit használ a konkurencia?

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam