Köszönjük “Ferenc”, de mit is … ?

Mindenekelőtt köszönettel tartozunk neked ” Ferenc”, mert már épp az e-havi blogbejegyzésünkön kezdtünk el gondolkodni, vajh miről is szóljon, mi légyen az, … te pillanatok alatt átsegítettél minket a holtponton. Miután megkaptuk inspirációdat, már tudtuk, hogy erről fogunk néhány gondolatot megosztani – persze az általad képviselt stílust -lásd a kifestett részt is- messziről kerülve 😮 )

 

A történeti hűség kedvéért álljon itt most a szóban forgó “inspiráció”, amelyet voltál szíves megadni (vágatlan formában – csak erős idegzetűeknek  😎 )

Az egyszeri tartalom készítő, aki hosszú órákat tölt alkalmanként azzal, hogy a felvetett témáknak utána olvasson, ellenőrizze a forrásokat, saját szavaival megfogalmazzon – leírjon, illusztráljon, sokszor a személyes tapasztalatokon alapuló gyakorlati tanácsokat részleteiben megadjon … bla bla bla (itt éljetek a költői szabadság adta lehetőséggel, és fűzzétek tovább a mondatot tetszés szerint, de most haladnánk tovább 🙂 )

Szóval miben segíthetünk kedves “Ferenc”? Mire lenne szükséged? Van saját blogod, honlapod, közösségi oldalad ahol szerettél volna valamit – mondjuk egy vagy netán több jó kis leírást – megosztani? Vannak részek, amelyeket már nem szeretnél újra fogalmazni, mert itt készen vannak? 

Nos. A másolás – beillesztés plugin, és a tiltó script köszöni szépen jól van (sorry  😳 ), de nagyon szívesen segítünk (neked is), ha ugyanannyi időt rá szánsz, míg megírtad a fentebb bemutatott inspirációdat, most arra fordítanád, hogy megfogalmazod, amúgy mire is lenne szükséged, hogy a tartalom melyik részét vagy egészét kívánnod átvenni, hol szeretnéd azt felhasználni … és akár még az is előfordulhat, hogy cserébe mi is jól járhatunk ezzel a dologgal ( pl: 1 link az oldalunkra  😛 ) .

Konklúzió:

Az online térben nem minden a tiéd, amit csak meglátsz!

Csak kérj, és megadatik  😆 Ha korrektül állsz hozzá, hamarabb kaphatsz támogatást (épp a napokban keresett meg minket egy angol nyelvű krypto oldal, hogy nyugodtan osszuk meg a cikkeit csak egy visszamutató linket, és forrás megjelölést kérnek cserébe – na jó ez ITT a reklám helye  😆  🙄  – ami mivel tudjuk mennyi munkaórát jelent egy – egy ilyen bejegyzést létrehozni nagyon is tudjuk értékelni (de még mennyire 🙄 )

Upgrade! A mail cím-et az inspirációból mégis lemoderáltuk (kifestettük), mert miután vissza olvastuk a bejegyzést azt az oldalunk filozófiájával abszolút összeférhetetlennek gondoltuk. Sorry,  ha emiatt nem lett elég bulváros a poszt   😉

ADMINOK, BLOGGEREK OSZTANI ÉR!