BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Pénzkeresés kérdőívekkel – 3+1 Tuti tipp, hogy sikeres légy!

Szerző: | jan 1, 2019 | Kérdőíves pénzkeresés

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Pénzkeresés kérdőívekkel

Pénzkeresés kérdőívekkel? Te is elgondolkodtál már azon, hogy miért van az, hogy egyesek elég szépen gyűjtögetik a $-okat az online kérdőíves lehetőségekkel, te meg ha fel is regisztrálsz valahová nem akarnak gyűlni azok a fránya centecskék?

Téged is frusztrál ha látod a kifizetési bizonylatokat, amiken bizony ott vannak az 5-10-20$-os kifizetések? Vajon mit csinálnak másképp, vagy mi a titok, amiért nekik sikerül vagy ez csak a látszat lenne?

Ha még nem ismered a pénzkeresés kérdőívvel -online- típusú lehetőségeket, akkor ez a bejegyzés sokat segíthet neked. Hasznosítod tanácsainkat , és indulj nagyobb eséllyel az online kérdőívezésben. Ha meg már benne vagy a témában akkor is érdemes lesz elolvasni a posztot, mert további inspirációkra tehetsz szert.

Szóval gyerünk keressünk pénzt kérdőívek kitöltésével.

pénzkeresés kérdőívekkel

Online kérdőívekkel pénzt keresni? Igen

Mielőtt tovább mennénk, és megmutatnánk milyen hibákat ne kövess el ha szeretnél az online kérdőíves munkával pénzt keresni, néhány tény rólunk, miért is hallgass ránk:

– Az általunk megosztott kifizetési bizonylatok eredetiek, nem koppintottak, nem átvettek, vagy külföldi oldalakról bemásoltak  😛  😉 . Ezek valóban itt landoltak, valós munka van mögötte! Ha kiváncsi vagy a kifizetési bizonylatokra (oldal alsó részében) nézd meg őket ITT >>>

– Az általunk preferált online kérdőíves oldalaknál több mint 100 (IGEN több mint 100!) referáltunk van! Ez így most azt gondolod nem releváns info, de ha tovább olvasod a bejegyzést összefog állni, miért is hivatkozzuk meg. A referáltakon keresztül számos hasznos tapasztalattal – és persze sok centecskével  😛  😎  – gazdagodtunk, amelyekből itt is megosztunk majd párat.

Ha esetleg teljesen új vagy a témában egy rövid összefoglaló: A referált az online pénzkeresésben így a kérdőívekkel való pénzkeresésben is azt jelenti, hogy az általad meghívott is regisztrál az adott oldalra. A referált után jutalmat, jutalékot kapsz, ami lehet egyszeri vagy rendszeres ez mindig adott oldal koncepciójától függ.  

Így tudsz referáltakat gyűjteni INGYEN >>>

– Több éve követjük nyomon a pénzkeresés kérdőívekkel témát. Láttunk feljönni, átalakulni, – sajna hanyatlani – is több online kérdőíves oldalt, nem csak magyar nyelvterületen! Ez idő alatt elsajátítottuk mi az ami müködik, hogyan lehet felismerni a csaló oldalakat, mit kell tenni azért, hogy tényleg sikeres legyen a kérdőíves munka.

– Ajánlásaink majdhogynem naprakészek. Nem ajánlunk számodra olyan kérdőíves oldalt, ahol mondjuk már láthatóak a megszűnés jegyei, vagy tipizálhatóan körvonalazódnak a kifizetési problémák!

Az online kérdőíves oldalakhoz szükséged lesz online pénztárcára is. Nézd meg ITT milyen lehetőségeid vannak  >>>

Azért azt nem árt leszögezni a bejegyzésnek ebben a részében, hogy az alábbi tippek, és ötletek alkalmazása esetén sem kezdenek el majd ömleni rád a milliók  8-). De ha odafigyelsz ezekre a gyakorlatban tesztelt módszerekre akkor az eddigieknél biztosan nagyobb esélyed lesz begyűjteni azokat a bizonyos $-okat. Az online kérdőívekkel szerzett money-t viszont inkább zsebpénzként kell aposztrofálnod, mint sem, amiből majd a csekkjeidet fizeted  🙂 .

Nos, hogy ezt tisztáztuk nézzük meg, miért nem keresel pénzt az online kérdőívekkel. Legyél szigorú magadhoz – ha  magadra ismersz akkor az az jelenti változtatnod kell! 

Pénzkeresés kérdőívekkel avagy most jön a huu erre nem is gondoltam feeling 

3 alaphiba, ami miatt nem voltak eddig $-okra váltható sikerélményeid

1. Beregisztráltál az oldalra, és …? Első helyezettünk a sikertelenség listáján, amiért nem fogsz pénzt keresni kérdőívekkel az az, hogy ha el is jutsz odáig, hogy egy két kérdőívet kitöltesz, mivel nem jön a zsozso abba is hagyod! Számos esetben látjuk, hogy érkezik egy regisztráció, néha van csekély aktivitás is, és aztán soha többé be sem lép a fiókjába a referált. Sokan itt fel is adják mondván: Pénzkeresés kérdőívekkel na ne viccelj 😀 . Pedig igen emlékszel még a kifizetési bizonylatokra ?

Szervesen ide tartozik még, hogy megértsd a regisztrációt követően ki kell töltsd a profil adataidat. Szinte minden oldalon van egy részletes profil oldal rólad/és veled kapcsolatban, amit időközönként frissíteni is kell. Azok akik kitöltik ezt a részt részletesen nagyobb eséllyel kapnak majd kérdőíveket  is kitöltésre.

FONTOS: Legyél következetes, és kitartóan gyűjtögesd a $-okat. Belépést követően minél részletesebben töltsd ki a profilodat, és alkalmanként frissítsd is be (ezt általában a kérdőíves oldalak kérik is). 

ha már bent vagy is vannak teendőid

2. Csalás – Ámítás! Már bent vagy az oldalon ki is töltötted a profilt részletesen, és ? megjön az étvágy mi lenne ha lenne vagy tíz profilom, és ezzel persze még jutalékot is kapok magam után? 😳 TELJESEN FELESLEGES! Az ilyen típusú oldalak kifinomult módszerekkel szűrik ezt meg, és erre akkor fogsz rájönni, amikor már a kifizetési határhoz érve hajítanak ki! Ergo mire már kerestél volna fuccs az egésznek  🙄 

Ezekkel lőheted még ki magad a kérdőívezés lehetőségeiből- össze vissza válaszok, figyelmetlenség (biztonsági kérdést nem látod meg), a válaszaid nincsenek összhangban, félbehagyod a kérdőíveket….

FONTOS: Tarts be a szabályokat, és legyél hasznos tagja az online kérdőíves oldalnak, így lesz esélyed a rendszeres kérdőívezésre, és keresetre.

3. A közhelyek mellet – legyél kitartó, fogadd el, hogy nem ebből leszel :mrgreen: legyen ön is milliomos  :mrgreen: A rendszeres centes keresetből lesznek a $-ok! Szóval ebben a pontban inkább a reakció időt emelnénk ki, vagyis hogy ne maradj le, vagy ki …

FONTOS: A lehető leggyorsabban reagálni kell az értesítő e-mailekre, vagy mobil applikáció értesítésekre. Ugyanis a részt vevők száma gyakran korlátozott! Ha napok telnek el mire reagálsz már csak az a felirat fogadd – bocsi a részt vevők száma megvan  😕 Na jó nem ezekkel a szavakkal, de a lényege ez.

és a + TIPP, ami nélkül elképzelhetetlen, hogy valóban jól haladj 

GYŰJTS minél több referáltat!

Ehhez számos tippet találsz oldalunkon, nézz körül bátran!

Szóval ez nem könnyű, de ha azt mondom, hogy például az alábbi ajánlott oldalon ha a referáltad eléri az első 5$-t akkor neked is jóváírnak 2 dodót?, az azért nem rossz ugye?! Na jó akik ebben nincsenek benne most összeránthatják a szemöldöküket, mert ez elég gyatrán hangzó 2 dolcsiról szól, de akik meg benne vannak tudják, hogy ennek mennyi is az értéke. 

Pláne úgy, hogy ezt az oldalt lehet promozni más országokban is, tehát nem csak a magyar felhasználók lehet a CÉL  :lol:.

Egyébként most fut egy olyan promó akció is, hogyha Dániából, Finnországból, Norvégiából és Svédországból érkeznek az ajánlói linkre referáltak akkor az 5 $ az első általuk megkeresett 5 $ után! Itt jelenleg 43 referáltunk van (sicc)

Ennek a segítségével nem lehetetlen elérni 2-3 havonta a 10$-os kikérési minimumot, ami azért már nem lehet rossz. Pláne, hogy azt feltételezzük, hogy mellette még tolsz vagy 5-10 másik kérdőíves oldalt is  😛 

Kattints ide ha szeretnél erre az oldalra regisztrálni >>>

Ha érdekel egy részletesebb leírás az oldalról, akkor az is van (azóta változott az oldal, de a kérdőíves pénzkereső rész fut tovább ) >>>

A kérdőívek magyarul jönnek, de a kezelő felület angol. A pénzkeresés inkább a kérdőívekkel lehet érdekes, de ezen felül számos különböző minifeladat, játék, és extra bónusz is van az oldalon.

Csak stabilan működő kérdőíves oldalra regizz!

Ha szeretnéd, hogy minden magyarul legyen akkor ajánljuk még figyelmedbe ezt a stabilan futó, másik megbízható (vagyis IGEN kifizet) kérdőíves oldalt is:

Marketagent. A legjobb, és legmegbízhatóbb magyar nyelven is elérhető online kérdőíves lehetőség. Ingyen pontok az egyébként ingyenes regisztrációért. Euróban fizet. “Véleményeddel meghatározhatod a jövő trendjeit, és termékeit.”

Nagyon hasznos, hogy több mint 20 nyelven elérhető, és ajánlható. Viszonylag ritkán ad kitöltésre kérdőíveket, de a ref programja nagyon jó, mert minden regisztráció után aki kitöltött legalább egy kérdőívet 1 eurót ad! Részletes leírás az oldalról ITT >>>

Nem kell megijedni, hogy az oldal leírása 2015-ben készült, mert azóta ez is időtálló, vagyis így müködik a mai napig  😉

Ha szeretnéd megnézni milyen hasonló magyar nyelven is elérhető online kérdőíves lehetőségek vannak akkor kattints ide >>>

Ha komolyan gondolod a kérdőívezést pénzért akkor ezeket a tippeket is olvasd el 

Mindenképpen javasoljuk, hogy amennyi kérdőíves oldalra csak tudsz regisztrálj be, kövesd a tanácsainkat, és ne feledd legyél kitartó!

A regisztrációhoz szerintünk érdemes létrehozni egy külön e-mail címet (lehetőleg g-mail-es mail cím).

Alkalmanként lépj be csak úgy az oldalakra, mert nem minden esetben küldenek e-mail értesitőt (vannak oldalak ahol ez a gyakorlat).

Töltsd le a mobil alkalmazásokat is, és ha csak 5 perced van míg épp nem teszel semmit töltsd ki egy kérdőívet  🙂

Amint összegyűlt a kikérési minimumod bármelyik oldalon, azt vedd is ki, TUDOD ez azért mégis online pénzkeresés világa  😮 

Ja talán már nincs is ilyen, DE olyan pénzkeresés kérdőívekkel dolog NINCS ahol neked kell befizetned előre valamit!! Phu ez azért erős lenne  😈 bár a netes világban ki tudja.. azért legyél elővigyázatos.

Ne dőlj be – itt se – a hívj meg 40 embert, és kapsz 150$-t, vagy egy kérdőívért kapsz 50 dolcsit lehetőségeknek. Ezekkel csak nagy valószínűséggel ingyen fogsz dolgozni, és sokat!

Csak megbízható oldalakkal foglalkozz elkerülve a felesleges idő pazarlást. Olvass utána, tájékozódj. A neten hamar lehúzzák a felhasználók azt az oldalt ami nem fizet!

Reméljük sikerült megmutatnunk, egy lehetséges utat, hogy igenis működhet ez a pénzkeresés kérdőívekkel dolog, de azért ehhez ne feledd TE is kellesz!

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam