FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Zubee Zone -Strategia

Néhány TIPP, hogy hatékonyabban gyarapítsd pontjaidat!

Ha még nem ismered a Zubee Zone oldalt, akkor nézd meg az alapokat ITT>>>

 

A bejegyzés írásakor, ugyan még mindig nem érhetőek el a “piactéren” a gyűjtött pontokat centekre beváltó lehetőségek, viszont a felhasználható lehetőségek köre jelenleg azzal bővült, hogy ezeket a pontokat bizonyos látogatottságnövelő oldalakon lehet pontokra, banner megjelenésre vagy VIP napokra váltani (a szokásos bónusz napok, vagy csapat bővítési lehetőségek mellet).

Belépéskor vedd igénybe az ezüst azaz Silver Coin-ért járó jutalmat, és amennyiben valamelyik csapat tagja vagy azokat a bónuszokat, amit vagy kis zászlócskák vagy más jelvények formájában dob fel neked az oldal.
Ezekkel kapsz %-os formában további bónuszokat (a  %-ok összeadódnak), hogy meddig érvényesek, azt lekövetheted ha a % ikonra kattintasz a jobb felső sarokban.

Érdemes az első 3 legnagyobb csapat valamelyikéhez is csatlakozni, mert itt a napi, illetve heti versenyek során újabb extra %-okat kaphatsz. Itt most az egyik csapat 2. helyéért járó jutalmakat láthatód.

Általános Tipp, hogy jó ha minden a Zubee Zone lehetőséghez kapcsolódó oldalra be vagy regisztrálva, de most ebben a bejegyzésben a “könnyebb” utat választva első körben azokat az oldalakat javasoljuk, ahol már a bejelentkezésért is kapsz jutalom pontokat, azaz nem kell 25, 50, 100 vagy még több oldalt is lekattolni. Természetesen a kattintásokkal arányosan hozzájuthatsz a nagyobb értékű gold, és diamond érmékhez, amihez mondjuk nagy segítség lehet ez a program >>>de most térjünk vissza arra a bizonyos könnyebb útra 😎

Szerezz pontokat már a bejelentkezéssel! Oldalak, ahol ezüst (silver coin) 125 zubee pontot kapsz, és igen elég csak be lépned! Belépéskor jellemzően a főoldalon találod meg az igénybe vételhez szükséges ábrát, melyre rákattintva már jóvá is íródik a silver coin értéke a Zubee Zone fiókodban.

 

 

Gyakran dob fel a Zubee Zone oldal a pontok igénybevételével párhuzamosan un. Mystery Prize-t, amire ha rákattintasz a kis ládikából újabb bónuszokat vagy zubee pontokat sorsolnak ki neked, így ha mondjuk %-os bonuszt kaptál a következő oldalra történő belépéskor már ezzel növelheted szerzett pontjaid számát  🙂

Ilyen belépéssel pontot szerzel típusú forgalomcsere oldalak (és nyilván újra sokkal több lesz ha a Zubee Zone is visszanyeri régi önmagát  😛 nagy nagy bizalom 😉 :

www.topwebhitz.com , www.calculatingtraffic.com , www.deepseahits.com ,

Ezen az oldalon a legutóbbi  bejegyzések alatt találhatsz akár gold, vagy diamond érmét is (ezt meg kell keresni, de ha keresed a Zubees? feliratot lehet hamar rátalálsz), és nem szükséges hozzá regisztráció: www.kurthilliard.com

Hasonlóan egyszerű Zubee pont szerzés:  www.marketingcheckpoint.com

Szóval kb 5-10 perc időráfordítással a fix igényelhető érmékkel, bónuszokkal, egyéb extrákkal akár 1500-2000 Zubee pontot gyűjthetsz naponta (az itt megmutatott lehetőségekkel számolva)! Természetesen a gyűjthető pontok száma egyenes arányban van  az ilyen módon is lehetőséget biztosító oldalak számával, de itt inkább elsősorban a módszer bemutatása volt a cél.

Ismételd meg ezeket a mozzanatokat minden nap (NAPI RUTIN jelleggel) belépést követően! A silver érme, és csapat bónuszok (ha vannak) igénybevétele után, kattints a Főoldal information Colect Silver, Gold… feliratra, és utána a View Log linkre. Itt az előző napi -aktivitásokat- , érme igénybevételeket látod listázva, és itt annyit kell csak tegyél, hogy végig kattintod az oldalak linkjeit (így nem kell agyalni hol jártál előző nap hová kéne még belépned  😛 ), ezzel kialakíthatod a napi rutinodat, és zubee zone pont gyűjtő egyik stratégiádat  🙂

 

   

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial