BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Kérdőívezés tipp

Szerző: | febr 8, 2020 | Kérdőíves pénzkeresés

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Ha ezekre a kérdésekre 3 NEM a válasz akkor szinte alig van esély pénzt keresni több nemzetközi kérdőíves oldallal is

  1. Van magyar nyelven elérhető honlapja?
  2. Van magyar nyelvű admin felülete?
  3. A kérdőívek magyar nyelven jönnek kitöltésre?

Ha ez a 3 NEM megvan majdnem garantáltan felesleges még regisztrálni is. Sorry, de hiába a hiper szuper modern kinézet. Hiába a sokszor nagy nemzetközi brand itt nem fogsz gyűjtögetni online kérdőívek töltögetésével 😆

Super design, remek használhatóság, elég komoly jutalmak, és ösztönzők a regisztrációs $ bónuszokról nem is beszélve…DE sajna nem vagyunk benne mindenhol a kérdőíves célközönségben vagyis nagy valószínűséggel nem relevánsak a Magyarországi fogyasztói szokások, és ugyanígy az itteni vélemény formálók sem. 20-30 ilyen oldalra való regisztrációt követően (és ezek nem most voltak 😛 ) ezt bátran kijelenthetjük.

Persze ez teljesen érthető, mert gondolj csak bele, hogy egy Amerikába szóló fogyasztói felmérés hogyan lenne releváns nem csak Magyarországon, de akár még Európában is?!

Ezeken a felületeken jelentősen nagyobb díjazásokat is össze lehetne szedegetni, és szemben a hazai viszonyok zsebpénz jellegű bevételeivel valóban havi rendszerességű bevétellel lehetne számolni.

A példa kedvéért – hogy miről is szól ez a bejegyzés – nézd meg a PointClub oldalt, ami pl csak az USA területén aktív.

Kérdőívezés TIPP

Ahhoz, hogy tudd milyen oldalakra felesleges regisztrálni minden esetben olvasd el a felhasználási feltételeket. Így nem kell várnod a soha vagy a nagy ritkán jövő kérdőívekre. A leírásokban benne van, hogy honnan szeretnének csatlakozókat (van ahol a konkrét országokat is felsorolják). Egyébként több oldal az IP cím alapján már szűri is a lokációt vagyis, hogy honnan szeretnél csatlakozni, és nem is engednek be.

Szóval hiába a 2 -5$-os csatlakozási bónusz, meg az öröm, hogy találtál egy újabb bevételi forrást 😉 ott fogsz beregisztrálva lenni hónapokon keresztül a semmiért (sicc). Ezek az oldalak természetesen top kategóriás oldalak, tehát nem szeretnénk elvenni az érdemeiket SŐT, de be kell lássuk nem a Magyar felhasználókra építették (még periférikusan sem) azokat.

Kérdőívezés TIPP

Természetesen vannak olyan nemzetközi oldalak, ahol a 3 NEM megvan 😉 , de mondjuk nem tiltja, hogy részt vegyél kérdőívék kitöltésében sőt jutalmazza is. De ezeken az oldalakon jellemzően angolul tudsz dolgozgatni, amihez persze a google fordító is nagy segítség. Néhány mini munka oldal esetében már találkozhatsz ilyenekkel >>>

Ha szeretnél hatékony lenni, és már kipróbált oldalakkal “dolgozgatni” akkor neked az igazán használható kérdőívezés tipp, hogy nézd meg összeállításunkat itt:

 

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam