BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Videosurf oldalak

Szerző: | szept 2, 2017 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

videó nézettség növelés

Növeld videóid látogatottságát….

vagy keress pénzt videók nézésével.

 

A videó surf oldalak ugyanúgy működnek, mint a látogatottság növelő oldalak azaz megtekinted mások videóit, amiért pontokat kapsz, és ezeket fordítod saját videóid reklámjára. Ezen oldalak sajátossága, hogy kifejezetten a videók látogatottságának növelésére (kommentek, like-ok, hivatkozások, megosztások) specializálódtak ezért nagy segítség lehet, ha pont erre van szükséged.

A videó surf oldalak segítségével némi zsebpénzre is szert tehetsz bizonyos számú megtekintésekért kapott centeket kell addig gyűjtögetni, amíg a kikéréshez szükséges mennyiség összegyülik (vagy a gyűjtött pontokat kell átváltani  $-ra). Gyakorlatilag ha nem fókuszos a surfölés abban az esetben a háttérben futhatnak nyugodtan a videók, amíg te éppen ” dolgozol a gépen”, így szórakozva (háttér zenével) gyűjtögetheted a pontokat  🙂 .

Videó nézettség növelés – Video surf oldalakkal

Az itt bemutatott oldalak elsősorban a legnépszerűbb videomegosztó oldal azaz a youtube köré specializálódtak, ami persze nem jelenti azt, hogy más népszerű videómegosztó oldalak videóival nem lehet hasonló módszerekkel növelni a látogatottságot.

Free YouTube Views

Az egyik kedvelt videó forgalom csere oldal. Remek lehetőség a videóid látogatottságát növelni, és ezzel párhuzamosan keresőkben is előrébb kerülni. Van lehetőség videó megtekintések vásárlására is.

Youtube videók megtekintése, like, és csatornára feliratkozás. Ezen kivül van lehetőség más közösségi oldalakon is gyűjtögetni (pl: instagram).

További videó nézettség növelés oldalak

Ezen az oldalon több más társadalmi hálózattal, és a hagyományos azaz manual surf -el is találkozhatsz.

Egy letisztult oldal kifejezetten videók látogatottság növeléséhez >>> You-Cubez

Videó látogatottság növelés. Felhasználók a világ minden tájáról. Belépés YT fiókkal >>> GrowViews

Ezen az oldalon kifejezetten a YouTube csatornára való feliratkozásokat tudják egymás között cserélni a felhasználók >>> SubHub

Itt mielőtt elkezded használni egy alkalmazást kell letölteni a használathoz >>> Ultraviews

Orosz videó látogatottság növelő oldalak. Használathoz legalább a G+ fiókkal be kell lépni >>> Ytmonster 

Yt like, és csatornára feliratkozás >>> SoclikeNépszerű, régi megbízhatónak számító oldal, ahol pénzt kereshetsz a YouTube videók megnézésével.

Több nemzetközi forgalom csere oldal ITT >>>

 

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam