FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Videosurf oldalak

Növeld videóid látogatottságát….
vagy keress pénzt videók nézésével.

 

 

A videó surf oldalak ugyanúgy működnek, mint a látogatottság növelő oldalak azaz megtekinted mások videóit, amiért pontokat kapsz, és ezeket fordítod saját videóid reklámjára. Ezen oldalak sajátossága, hogy kifejezetten a videók látogatottságának növelésére (kommentek, like-ok, hivatkozások, megosztások) specializálódtak ezért nagy segítség lehet, ha pont erre van szükséged.

A videó surf oldalak segítségével némi zsebpénzre is szert tehetsz bizonyos számú megtekintésekért kapott centeket kell addig gyűjtögetni, amíg a kikéréshez szükséges mennyiség összegyülik (vagy a gyűjtött pontokat kell átváltani  $-ra). Gyakorlatilag ha nem fókuszos a surfölés abban az esetben a háttérben futhatnak nyugodtan a videók, amíg te éppen ” dolgozol a gépen”, így szórakozva (háttér zenével) gyűjtögetheted a pontokat  🙂 .

Az itt bemutatott oldalak elsősorban a legnépszerűbb videomegosztó oldal azaz a youtube köré specializálódtak, ami persze nem jelenti azt, hogy más népszerű videómegosztó oldalak videóival nem lehet hasonló módszerekkel növelni a látogatottságot.

Free YouTube Views

Az egyik kedvelt videó forgalom csere oldal. Remek lehetőség a videóid látogatottságát növelni, és ezzel párhuzamosan keresőkben is előrébb kerülni. Van lehetőség videó megtekintések vásárlására is.

Social Media Exchange Website - Likenation

Youtube videók megtekintése, like, és csatornára feliratkozás. Ezen kivül van lehetőség más közösségi oldalakon is gyűjtögetni (pl: instagram).

free youtube views

Youtube videók megtekintése, like, csatornára feliratkozás, komment, és még dislike-olni is lehet videókat. Használathoz meg kell adnod a YT fiók nevedet. Ugyanezen az elven működő oldal ITT >>>

Ezen az oldalon több más társadalmi hálózattal, és a hagyományos azaz manual surf -el is találkozhatsz.

Egy letisztult oldal kifejezetten videók látogatottság növeléséhez >>> You-Cubez

Videó látogatottság növelés. Felhasználók a világ minden tájáról. Belépés YT fiókkal >>> GrowViews

Ezen az oldalon kifejezetten a YouTube csatornára való feliratkozásokat tudják egymás között cserélni a felhasználók >>> SubHub

Itt mielőtt elkezded használni egy alkalmazást kell letölteni a használathoz >>> Ultraviews

Orosz videó látogatottság növelő oldalak. Használathoz legalább a G+ fiókkal be kell lépni >>> Ytmonster >>> YTuber

Yt like, és csatornára feliratkozás >>> Soclike

Paid2YouTube.comNépszerű, régi megbízhatónak számító oldal, ahol pénzt kereshetsz a YouTube videók megnézésével.

 

Több nemzetközi forgalom csere oldal ITT >>>

 

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial