BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

EasyHits4U – Splash Builder

Szerző: | máj 2, 2020 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

EasyHits4U – Splash Builder.

Már elérhető az EasyHits4U oldalon a Wizard at Easy Splash Builder, ami gyakorlatilag landing page oldalak elkészítését teszi lehetővé nem egészen 5 perc alatt!

Az EasyHits4U forgalom csere oldalról itt is olvashatsz:

EasyHits4U tipp

19 előre elkészített modern sablonból választhatsz. Gyakorlatilag be dobod a ref linked írsz néhány sort mented, és mér mehet is a promóciója. Ez persze ezen az oldalon szintén elég hatékonyan mehet is tekintve, hogy ez eleve egy látogatottság nővelő oldal.

Az oldal baloldalán lévő menüben kattints az Easy Splash Builder-re. Az ingyenes verzióban 3 landig oldalt tudsz fenntartani, ami azt jelenti, hogy ha nem használsz valamit csak kitörlöd, és már csinálod is az újat. Kattints az Add a new splash-re, és válaszd ki a Wizard-ot, aztán Use the layout-ra. A választott sablonban csak írd át ami neked kell. Ennyi volt a leírás:)

EasyHits4U - Splash Builder

A sablon, amikor megnyílik csak kattints a megfelelő mezőbe, ahol át tudod írni a címet a szöveget, be tudsz illeszteni logót. A gombra való kattintáshoz itt tudod beszűrni a linket, ahová a látogatót navigálni szeretnéd…

Igazán tetszetős képek vannak mögötte, úgyhogy még ezek keresgélésével sem kell foglalkoznod. Ráadásul mint eddig is tudtad, ahhoz hogy hatékonyan ki tudj lépni a reklám zajból mindig új, és újabb megoldásokra van szükséged!

Egy példa splash oldal, amit a Buxenger PTC hatékonyság nővelő oldalhoz készült kb 1 perc alatt 🙂

 

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam