BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

EasyHits4U tipp

Szerző: | márc 21, 2020 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

EasyHits4U tipp

Traffic Exchange with 1,610,000+ members

Nos a legutóbbi bejegyzés óta már átlépte az 1.600.000 felhasználót is a világ legnépszerűbb forgalom csere oldala. Most itt egy olyan gyakorlati tippet mutatunk, amivel még hatékonyabban tudod kihasználni az oldalban rejlő lehetőségeket.

Szóval az alap, hogy megnézed mások oldalait (surf) vagy videóit (offers) meg a többi 🙂 .. és ezért kreditetek kapsz, amit arra tudsz használni, hogy a saját oldalaidat népszerűsítsd. Mivel ezek a kreditek a nagy felhasználó szám miatt elég hamar elfogynak nem mindegy, hogyan célzol pláne ha mondjuk egy ref linket szeretnél megfuttatni ráadásul más más nyelv területen!

Itt most ennél a tippnél ezen lesz a hangsúly!

Adott a feladat szeretnél esetleg referáltakat gyűjteni valamelyik online pénzkereső oldaladhoz ami mondjuk több nyelvterületen is elérhető (persze a magyar nem tartozik az alap nyelvek közé 😎 ). Azt ugye mondani sem kell, hogy referáltakat nemzetközi szinten – annak merítési lehetőségei okán – érdemes gyűjtögetni! Az angol ugyan a legelterjedtebb nyelv terület az online pénzkeresésben, de hidd el vannak akik szívesebben veszik ha egyenes a saját használt nyelvükön szólítod meg őket arról nem beszélve, hogy mondjuk az ajánlott oldal is elérhető ezen a nyelven!

Egy példán keresztül mutatjuk be, hogy tudjuk kicsivel hatékonyabban promozni az ajánlott oldalunkat.

Ebben a példában a Coinpayu bitcoinos oldalon keresztül mutatjuk be, hogyan tudod az EasyHits4U oldalon hatékonyabban hirdetni ajánlataidat. A bitcoinos oldal angol, spanyol, és orosz nyelven is elérhető, és rendelkezik az ehhez szükséges nyelveken a promos eszközökkel is. Persze ez csak a módszertan, és nyilván bármilyen reklámozandó lehetőséggel ugyanezt kell végig zongoráznod 😛 .

Szóval szeretnénk ezt az ajánlatot az 1.600.000 tagból csak az orosz felhasználóknak megjeleníteni! Kattints az EasyHits4U oldalon a Banner menüpontra ott az Ad new banner lehetőségre. Illeszd be az oldalról kimásolt html kódot vagy a képet, és linket külön a megfelelő mezőbe. Az Alt text-nél valami figyelemfelkeltő szöveget  adj a bannernek (ha a banner felé viszik az egeret ez jelenik meg). A szöveget ebben az esetben le is fordítottuk gyorsan oroszra, ha már ide célzunk ugyebár 😉 .

A Banners is in résznél a lenyíló fülben válaszd ki milyen nyelvű a banner (jelen példában ez is orosz). Reward for clicks- itt volna lehetőséged komolyabban is felturbozni, hogy biztosan rá is kattintsanak az oldaladra, de akkor creditet, banner megjelenést vagy pénzt kellene felajánlanod. Ebben a példában csak banner megjelenéseket használunk el. És itt jön a lényeg: Geo Targeting! Itt Europa, és Oroszország kiválasztása. Add banner, és kész is vagyunk mehet az orosz nyelvterületről érkező felhasználóknak a banner megjelenésünk!

easyhits4u tipp

Így ez a banner fog megjelenni a beállított megjelenés számnak megfelelően az orosz felhasználók számára! 😆

coinpayu

Egy másik Tipp

Ugyanezeket a beállításokat kell megtenni ha a honlapként vagy szövegesen szeretnéd hirdetni az ajánlatodat.

Ha pedig mindenképpen azt szeretnéd, hogy rá is kattintsanak vagyis tutira menjen legalább 15 mp-ig megnyitva az ajánlott oldal akkor az Offers résznél kattints az Add my offer részre, és add hozzá a bannered az EasyHits4U résznél a Banner clicks-hez. Itt meg kell adj jutalmat is ami lehet credit, banner megjelenés, szöveg megjelenés, vagy valamennyi cent. Érdemes előtte megnézni mi a tapasztalat mennyiért érdemes ki is tenni, hogy azért valahol az elején találkozón vele a felhasználó. Meg tudod adni mennyi jutalmat ajánlasz fel, hány ember lehet a maximum aki megnézi, és az mennyi ideig fusson.

Az EasyHits4U számos lehetőséget kínál arra, hogy promozd az oldalaidat, és ha nem vagy még tag regisztrálj most a Bannere kattintva >>>

The Best Traffic Exchange

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam