BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Web kvíz az ySense oldalon

Szerző: | ápr 18, 2020 | Kérdőíves munka

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Web kvíz az ySense oldalon

Nos ezekkel az un. Offers mini munkákkal, amelyek többek között az ySense oldalán is megtalálhatóak nagy $-okra nem számíthatsz 😉 ,de ha épp elakarod csapni az idődet, és eközben még néhány centecskét, vagy pontokat gyűjteni, és ezt szórakozva arra teljesen alkalmasak. Ezek a mini munkák lehetnek videó nézés, alkalmazás letöltése, online játékok, és amit itt bemutatnunk a WEB KVÍZ játék.

Az ySense kérdőíves oldalról egyébként itt olvashatsz bővebben >>>

ySense vélemény

Nos ha már tagja vagy az ySense oldalnak keresd meg az Offers részt. Itt számos cég ajánlatát látod, és persze mindegyik más, és más mini munkákért ad neked jutalmakat. A példa kedvéért mi most az AdGate ajánlatait választjuk.

web kvíz

Miután rákattintottál láthatód, hogy itt szinte csak web kvíz játékok vannak, amelyekért 3-31 cent közötti jutalmakra tehetsz szert.

A működés roppant egyszerű, és az angol nyelv miatt sem kell aggódnod, mert a google fordító itt is a barátod 😀 .Miután kiválasztottad melyik web kvíz játékban szeretnél részt venni 1x-űen csak válaszold meg a kérdéseket. Minden kérdésre 4 fajta opció van megadva, és hogy biztosan megfejtsd! kapsz egy kis segítséget is a kérdések alatt a Did you know? résznél. Innen – ha nem tudod csipőből a választ 😛 – csak másold ki a fontos részt, és keress rá a google-ben, és TÁDÁ 1-2 kattintás múlva már jössz is vissza a helyes válasszal. Nagyon szórakoztató, amikor teljesen 1x ü kérdésekre is inkább rákeresel :lol:.

web kvíz ysense

A helyes válaszok azért fontosak, mert csak 100% -os végeredmény esetén kapod meg a jutalmadat!

ySense regisztráció >>>

Az ySense az egyik legrégebbi legmegbízhatóbb online pénzkereső oldal, ha éppen nincs kérdőív ezekkel az un. mini munkákkal is tudsz gyűjtögetni. Sok sikert.

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam