Online pénzkeresés témakörben futtatunk le egy felmérést, ami 5 részből állt. A kérdéseket olyan tematikus Facebook csoportokban osztottuk meg, amelyek tagjai érdekeltek valamilyen mélységben az online pénzkeresésben. A kérdések igazából csak úgy jöttek 😛 nem igazán volt benne semmiféle koncepció , vagy irányelv. Lássuk be lehet ezeket még cizellálni, és fogjuk is valószínűleg, de most lépjünk tovább … 🙄  .

Miért pont ezeket a kérdéseket futtattuk meg, amivel meg az egyébként bitcoinnal, profitmegosztó oldalakkal, tőzsdével, szerencsejátékkal, online mlm-el meg hasonlókkal foglalkozók igazából meg sem jelentek? Egyrészről CSAK 😉  másrészről meg 5 kérdésben limitáltuk mi az ami egy általános felmérésben bele kellene, hogy férjen legalábbis szerintünk (minden szavazás minimum 3 naposra volt beállítva). A kérdőív, és ptc volt talán az egyetlen ami inkább a konkrét melóra utalt, de nem akartuk az 5 kérdést erre ellőni :MLM, vagy nem; Profitmegosztó vagy PTC stb stb Persze ott is lehet majd bontogatni, hogy pl te már befizettél 10$ nál többet vagy kevesebbet; referáltak gyűjtésé könnyű vagy nehéz szerinted stb stb

Az infógrafikát használd nyugodtan – az eredmények persze tájékoztató jellegűek – tedd fel a blogodra, fb oldaladra, oszd meg a pinteresten stb 😀


ITT tudod a képet eredeti méretben letölteni >>>

Egyébként kb 15 perc alatt össze tudsz egy ilyen infógrafikát dobi a Canva-n az egyik legjobb ingyenes képszerkesztővel!

Egyébkánt ha gondolod írhatsz is nekünk te milyen kérdéseket tennél fel az online pénzkeresésben érdekeltek köreiben vagy írj ide a bejegyzés alá milyen kérdésekből álljon egy esetleges következő felmérés.