BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Forgalomcsere oldalak

Szerző: | szept 12, 2015 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Forgalom csereÍgy működnek a forgalom csere oldalak – un traffic exchange oldalak- (alapok)

A látogatottság növelő -traffic exchange- oldalakon pontokat vagy krediteket gyűjtesz azzal, hogy megnézed mások oldalait, és vagy közösségi tartalmait, és gyakorlatilag ezt használód fel saját tartalmaid vagy oldalaid népszerűsítésére.

Van egy kiszabott idő, ami alatt a reklámozott oldalakat/videókat meg kell nyitnod (általában külön ablakban). Itt miután a meghatározott idő lejár kapod meg a pontokat, és máris tovább tudsz kattintani újabb pontokért. Ez az idő általában 10- 30 mp. Vannak oldalak, ahol ettől pörgősebben is lehet itt pl: 3-5 mp alatt kell megnézni az oldalt, és igazából könnyebbnek tűnik. Ez viszont nagyobb odafigyelést is igényel, ha csak nem szeretnéd, hogy egy darabig ne lépjen tovább az oldal, mert ugye így pontokat sem kapsz 😎

Traffic exchange – ha jársz külföldi fórumokon így hivják ezeket az oldalakat

Manual surf esetében az “ablakokat” külön külön kell megnyitni. Miután a meghatározott időkeret lejárt jellemzően az X- re kattintva kell az adott oldalt bezárni, és ezután egy újat megnyitni. Itt többfajta megoldás/ avagy beállítás is lehet vannak oldalak, amelyek esetén nem lehet elhagyni az ablakot, vagy közben más tevékenységeket végezni. Ami azt jelenti, hogy addig áll a számláló és ha ez huzamosabb ideig történik utána el sem számolja az oldal megtekintéséért járó pontokat. Alapvetően nem fókuszosak, de oldalanként eltérő lehet.

Néhány script esetében egy ablakban nyílnak meg a promotált oldalak, ezek jellemzően tovább kattintással (next gomb, ábra kiválasztás, számok összeadása, valamilyen robot kikerülő manőver  😛  ) mennek tovább.

Automata surf oldalak esetében csak a számok számítanak. Ezek jellemzően a háttérben futó programok, amit belépést követően csak el kell indítani, és különösebb beavatkozás nélkül gyűjtögeti a pontokat. Vannak oldalak, ahol a kettő kombinációjával is találkozhatunk itt érdemes átgondolni az oldalunk promoja szempontjából csak a számok számítanak vagy jó ha látják, és meg is nézik azt (pl: érdeklődők szerzése, referáltak gyűjtése )  🙂

Az Autosurf oldalak mégis remek eszközök arra, hogy a sok ezer látogatás hatására növekedjen a rangja vagy a besorolása az oldalnak a főbb keresők szempontjából ( Google/ Alexa )

Mindkettő megoldás jó webmestereknek, bloggereknek,és természetesen kereső optimalizálás szempontjából is kihagyhatatlan lehetőség!

Traffic exchange oldalak GYIK

Mit jelent 1:1 arányú? 1 oldalért 1 oldal megtekintést kapunk- ami jó arány, mert a leggyakrabban 2-4x több oldalt is meg nézni, hogy a mi oldalunk 1 látogatót kapjon

Mit jelent VIP tagság? VIP napokat vásárolhatunk az adott oldalon, vagy jutalomként megkaphatjuk pl: bizonyos számú kattintás elérésével, vagy kapott kupon kód használatával. VIP tagsággal együtt járó előnyök jellemzően, hogy magasabb pontszámért tudjuk reklámozni az oldalunkat vagy tartalmainkat így biztosan az elsők között fogják megtekinteni. Illetve ha nem is magasabb pontszámmal, de mondjuk valamilyen megkülönböztető színnel /grafikával vagy formával tud az oldalunk még jobban kitűnni. VIP tagság ideje alatt számos addig nem elérhető funkció válik elérhetővé ( ez beállításonként változó ), az mellett, hogy a napi bónusz amit megszerezhetünk minimum a duplájára emelkedik!

Traffic exchange oldalak GYIK

Mit jelent partnerprogram? Minden oldalon legyen az manual, vagy autosurf magyar vagy nemzetközi mindenhol lehetőség van extra pontokat , vagy jutalékokat gyűjteni a partnerprogram (affiliate) keretében az egyedi azonosításra alkalmas ref. link vagy az oldal által biztosított reklám eszközök (banner, splash oldal..) segítségével. Gyakorlatilag reklámozni kell az adott oldalt, mert ha valaki ezeken keresztül találja meg az oldalt, és ott regisztrál azok után megkapjuk a jutalom pontokat vagy jutalékokat, több oldal esetében a majdani vásárlások bizonyos %-át is, és persze ezeket megint csak felhasználhatjuk saját oldalaink reklámjára.

Bármit reklámozhatok ezeken az oldalakon? NEM! 99.9% esélyed van, hogy minimum letiltsanak, ha feltöltesz: Vírusos, kémprogramos, rosszindulatú, pornót, erőszakot ábrázoló, gyűlöletkeltő tartalmakat valamint ha az adott országban tiltott reklám tevékenységet kívánsz folytatni (pl hazánkban tilos gyógyszerek, dohány termékek direkt reklámja!). Minden esetben olvasd el az oldal felhasználási szabályzatát (ha van!)

Érdemes regisztráció során feliratkozni a hírlevélre? Igen, mert így biztosan nem maradsz le a kupon avagy jutalom pontokról friss akciókról, és természetesen a későbbiekben is van lehetőség leiratkozni ha mégis kapnál néhány nem kért levelet. Vannak oldalak, ahol pl a 10 leggyorsabb felhasználó tud beváltani magasabb pontokat egy egy küldött promóciós kód segítségével!

Traffic exchange oldalaknál is bizony több átverős oldal van

Ha nem szeretnél feleslegesen dolgozni/ kattintgatni jó ha az ilyen típus hibákra odafigyelsz- ami leggyakrabban az oldal megszűnésével ér véget:

  • Letiltott videók nagy számban az oldalon – itt ritkán jár az admin rendet rakni  😎 . A videó ablakban szürkeség vagy az üzemeltető által kiirt hiba üzenet.
  • El van csúszva az oldal, természetellenesen rakodnak a táblázatok egymás hegyén hátán. Valószínű, hogy hibás a script vagy ezért nem jelenik meg jól az oldal.
  • Kiléptet az oldal ?! Lefagy, vagy bezár – persze nélküled  😛 . Nem elérhető az oldal, vagy sűrűn karbantartják, mikor is “véletlenül” eltűnnek a pontjaid, és kezdheted elölről.
  • Nem számolja el a kattintásokért a pontokat.
  • A különböző menüpontokra lépkedve nem történik semmi, vagy olyan oldalakra jutsz ahová nem nagyon készültél (jellemzően rosszindulatú, vagy spam oldalak)
  • Kevés oldal, vagy a kevés oldal, de az is hibásan megjelenítve- akár huzamosabb ideig oldal nélkül.
  • Blogon, fórumokon vagy az oldalhoz csatolt Facebook oldalon pl: 2 éve nincs bejegyzés.
  • Kriksz kraszkok amiket senki nem ért…

Sajnos nem ritkán, de előfordul, hogy mire sikerül összekattintgatni sok sok pontot, és szeretnék azt valamilyen oldalunk reklámjára felhasználni egyszerűen megszűnik elérhetetlenné válik az oldal. Ez abban az esetben lehet még pláne érdekes ha a látogatottságnövelő oldal kifizetős is volt azaz bizonyos pontszám vagy kattintás elérését követően néhány $-t ki kellet volna fizessen vagy a pontokat be kellet volna váltsa (és persze tisztelet a kivételnek).

Traffic exchange oldalaknál is bizony több átverős oldal van

Ami még az oldalak “érdekességére” utalhat:

  • Induló oldalnál 200.000 feletti felhasználó szám.
  • Oldaladon havonta 1 kattintás van (ezt meg tudod nézni a saját oldalak statisztikáinál), amikor bejelentkezel az oldalra minden esetben 50-60 felhasználó jelenlétét mutatja az oldal. Az különös véletlen lehet, ha a nap bármelyik időszakában feljelentkezel, és mindig ugyanannyian vagytok aktívak online-n  😉
  • Havi győztes vagy 2-3 kattintással?!

Traffic exchange oldalakkal INGYEN tudsz látogatókat vinni az oldalaidra!

Hogyan tudsz extra pontokra szert tenni?

  • Nézd meg az adott oldalon van e napi bónusz, napi – heti – havi versenyek pontért – kattintásért – referáltakért (általában 1-3 vagy 1-10 helyezettig megy a verseny)
  • Jutalom bizonyos mennyiségű kattintásért vagy az összes kattintással elérsz bizonyos szinteket, amiért megint plusz pont vagy VIP tagság jár.
  • Nyeremény játékok az oldalon pl: Grid ami egy olyan táblázat, amelyeken kis táblákat kell megnyitni amelyek alatt nyeremények lapulhatnak ( persze előtte egy jellemzően link rövidítőt használó oldalt kell megnézni )viszont a nyeremény is többszöröse lehet a napi kattintással elérhető pontoknak, vagy lottó illetve szerencsekerék játék, ahol lehetőség van a véletlen generátorral kisorolt állásokat eltalálni, és jelentősen megtöbbszörözni pontjaid számát.
  • Az oldalról videó, vagy leírás készítése az oldalról, amit az adminok előszeretettel díjaznak, de ennek mindig néz utána, hogy van e lehetőség ezzel plusz pontokra szert tenni. Az adminok által gyakran más mini munkák is meg vannak hirdetve pl: regisztrál valamilyen oldalon, és ezért plusz pontokat kapsz.
Gyere nézd meg a látogatottság növelő oldal ajánlatokat >>>

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam