BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

EasyHits4U- Forgalomcsere oldal 3.

Szerző: | júl 1, 2019 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Traffic Exchange with 1,205,000+ membersEasyHits4U vélemény

Az EasyHits4U továbbra is a világ egyik legnagyobb forgalom csere oldala (jelenleg 1,555,424 tagja van), ahol Ingyen tudod az oldalaid látogatottságát növelni.

Igaz mintha kicsit megkopott volna – vagy mondjuk úgy ez is elhagyta már a csúcspontját  🙂 –  az un. forgalomcsere oldalak fénye. DE azért ez a napi 700-1500 online jelenlévő felhasználó azért mégsem rossz 😎 . Persze van hogy ez a szám sokkal több, de ez csak egy viszonyítás akart lenni a napi 10-20 felhasználóhoz, amely adat sajna a legtöbb hasonló oldalnál abszolút megáll.

Az oldalt bemutattuk már korábban ITT, és ITT, és ha megnézed, hogy ezek a posztok mikor íródtak (2015, 2016)…. Láthatod, hogy ez az  oldal sem ma jött létre  🙂 . Időközben több mindenben is változott pl: már nem lehet vele $-okat keresni 😕 , de azért az alapcélnak még most is tökéletesen megfelel. Nos akik ilyen módszerekkel (is) próbálják az oldalaik látogatottságát növelni, azok számára íme néhány újdonság.

Mondjuk onnantól, hogy nem irtunk az oldalról  😛 ).

A “szokásos” elemek mellet a főoldalról elérhető az Offers menüpont, ahol egyéb módokon is gyarapíthatod a pontjaid számát. Ezeket használód majd a saját oldalaid hirdetésére 😎

EasyHits4U vélemény

A Bonuses fülre kattintva lehetőséged van crediteket – vagy amit felajánlanak. Ez lehet banner megjelenés, szöveges hirdetés kredit – szerezni ezekkel : yt vidó megnézése, yt csatorna kedvelés+ megosztás, twitter tetszikelni vagy követni, kommentelni pl az easyhits4u -n hirdetett oldalra… Amiért javasolt ide is benézni, az mindenképpen az, hogy itt lényegesen rövidebb idő alatt gyűjthetsz be értékes krediteket a felajánlások jóvoltából.  Ez amolyan kiemelt hirdetési lehetőségnek számít az oldalon belül vagyis ez neked mint hirdető is remek lehetőség, pláne ha van pl yt csatornád, és szeretnél nézettséget vinni a yt videóidra! –

Például 5 kreditet kaphatsz egy videó 15 mp-es megnézéséért szemben a “hagyományos” szörfözéssel, ahol ezért a kredit számért 10 oldalt kell 15 mp-ig futtatnod, és a végén még ellenőrző kódot kiválasztanod  😉 . Mondjuk a videó fókuszos, tehát valóban ott kell legyen előtted nem úgy mint a háttrében is futtatható oldal szörföléssel. Ez viszont akkor is sokkal hatékonyabb pont gyűjtési módszer! Azért a “hagyományos” módszert se hanyagold el, mert ott meg ott vannak az egyéb nyeremények, és kérhető bónuszok  😛 .

EasyHits4U vélemény

Ahogy ilyen helyeken szokás, tudsz szűrni feladat típusra, és nagyon egyszerűen hozzáadhatsz saját feladatokat is az Add my offer gombra kattintva (persze van lehetőséged az oldalon a magyar nyelvet is kiválasztani!)

A következő, és új lehetőség a Survey fülre kattintva érhető el, ahol gyakorlatilag kérdőívek kitöltéséért kaphatsz pontokat. Ezt megelőzően egy alap kérdésekből álló profil adatlapot ki kell töltened, és jelöld be az e-mail értesítést is, ha szeretnél az oldalra való belépés nélkül is értesülni a kérdőíves lehetőségekről. A Super Rewards fülön, pedig különböző mini munkák várnak. Az itt szerzett pontokat át tudod konvertálni az oldalra banner megjelenésre, kreditre stb.

The Most Popular Traffic Exchange

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam