BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Referáltak gyűjtése

Szerző: | szept 18, 2015 | Hasznos vagy érdekes

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Hol tudod reklámozni az ajánlói linkedet, hogyan tudsz referáltakat gyűjteni?

referral link

Referral link mit jelent?

Jellemzően minden oldalon lehetőség van extra pontokat, vagy jutalékokat gyűjteni a partnerprogram (affiliate) keretében.  Az egyedi azonosításra alkalmas referral link és az oldal által biztosított reklám eszközök (banner, splash oldal..) segítségével. Gyakorlatilag reklámozni kell az adott oldalt, mert ha valaki ezeken keresztül találja meg az oldalt, és ott regisztrál azok után megkapjuk a jutalom pontokat vagy jutalékokat!

Hol tudod reklámozni az ajánlói – referral link – linkedet, hogyan tudsz referáltakat gyűjteni?

  • Forgalom csere oldalakon, PTC oldalakon , de előtte tájékozódj, hogy a hasonló profilú oldalak reklámját nem – e tiltják ezeken az oldalakon illetve milyen hirdetési szabályok vonatkoznak az oldal használatára.
  • E-mailben ismerőseid meghívásával –  Figyelj ne legyél kéretlen azaz SPAM!
  • Weboldaladon, blogodon való reklámozással ( Bannerek, videók, Splash oldalak kódjának beillesztésével ).
  • Olyan oldalak használatával, ami kifejezetten referáltak gyűjtésére alkalmasak vagy már ez a célterületük.
  • Fórumokon ahol gyakran írsz, és  nem tiltják a szabályok, hogy az ajánlói linkedet beszúrd. Figyelj, hogy témába vágó dolgokról írj, mert hamar kaphatsz egy kis HIDEG VIZET, és persze az adminok sem díjazzák az ilyen típusú csak a reklám miatt megyek oda tagokat. Egyébként itt találkozhatsz olyanokkal, akikkel tudtok egymásnak segíteni akár egy kölcsönös regisztrációval.
  • Közösségi oldalakon Facebook, Twitter, Digg, G+, My space, és még egy sor másik platform… A közösségi oldal szabályainak figyelembe vételével pl a Facebookon ha elszabadulsz könnyen kaphatsz egy 7, vagy 14 napos tiltást ugyanilyen lendülettel – Figyelj a csoport adminok szabályzataira is, mert gyakran ők jelentik elsőként a percenkénti “lelkesedést” .Sok embert el fogsz érni, hiszen ez is egyfajta netes “valami”, és itt található meg a célcsoport is jobban.

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam