BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Többszintű forgalom csere oldalak

Szerző: | szept 20, 2017 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

többszintű forgalom csere oldalak

Használj többszintű forgalom csere oldalakat!

 

 

A hagyományos, vagy általánosságban véve  annak számított forgalom csere oldalakon jellemzően 1 mélységben tudsz építkezni. Minden egyes meghívottad után általában egyszeri pont jutalmat vagy centeket írnak jóvá a fiókodba. Elterjedt megoldás az is, hogy a referáltad által szerzett pontokból te is részesedsz valamilyen mértékben, de ahhoz, hogy ennek előnyeit igazán élvezhesd, és hatékonyabbá tedd a reklámozásra használt kreditek gyűjtögetését érdemes több szintes forgalom csere oldalakat használni.

Ezen oldalak jellemzője, hogy 5 vagy akár 6 mélységben is részesedsz a referáltjaid (és azok referáltjai) által gyűjtött pontjaiból – így kevesebb kattintással is elérheted a kívánt pontszámokat (plána ha aktívak is a refek 😆 ) ergo ennek köszönhetően valóban lényegesen hatékonyabbá válik a pontok gyűjtése.

A több szintű ajánlói rendszerben dolgozó forgalom csere oldalak hagyományos társaikhoz viszonyítva pont ennek az előnynek köszönhetően is nagyon gyorsan fejlődnek, és jelentősebb taglétszámot tudhatnak magukénak, ami ugye az oldalad látogatottságnövelésében vagy újabb referáltak szerzése szempontjából sem mindegy  😛 .

Egy példa szerint ha mindenki csak 5 embert hív meg 5 mélységben akkor összesen 3905 tag dolgozik neked a pontok vagy kreditek gyűjtésében  😆 .

Többszintű forgalom csere oldalak, hogy a ref jutalékkal is haladj!

Az alábbi többszintes építkezést lehetővé tevő oldalakat ajánljuk. Regisztrációhoz kattints a banner képre >>>

többszintű forgalom csere oldalak5 mélységben (10% -10% -10% -10% -10%) kaphatsz pontokat a referáltjaid által gyűjtöttekből. Ország szerint tudod célozni honnan érkezzenek oldaladra a látogatók. Több mint 500. 000 felhasználó! Banner csere lehetőség, és versenyek.többszintű forgalom csere oldalak5 szintű referál program (10% -5% -2% -1% -1%).  Régi megbízható oldal. Lehetőség van kulcsszavakra is célozni. Ország szerint is tudod célozni honnan érkezzenek a látogatók.

többszintű forgalom csere oldalak5 szintű referál program. Több mint 100.000 tag.

A többszintű forgalom csere oldalak alkalmasak arra, hogy több a több mélységből érkező jutalom pontokat is az oldalaid hirdetésére tudd használni!

 

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam