FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Többszintű forgalom csere oldalak

Használj többszintű forgalom csere oldalakat!

 

A hagyományos, vagy általánosságban véve  annak számított forgalom csere oldalakon jellemzően 1 mélységben tudsz építkezni. Minden egyes meghívottad után általában egyszeri pont jutalmat vagy centeket írnak jóvá a fiókodba. Elterjedt megoldás az is, hogy a referáltad által szerzett pontokból te is részesedsz valamilyen mértékben, de ahhoz, hogy ennek előnyeit igazán élvezhesd, és hatékonyabbá tedd a reklámozásra használt kreditek gyűjtögetését érdemes több szintes forgalom csere oldalakat használni.

Ezen oldalak jellemzője, hogy 5 vagy akár 6 mélységben is részesedsz a referáltjaid (és azok referáltjai) által gyűjtött pontjaiból – így kevesebb kattintással is elérheted a kívánt pontszámokat (plána ha aktívak is a refek 😆 ) ergo ennek köszönhetően valóban lényegesen hatékonyabbá válik a pontok gyűjtése.

A több szintű ajánlói rendszerben dolgozó forgalom csere oldalak hagyományos társaikhoz viszonyítva pont ennek az előnynek köszönhetően is nagyon gyorsan fejlődnek, és jelentősebb taglétszámot tudhatnak magukénak, ami ugye az oldalad látogatottságnövelésében vagy újabb referáltak szerzése szempontjából sem mindegy  😛 .

Egy példa szerint ha mindenki csak 5 embert hív meg 5 mélységben akkor összesen 3905 tag dolgozik neked a pontok vagy kreditek gyűjtésében  😆 .

Az alábbi többszintes építkezést lehetővé tevő oldalakat ajánljuk. Regisztrációhoz kattints a banner képre >>>

Traffic Exchange with 1,354,000+ membersA legnagyobb forgalom csere oldal a világon több mint 1.3 millió taggal! Ingyenes tagságban 5 mélységben (10% -5% -3% -2% -1%) (VIP tagként 6 mélységben) kapsz pontokat a referáltak által gyűjtött pontokból. 1. szint mélységben 100 oldal le kattintásáért további 0,1 $ üti a markodat.Ország szerint is tudod célozni, hol szeretnéd oldalaidat megjeleníteni.

5 mélységben (10% -10% -10% -10% -10%) kaphatsz pontokat a referáltjaid által gyűjtöttekből. Ország szerint tudod célozni honnan érkezzenek oldaladra a látogatók. Több mint 500. 000 felhasználó! Banner csere lehetőség, és versenyek.

 

5 szintű referál program (10% -5% -2% -1% -1%).  Régi megbízható oldal. Lehetőség van kulcsszavakra is célozni. Ország szerint is tudod célozni honnan érkezzenek a látogatók.

 

 

5 szintű referál program. Több mint 100.000 tag.

 

 

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial