BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Facebook, és az álhírek

Szerző: | febr 17, 2018 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

facebookFacebook álhírek, és ami már most változott

Szóval az egész ott kezdődött, hogy amerikai elnökválasztás, meg az emberek befolyásolása marhaságokkal 😎 …és a többi, és a többi. A Facebook egyszer csak úgy döntött bekeményít, és levarázsolja vagy legalábbis megpróbálja levarázsolni az álhíreket a felületéről azzal, hogy inkább barátaink azaz ismerőseink dolgaiból lássunk többet (szerintük ez jobb így 😐 ) az általunk kedvelt oldalak megosztott tartalmaival, híreivel szemben… Több országban tesztelték előzőleg ezt a “cenzor algoritmust”, aminek hatására az oldalak látogatottsága jellemzően visszaesett.

NOS! Ha biztosan nem szeretnél lemaradni a kedvenc oldalaid bejegyzéseiről (pl a netpolip.com- ról sem  😉 ) abban az esetben ezekkel a beállításokkal tudod továbbra is figyelem alatt tartani kedvenc oldalaidat.

1.  A jobb szélen lévő kis nyíl (vagy háromszög)-ra kattintva válaszd ki a Hírfolyam beállítások-at. Itt felugrik egy ablak ahol kattints az Elsőként megjelenők beállítása sorra – ezen a menüponton belül keresheted meg azt az oldalt, amit szeretnél azért megjelölni, hogy a bejegyzéseiről véletlenül se maradj le, mert hogy ezeket a jelölést követően mindig a hírfolyamod tetején szeretnéd megtalálni.

Az adott oldalt ha kiválasztottad (kis kék csillag a sarkában) csak kattints a Kész gombra (ezzel be is kerül az akiket elsőként látsz listába).

2. Az adott facebook oldalon kattints a Követed-re ,és itt válaszd ki a Megjelenítés elsőként opciót, és most már biztosan nem maradsz le az általad kedvelt oldal bejegyzéseiről!

Ha rólunk sem akarsz lemaradni, kérlek ne felejtsd ezt el nálunk sem beállítani  😛   😮  https://www.facebook.com/netpolip/

Ezek a TIPPEK még mindig érdekesek lehetnek >>>

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam