FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Ingyen-Banner


A Bannerek továbbra is a legideálisabb eszközök, hogy a világhálón az oldalaidat reklámozhasd (ha valaki rákattint eljut a te oldaladra). Találkozhatunk vele többféle (jellemzően standard) méretben, és kivitelben (statikus vagy mozgó banner). Figyelem felkeltésre a látogató szemének ajánlatunkra vonzására tökéletes marketing eszköz! Felhasználási terültei sokrétűék, találkozhatunk vele partnerprogram keretében, forgalomcsere oldalakon, de vannak honlap tulajok akik csak a saját honlapjuk feldobására az üres banner helyek feltöltésére használják a Bannereket- nem is szólva azokról az oldalakról ahol csak a reklám csíkok tömkelegét helyezik el. 🙂

A teljesség igénye nélkül íme néhány online Ingyenes Banner készítő alkalmazás, amelyeket használatát bármiféle nyelvtudás, és szerkesztői ismeret nélkül el tudsz sajátítani, és  akár 5 perc alatt össze tudsz egy Bannert dobni!  ;-). Az ingyenes alkalmazásokra jellemző (a valamit valamiért elv alapján nyilván), hogy el kell helyezni a Bannerben a készítő oldal elérhetőségét-hiszen ezzel meg ez az alkalmazás jut Ingyen reklámhoz, vagy ha ezt nem szeretnénk akkor egy minimális díj megfizetésével eltüntethetjük ezeket a feliratokat, és használhatjuk immáron bármiféle reklám nélkül tovább az elkészített Bannerünket. Természetesen a fizetős változatok sokkal nagyobb mozgásteret adnak elképzeléseink megvalósítására, de enélkül is számtalan lehetőség közül választhatunk Bannerünk elkészítésére. A felhasználás előtt érdemes annak feltételiről is tájékozódni.

www.bannerfans.com/-Egyszerű kezelőfelület többféle betűtípus, és méret. Jpg, Png vagy akár GIF formátumban készíthetsz Bannert. Feltölthető saját háttérkép is!

bannerbreak.com/-Egyszerű szerkesztő sok háttérképpel, és szöveggel. A Banner 486×60 méretben készíthető el-amin nincs semmilyen reklám!

www.flashvortex.com/-Sokféle sablonból választhatsz, és izgő mozgó Bannereket készíthetsz- az oldal reklámja a jobb alsó sarokban látható. Az oldalon nem csak Bannereket, hanem gombokat, és egyebeket is létre tudsz hozni.

www.123-banner.com/

www.webbanner24.com/

html5maker.com/#/

www.bannersketch.com/

www.anvsoft.com/-Innen egy ingyenes alkalmazás tölthető le, mellyel Flash formátumú Bannereket készíthetsz.

mybannermaker.com/

www.webestools.com/-Gif animációs Bannerek készíthetőek nagyon egyszerűn, és gyorsan.
Image

 

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial