BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Ingyen-Képek

Szerző: | máj 14, 2016 | Hasznos vagy érdekes, Ingyenes megoldások

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

ötlet ingyen képKépek letöltése INGYEN a honlapodra, blogodra vagy közösségi tartalmaidhoz-

mert hogy egy kép többet mond ezer szónál, na meg persze a szemet is jobban vonzza a képpel illusztrált tartalom.

Több ezer jogtiszta ingyenesen használható kép!

Ha rendszeresen blogolsz vagy készitesz honlapokat, vagy  aktív vagy a közösségi oldalakon akkor neked is szükséged lehet jó minőségű képekre -illusztrációhoz, vagy figyelem felkeltéshez-, amihez ha lehet nem kevés pénzért hanem semmi pénzért szeretnél hozzájutni  🙂  akkor neked is megoldást nyújtanak az un. free stockphoto oldalak, ahol képek ezrei várnak rád, melyek egy része teljesen ingyenesen felhasználható akár még üzleti célokra is.

Sokan azt gondolják, hogy ami az internetre felkerül az onnantól kezdve bekerül a nagy közösbe-azaz az már mindenkié?!-, és töltögetnek le mindenfélét, és mindenhonnan ami csak az útjukba kerül-felrúgva ezzel például a szerzői jogokat -. Nem ritkán találkozhatunk olyan bejegyzésekkel, posztokkal amelyhez illusztrációként egy vízjellel (ez egy biztonsági elem a képek jogosulatlan felhasználása ellen) ellátott képet használ a készítő, ami azért annak komolyságát is megmutatja némiképp-nyilván  😳

Figyelem! Mielőtt bármilyen képet letöltesz, és felhasználsz minden esetben győződj meg arról, hogy a képek nem -e állnak szerzői jogvédelem alatt-persze ha szeretnél kapni pár ügyvédi levelet, vagy már egyenesen fizetési felszólitást akkor ezen nem kell agyalnod, véleményem szerint nem árt ezt a nem kevés kényelmetlenséget elkerülni.Több esetben nem látható speciális kódokat rejtenek el a képekben, úgy hogy azokat a kifejezetten erre a célra fejlesztett szoftverekkel be is tudják azonosítani, ezért ha nincs rajta vízjel, az még valakinek a tulajdonában lehet bizony!

Ahhoz, hogy be tud azonosítani a felhasználhatóságot, mindig olvasd el a képhez tartozó leírást vagy a hozzá csatolt Creative Commons  besorolást (pl. megtudhatod, hogy csak használhatód a képet vagy kedvedre bizonyos részeit át is alakíthatód) . Vannak képek amik például csak úgy használhatóak fel, hogy meg jelölöd a forrást is!

Használj olyan képletöltő oldalakat – gyűjteményeket, ahol jellemzően ilyen szabad felhasználású (free stockphoto) képek találhatóak. A képek letöltése egyes oldalakon regisztrációhoz kötött.

Ime néhány olyan oldal ahonnan jogdíjmentesen tölthetsz le, és használhatsz fel képeket (minden esetben ellenőrizd a felhasználási feltételeket!)

Jó kép vadászatot 🙂

vadászat kép

UPGRADE! A bejegyzést itt frissítettük >>>

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam