BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Online pénzkereset

Szerző: | nov 19, 2016 | Hasznos vagy érdekes

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Összeszedtünk néhány olyan szót, és azok jelentéseit, amelyekkel az online pénzkereseti lehetőségek kutatása során összefuthatsz.

dollar

PTC: Paid To Click – azaz fizetés a kattintásokért. Rákattintasz  a reklámra megvárod míg az az előírt idő letelik, és jóváíródik a fiókodba az arra adott összeg.

PTP: Paid To Promote- azaz fizet a reklámozásért. Kiteszel egy hirdetést az oldaladra, és fizetnek a betöltésért. Leírják CPM-el is aminek a jelentése Cost Per M, és itt az M a számot határozza meg pl M=2000 azaz 2000 betöltésenként fizet.

PTR: Paid To Read- azaz emailek olvasásáért fizet. A kapott e-mailben lévő linkre kell kattintani, és megnézni (ez lehet egy az oldal által biztosított keretben is).

Referral: azaz a meghívottad. Referral link: ami az egyedi azonosítóval ellátott linked, amin keresztül regisztrál, és kerül alattad rögzítésre a meghívottad.

SCAM: Csaló átverős oldal  😈

Online pénzkeresés otthonról – Mini szótár

RefBack: Az oldal adminja alá ha regisztrálunk akkor a keresetünk után, amit kap abból visszakapunk. Az oldal üzemeltetője figyeli, és elemzi a lehetőségeket, és jellemzően minden új PTC oldalra beregisztrál.

PTSU: azaz Paid To Sign Up vagyis azért kapsz jutalmat ha oldalakra regisztrálsz -ezekkel általában minimunkák keretében találkozhatsz jellemzően.

Surfbar: Az ilyen típusú oldalakon való regisztrálást követően kapunk egy letölthető surfbart (kis bannert), amit futtatni kell. Ezekben oldalak hirdetései futnak kattintani nem kell őket a gyűjtött pontokat lehet pénzre beváltani.

RevShare: azaz profitmegosztó oldal. Részesedést kapsz a befizetett pénz (általában csomagokat kell vásárolni), és a lekattintott hirdetések után. Általában %-an, és valamilyen “futamidőhöz” kötik a teljesítést.

Traffic Exchange: forgalom csere oldal, ahol bizonyos számú oldal lekattintása után kereshetsz valamicskét, de ezeknek az oldalaknak elsősorban nem ez a célja.
The Most Popular Traffic Exchange

Crowflowder Task, vagy Mini Jobs: Kérdőívek, feliratkozások, regisztrációkért kapsz centeket. Több Ptc oldalon megtalálhatóak, de külön megoldásokként is találkozhatunk vele.

Online pénzkeresés otthonról – Mini szótár

Virool Video: Videók nézése meghatározott ideig.

HYP: azaz High Yield Investment Program-vagyis magas hozamú befektetési programok. Azért itt még jobban oda kell figyelned, mint más lehetőségek esetén, nagy pénz nagy kockázat is lehet!

Affiliate: azaz Partnerprogram. Jellemzően termékek vagy szolgáltatások értékesítéséből kaphatsz %-os vagy fix jutalékokat. Ha van egy komoly látogatottságú oldalad csak helyezd ki a partner hirdetését (bannert, vagy szöveges hirdetést). Jól lekövethető a folyamat, de neked nem kell részt venned az értékesítési folyamatban.

MLM: Többszintű ajánlói program. Részesedést vagy jutalékot több mélységből, és folyamatosan kapsz szemben az egyszeri vásárlással szerzett jutalékokkal. A hagyományos MLM mellet számos cég jelent meg aki kifejezetten az Online felületen terjeszkednek.

 

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam