BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Ingyen-Zene

Szerző: | jún 9, 2018 | Ingyenes megoldások

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Jó minőségű zene letöltés ingyen

Jó minőségű zene letöltés ingyen – Jogtiszta felhasználható zenék gyűjteménye

Szeretnéd feldobni videóidat, prezentációidat egy jó aláfestő zenével vagy ütős effektekkel?  Akár üzleti célra is szeretnéd felhasználni az így készült videókat? Nos akkor ez a néhány link jól jöhet, és persze azért mielőtt bármilyen célra is felhasználnád te is minden esetben győződj meg a felhasználási feltételekről!

A valóban szabadon szerkeszthető, vagy akár módosítható zenei anyagoknál gyakran külön is feltüntetik, hogy Free licence vagy No Copyright. Sajna ha nem akarsz pénzt kiadni érte (már pedig nem 🙄 ), akkor ezt a kis kutakodást, vagy részletesebb utána olvasgatást is be kell vállalnod! Itt az alábbi oldalakon mivel nagyrészt ilyen típusú audio fájl-okat, gyűjteményeket tartalmaznak jó eséllyel találsz azonban számodra megfelelőt. 

Nézzük milyen ingyenesen felhasználható zene&effekt lehetőségek vannak

1. Youtube Audio Library: Ha már kész vagy a videóddal, és épp a legnagyobb videoportálra töltenéd fel, akkor helyben is vagy, mert hogy hozzá is csatolhatsz egy remek zenét vagy persze, hogy időbeniségben is smakkoljon a videó szerkesztő programoddal összevághatsz illeszthetsz.  A beépített szűrő segítségével válogathatsz műfajra, hangszerelésre … valamint olyan audio fájlokra is ahol nem kell a forrást sem megjelölnöd a felhasználáshoz.

Ha Facebook -on szeretnéd közzétenni a videódat, ahhoz segítség képen a Facebook is összeállított neked egy felhasználható hanggyűjteményt, erről itt olvashatsz többet >>>

Soundcloud: Ez az egyébkén kifejezetten zenék megosztására, hallgatására létrehozott “közösségi oldal” is számos remek hanganyagot tartalmazhat a szabadon felhasználható fajtából, mert hogy itt ezt keressük ugyebár  😉  elég a keresőben beírni, hogy No copyright music vagy Free license music, és máris több száz ilyen audio fájlból válogathatsz.

2. Bensound: A manapság divatos oktató vagy magyarázó videók alá “festéséhez”  🙂 -főleg animációs témakörben- használható jópofa zenék. Itt minden felhasznált zene linkjét vagy forrását meg kell adni az ingyenes felhasználáshoz, vagy megvásárolod az adott fájlt, és nem kell feltüntetni semmit sem 😛 .

Jó minőségű zene letöltés ingyen – Jogtiszta felhasználható zenék gyűjteménye

3. Freesoundtrackmusic: Keresd a Free jelzésű zenéket, amelyeket jellemzően forrás megjelöléssel bármilyen célra felhasználhatsz.

4. Freesound: Itt a zenék mellet sok sok effektet is találhatsz.

5. FreeStockMusic:  Az oldal használatához be kell jelentkezned.

6. Musopen: Jó sok klasszikus zene, amelyek felett már “eljárt”  🙄 a jogdíj ideje 🙂 , de azért a zene mellet itt is nézd meg milyen kategória van megadva a felhasználáshoz!

Keresd minden esetben az adott zenéhez tartozó licencet, mert ne zavarjon az meg ha egy zene ugyan ingyenes, de azért az nem egyenes ágon jelenti azt, hogy minden esetben, és korlátlanul szabadon felhasználható! A felhasználhatóságról első körben jellemzően az un. Creative Commons Licenc besorolásai alapján tájékozódhatsz. Ezeket a besorolásokat általában elhelyezik az adott fájl mellet vagy alatt. Egy jellegzetes kis ikon gyűjtemény keretben van benne részletezve a művel kapcsolatos teendőket pl: nevezd meg a szerzőt…stb, de ez lehet egy szöveges megjelenés vagy a kettő együtt is gyakori. A Creative Commons Licens-ről bővebben itt olvashatsz >>>   

Ha elkészült a videód Töltsd fel a népszerű videó megosztó oldalakra >>>

Legjobb 10+ Ingyenes videomegosztó oldal

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam