BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Facebook emoji – Dobd fel bejegyzéseidet

Szerző: | márc 1, 2020 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Facebook emoji – Turbózd fel bejegyzéseidet

avagy

Hogyan tudod ezt is az online marketinged szolgálatába állítani?

Ez egy elég nagy felütés, de mindjárt kibontjuk mire utal ez a cím 😆

Az egész alapja ugye, hogy van a világ legnagyobb közösségi oldala (facebook), ahol gyakorlatilag elég nagy számú emberke fent van (néhány milliárd 😆 ) . Nos itt vagy azért, mert fenntartasz egy oldalt, vagy azért mert időnként szeretnél látogatókat vinni az oldalaidra tartalmaidra, bejegyzéseket kell létrehoznod. Persze ez nem zárja ki azt sem, hogy az itt leírtakat a saját hírfolyamodban fogod hasznosítani, de menjünk tovább…

Közelítsük meg abból az aspektusból a dolgot, hogy szeretnél mondjuk valamit promotálni FB csoportokban. Lehet ez egy affiliate link, egy az oldaladra vagy tartalmaidra mutató hivatkozás. Nos ha otthon vagy a Facebook csoportmarketingben láthatód, hogy egyre nehezebb kitűnni a “reklám zajból”! Egyre nagyobb odafigyelést igényelnek a bejegyzéseink ha azt szeretnénk, hogy meg is akadjon rajta valakinek a szeme.

Ki kell tűnni a reklám zajból! Mindenki csak tolja az infót…

Ma már az információ tömkelegével kell szembe néznie annak, aki szeretne eljutni az emberekhez – legalábbis abban az 1-2 másodpercben, amiben sikerül megragadni a figyelmét. Az online marketing folyamatosan újabb kihívást jelent, hogy is hogyan lehetne még nagyobb konverziót elérni. Figyelemfelkeltő címsorok? Szép fotók illusztrációnak? Ma már ezek a bejegyzés közzétételénél az alapok. Mindenki hozzászokott, és görget tovább.

Az unalmas ” Gyere csatlakozz dinamikusan fejlődő csapatomhoz” szövegekről boldog ugráló emberekkel illusztrált képekről nem is beszélve 😆 . Itt jön képbe a Facebook emojik használata, mint remek figyelemfelkeltő eszköz! Már ha a sima szöveges bejegyzésekhez viszonyítjuk persze.

Ahhoz, hogy feldobjuk bejegyzéseinket most a piliapp.com oldalt javasoljuk (magyar nyelven elérhető). Kattints rá, és a mellette megnyíló ablakban nézd is meg a gyakorlatban tippjeinket.

1.Tipp. Legyen kényelmesebb, és gyorsabb a bejegyzéseid megírása! Itt rögtön Az adatlap, és idővonal résznél van lehetőséged a “Szerkesztés új facebook üzenet” részbe egy kattintással bepakolgatni a facebook emoji képeket a bejegyzésed szövegével együtt.. Nagy előny, hogy ezen a felületen a megfelelő méretben látod ezeket, és nem kell nagyítóval keresgélned az emojikat – mint ahogy a facebook felületén 😆 .

Szóval itt a hagyományos facebook emoji készletből dolgozhatsz. 1x-ü en, és csak a szöveg megfelelő részeinél, amit meg akarsz erősíteni vagy illusztrálni oda beszúrod a megfelelő emojit. Ha kész vagy a bejegyzéssel csak rá kattintasz a másolás gombra, és ctrl v komboval be is illesztheted a facebook bejegyzésedbe.

OKÉ, ebben semmi új max egyszerűbb lesz a bejegyzés írás, de most jönnek az igazán ütős tippek!

2. Tipp.  Használj különleges szimbólumokat, szerkessz új típusú bejegyzéseket! Kattints a szöveg szimbólumok aloldalra. Itt már egy sor olyan ábrát találsz amivel igazán egyedi bejegyzéseket tudsz létrehozni! Az elv ugyanaz, vagyis kattints a kiválasztott ábrára, és már be is kerül a gyűjtődbe (oldal tetején). Használj a facebookon már unalmas vagyis a megszokottól eltérő betűtípusokat! A sor szimbólumokkal kereteket adhatsz az írásaidnak…és pl ilyen bejegyezéseket hozhatsz létre (elkészítési idő 1 perc 😆 ):

A lehetőségek száma végtelen, hogy ki hogyan tudja itt kreativitását kibontakoztatni, és igazán ütős facebook bejegyzéseket létrehozni, amivel valóban ki fog tűnni a tömegből. Egyébként, amikor a ctrl v billentyű kombóval bemásolod az itt készített bejegyzést látni fogod, hogy vannak ikonok amik színesben fognak majd megjelenni a facebookon.

Ugye menyivel másabb egy ilyen rendesen megszerkesztett poszt? 😉

3. Tipp. Dobd fel a bejegyzéseidet sima karakterekből létrehozott “arcokkal”! Kattints a vigyorok aloldalra, ahol itt már előre elkészített ábrákat tudsz egy gombnyomással elvinni a facebook bejegyzésedhez.

+1. Tipp.  Legyél ultra trendi, és a hivatkozásaidat is “csomagold “be! Kattints a csoportok aloldalra. Itt egy kicsivel jobb átkattintási arány érhetsz el ha a csoport bejegyzésedben ez helyett: https://netpolip.com/blog/2019/09/netmelo-felmeres/ mondjuk ez van: Több infó >>

Ez a funkció, hogy ilyen megjelenést kapjon a linked sajna csak a csoportok bejegyzéseiben, és a jegyzetek résznél müködik, de azért ott is remekül hasznát veszed. Pláne ha tolod a FB csoport marketinget 

Ezen az oldalon tudsz még “láthatatlan tintával” bejegyzést írni 😆 , különböző szöveg stílusokban bejegyzést késziteni, de nézz körül az oldalon, és használd ki, hogy ezzel is jobban szem elé kerülhetsz!

Néhány másik facebook emoji “hasznosító” oldal:

Ha szeretnéd megkönnyíteni a dolgodat pl azzal, hogy egyes eseményekhez szeretnél emoji-kat beszúrni akkor ez az oldal is segít, mert itt külön van csoportokra bontva az összes fontosabb esemény (events), és a hozzá kapcsolatban felhasználható emojik: emojipedia.

Ezen az oldalon nem tudni mennyire lehet fontos, de a nálunk megszokott ember + kéz + orr stb emojikat több színben is megtalálod: fbemojis.com

pl szín variációk erre: 👌 👌🏼 👌🏻 👌🏽 👌🏾 👌🏿

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam