BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

TGM – kifizetés változás

Szerző: | okt 7, 2020 | Kérdőíves munka

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Változott a TGM kérdőíves oldal kifizetési gyakorlata, és a jó irányba!

Nem mondhatni, hogy nagyon gyorsan lehet ezzel a kérdőíves oldallal összeszedni a kifizetési minimumot (bár ebben lehetnek eltérőek a tapasztalatok), ami jelenleg is 10 euro, de most bevezettek egy újdonságot, amivel kicsivel hamarabb egy kis pluszhoz juthatsz.

Ez nem más, mint a referáltak által gyűjtött pontok után járó un. pont jutalmak kivétele! A korábbi gyakorlat az volt, (és ezt levélben kellet megkérdezni, mert az oldal leírásában nem szerepelt, hogy levelet kellet írni a supportnak, ha a két pont összeg elérte a 10 eurot, hogy a ref jutalom pontokat vezessék át az Euro egyenlegre. Ez a két tétel az Euro egyenleg a kérdőívek kitöltéséért, és pontok a referáltak által kitöltött kérdőívek után.. Hangsúlyozottan, ha meg van a jutalom résznél az euro, és a pontoknak megfelelő euro (1 Pontok = 1 EUR).

Nos ez ott változott, hogy gyakorlatilag külön szedték ezt a 2 részt, és ha megvannak a kikérési minimumok akkor már lehet is kérni a pénzt PayPal-re. A legkisebb kikérési minimum a kérdőív jutalmakért nem változott  (10 euro) viszont a ref. jutalom pontok esetén már 3 eurotól kikérheted azt! Ami egyértelmű változás tehát, hogy eddig nem lehetett ezt a jutalom pontot közvetlenül kikérni.

tgm kérdőives oldal

Kattints a Jutalmak menü pontra, és már fogod is látni a változást (persze ha vannak referáltjaid 😊). Ha még nem vagy beregisztrálva a TGM kérdőíves oldal -ra akkor kattints ide >>> ,és te is ajánld tovább a ref linkedet ezentúl, hogy apránként gyűljenek ezek a jutalom pontok is. A ref linked a Referral program menü pontban lesz.

Több kérdőíves oldal ITT >>>

 

 

 

 

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam