BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

3 Bitcoin kereseti lehetőség

Szerző: | okt 11, 2017 | Bitcoin & kripto

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Bitcoin gyűjtés 3 BITCOIN kereseti lehetőség

(ha nem a klasszikus bányászatban gondolkozol)

Bitcoin gyűjtés módszerek, amelyekhez nem kell befektetned

 

1. Bitcoin csapok (Bitcoin faucet)

A legjobb hely, hogy befektetés, és bármiféle regisztrációs díj nélkül ingyen Bitcoinokra tegyél szert. Ezeken az oldalakon jellemzően elég csak bejelentkezned a Bitcoin címeddel (van hogy regisztrálni is szükséges), megadni a caphta kódot (amivel bizonyítod, hogy ember vagy), és már tiéd is a jutalom. Ezt ismételheted olyan gyakorisággal, ahogy az adott oldal azt szabályozza vagyis 5 – 10 – 15 percenként vagy óránként akár naponként….ez mindig az oldaltól függ. A kapott jutalmak oldalanként eltérőek. Vannak olyan oldalak ahol a captha megoldását követően nem egy fix jutalmat, hanem egy értékhatáron belül meghatározott összeget kaphatunk meg, amit random módon sorsolnak ki.

Jellemzően egy meghatározott értékhatártól kérhetjük ki összegyűjtött pénzünket, de vannak oldalak ahol azonnal utalják a megadott bitcoin címre a keresetünket (még ha ez olyan kevés is alkalmanként). Jellemzően a magasabb jutalmat azok az oldalak adják, ahol ritkább rendszerességgel lehet azt igénybe venni pl: naponta.

Bitcoin gyűjtés módszerek

2. Bitcoin PTC, és forgalom csere oldalak

Kattintásért fizető oldalak. A klasszikus Paid to Click azaz oldalak hirdetéseinek a megnézése a meghatározott ideig. Itt csak annyit kereshetsz, amennyi hirdető oldalt aznap le tudsz kattintani az adott oldalon tehát ha ez 20 oldal megtekintését jelenti, akkor ott valószínűleg várnod kell a következő napra, hogy újból kereshess az oldalal, és kattintásaiddal (a faucet oldalak kimeríthetetlen forrásnak bizonyulnak ehhez képest). Miután egyre többen térnek át a Bitcoin alapú kereseti lehetőségre ennek megfelelően a mostani fejlesztések jó része már ezzel számol – újabb lökést adva a PTC iparágnak – .

Nagy előny lehet, hogy  itt nem érvényesülnek a Paypal, és más fizetési processzorok korlátozásai, amely a hagyományos PTC oldalak esetében az elmúlt időszakban olyan jelentős visszaesést okoztak.

Látogatottság növelő oldalak ahol a meghatározott oldal surfölésért kapott pontokat, vagy crediteket tudod bitcoinra váltani. Ezeket az oldalakat használhatód arra is, hogy oldalaidat vagy ref linkjeidet reklámozd az oldalak surfölésével összegyűjtött pontok felhasználásával..

Ez az iparág egyébiránt a hirdetőket is jelentős számban vonzza úgyhogy világméretű piaccal, és közönséggel tervezhetsz a későbbiekben is.

Bitcoin gyűjtés módszerek

3. Bitcoin online játékok, mini feladatok.

Olyan oldalak ahol a játékért kapsz bitcoinokat – nem ritkán együtt faucet oldalként is üzemelnek – . Az online játékok esetében bizonyos szinteket kell elérni a jutalmakért. Összetettebb oldalaknál játszhatsz lottót, szerencsekereket, vagy meg is duplázhatod is a megszerzett bitcoinjaidat.

Mini feladat lehet videó megnézése, kérdőív kitöltése, vagy más, de jellemzően szórakoztató feladat elvégzése.

Természetesen van lehetőség szerencsejátékokkal (kaszinó), vagy kereskedelemmel is bővíteni a Bitcoinjaid számát, de mivel ez valamilyen befektetést igényel ezt itt nem kap helyett.

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam