BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

FreeBitco in – magyar leirás

Szerző: | jan 18, 2018 | Bitcoin & kripto

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Gyűjts óránként ingyen satoshikat, többszörözd meg azokat a HI-LO játékkal. Vegyél részt a heti lottó sorsoláson, vagy hagyd, hogy kamatozzon neked, amit gyűjtögettél… Mindezt a 2013 óta a piacon lévő egyik legjobb, és legmegbízhatóbb (vagyis kifizetős 🙂 )  ingyenes Bitcoin faucet oldalán.

Hogy mi az a faucet oldal arról ITT olvashatsz >>>

Freebitcoin a legnépszerűbb ingyen bitcoin lelőhely. A regisztráció egyszerű azaz add meg a mail címed , és egy jelszót (SIGN UP fül – CREATE AN ACCOUNT), majd miután megoldottad az aktuális captha-t kattints a SIGN UP! feliratra. A megadott mail címen kapsz egy aktiváló linket amire ha kattintasz már léphetsz is be az oldalra.

Belépve a FREE BTC oldalra kerülsz, ahol lehetőség van az óránkénti ingyenes satoshikat kipörgetni – ezeket a belső egyenlegedre azonnal megkapod! Ez úgy néz ki, hogy az oldal alján lévő captha-t megoldva (ez lehet google kép, vagy szöveg begépelése) kapsz lehetőséget a “pörgetésre” a ROLL gombra kattintva. A véletlen generátor ekkor 0-10.000 ig kipörget egy számot, ami a felette lévő táblázatban megadott sávoknak megfelelő satoshit ir jóvá neked a belső egyenlegeden.freebitcoinItt azt látod, hogy a pörgetéskor a 04336 jött ki, ami azt jelenti, hogy 0.00000017 BTC irodott jóvá a fiókunkban.  A zöld sávban még az látható, hogy 2 ingyenes lottó jegyet, és 2 jutalom pontot is kaptunk. Ez egyébként minden pörgetéskor automatikusan hozzáadódik! – ezekről alább még olvashatsz.

Freebitcoin a legnépszerűbb ingyen bitcoin lelőhely

Szintén a pörgetést követően megjelenik egy a MULTIPLY játékra való meghívás, ami a következő fülön manuálisan is elérthető, ha nem akarsz azonnal vagy egyáltalán élni ezzel a lehetőséggel.

A számláló a pörgetés után azonnal elindul, és a következő INGYEN satoshit egy óra múlva igényelheted újra azaz naponta 24x teheted ezt meg  😎 .freebitcoinHI-LO játék (MULTIPLY BTC fül). Ezt automatikusan feldobja minden pörgetés után, és ha már ezen a fülön vagy itt van lehetőséged megtippelni, hogy az itt kipörgetett szám nagyobb (HI) vagy kisebb (LO) lesz. Ki kell választani a tétet, és megnyomni a HI vagy LO gombot (manual bet). Természetesen ezzel bármikor játszhatsz nem csak pörgetés után.

FIGYELEM! A pörgetések korlátlanul mehetnek, és így pillanatok allat elfogyhatnak a nehezen összegyűjtögetett satoshik! Amíg nincsen nagyobb mennyiségű satoshi, és persze megfelelő stratégia az automata pörgetés funkciót sem javasolt használni.freebitcoinÉrdemes lehet egy minimális mennyiséggel pörgetgetni pl: 0.00000001 -vel mindaddig amíg mondjuk 4-5 x-er ugyanaz az eredmény nem jön ki (tehát ugyanarra a változóra értve pl: HI vagy LO), és aztán egy nagyobb téttel akár “rámenni” 😈 . DE! mivel ez még mindig egy szerencsejáték szerű dolog persze erre sincs semmilyen garancia, hogy ez így eredményes kell legyen. Ezzel a tippel akár valamivel nagyobb lehet az esély ha a valószínűség számításra fogjuk szerencsénket 🙄 – . DE! ezt mindenki úgyis saját belátása szerint kell, hogy eldöntse, és ez alapján használnia.

Többszörözd meg az ingyen szerzett bitcoinjaidat a Freebitcoin oldalon!

Ha nem figyeltél csak nyomtad nyomtad a pörgetéseket, akkor az alatta lévő ROLL HISTORY-ban le tudod követni a pörgetésid, ahogy a képen is látszódik. 😯 Figyelj arra, hogy ha nyertél inkább érdemes megállni, mert bele feledkezel, akkor sutty volt satoshi nincs satoshi  😕  A MULTIPLY játékban minden esetben vannak un. ösztönzők, ami jelen pillanatban az, hogy minden 0.00000500 BTC érték téttel történő pörgetésért 1 további ingyen lottó jegyet, és 1 jutalom pontot adnak a fiókodhoz.

Itt most annyi változás van a korábbiakhoz képest, hogy nem közvetlenül a belső egyenlegedről játszod meg a téteket. A nyereményeket sem oda írják jóvá, hanem egy un. BONUS ACCUNT-ba ahonnan az összegyűjtött Satoshikat csak abban az esetben kapod meg, ha megfelelsz bizonyos feltételeknek.freebitcoinLOTTO játék (LOTTERY fül). Minden héten (vasárnap) van sorsolás – hogy mennyi idő van a következő sorsolásig azt a visszaszámlálón látod minden esetben. Azokkal a lottójegyekkel veszel részt rajta, amit az óránkénti ingyenes satoshi gyűjtéskor kapsz, és amit a MULTPLY extra játékkal szerzel. Van lehetőség lottójegyeket ezen a fülön vásárolni is (BUY LOTTERY TICKETS) 1 tickett 0.00000001 BTC-be kerül, amit a belső egyenlegedből azonnal ki tudsz egyenlíteni. A vásárlással nyilván egyenes arányban nőnek a nyerési esélyeid is az össz. ticketek számához viszonyítva – itt látsz %-os esély kimutatást is hozzá.

Freebitcoin a legnépszerűbb ingyen bitcoin lelőhely

A lottójátékban nem kell számokat megtippelni, hanem itt a felhasználó azonosítok közül sorsolnak minden héten 10 nyertest, aki az itt feltüntetett összegek valamelyikét kaphatja meg. Az összegek minden héten változnak, és ahogy halad előre a hét végére mindig rakodik hozzá. A felhasználó azonosítódat itt találód az oldalon belül – PROFIL fül USER ID:  …………….

A korábbi kisorsolt nyerteseket megnézheted a – PREVIOUS ROUND WINNERS résznél, és szintén itt láthatód, hogy a nyertesek mennyi szelvénnyel vettek részt a játékban.

Jutalmak (REWARDS fül). A gyűjtött jutalom pontok (faucet, multiply, referálok) válthatóak be itt, akár elektromos kütyükre is. Az is igaz, hogy egy I-Phone 7 mobil telcsóra 13,920,000 RP-t kellene gyűjteni, ezért inkább érdemes a különböző duplázó vagy az oldal hatékonyságát többszöröző lehetőséget kihasználni. Ilyenek a FREE BTC BONUS, LOTTERY TICKETS BONUS vagy a REWARD POINTS BONUS funkciók.

Ha megtetszett ez a lehetőség kattints a Bannere, és Regisztrálj MOST >>>

Kamat (EARN BTC fül) Éves kamatot (4.08%) kaphatsz ha legalább 30.000 satoshi van az egyenlegeden, ezt napi kamat formájában számolják el. Van lehetőséged akár be is utalni (DEPOSIT) ide Bitcoint illetve satoshikat, ebben az esetben viszont már mindenképpen állítsd be a profilodnál a kétlépcsős azonosítást!

Freebitcoin az egyik legmegbízhatóbb ingyen bitcoin lelőhely

Az oldalon mind a FAQ mind az általános leírások nagyon jól össze vannak állítva, ezeken ha végig mész gyakorlatilag nem maradhatnak kérdések, és ami különösen jó, és a megbízhatóságot jelzi, az hogy a STATS fülön a különböző részletes statisztikák mellett az utolsó 10 kifizetést is ellenőrizheted a blokkláncon!

Az oldal használatához szükséged lesz – nyilván ha már a kifizetésnél jársz pláne 🙂 – egy bitcoin pénztárca címre, amihez egy általunk is preferált pénztárca is jó lehet >>>

vagy nézd meg ITT milyen egyéb lehetőségeid vannak >>>

Az oldalon egyébkánt a kifizetés 0.00030000 BTC -tól van, amit beállíthatsz automatára vagy manuálra is, de mondjuk ennek nagyobbak az utalási költségei.

A FreeBitcoin testvér oldala, ahol Dogecoint tudsz gyűjtögetni ugyanezeken az elveken, és feltételekkel >>>

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam