BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Autosurf oldalak

Szerző: | febr 20, 2016 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂
autosurfMiért használj Autosurf oldalakat?

(Webmesterek, honlap tulajok, blogerek – Forgalmat az oldaladra!)

 

 

1.  Látogatottság növelés. Az oldaladra érkező látogatók számának növelésével a keresőkben is jobb helyezést fog elérni az oldalad. Az egyik ilyen mérvadó szempont, hogy az Alexa keresőmotor un. rank értéke ( ez minél alacsonyabb annál jobb besorolást/ helyezést feltételez oldaladnak) -minél nagyobb forgalom van generálva a honlapodra annál nagyobb lesz az Alexa rank értéke! Több oldalon be lehet célozni azt is, hogy milyen térségből vagy országból érkezzenek a látogatók.

2.  Költséghatékony. Nem kellenek fizetett kampányok az oldalaid látogatottságának növeléséhez. A forgalom Ingyenesen érkezik ehhez csak annyit kell tenned, hogy pontokat gyűjtögetsz, amit így az oldalad reklámjára tudsz fordítani. Ingyenes magas minőségű linkek a megfelelő honlapokon. Bónuszok, amelyek bizonyos számú oldal “lelátogatása után” járnak, amit szintén használhatsz az oldalad látogatottságnövelésére.

3. Egyszerű. Az autosurf oldalak jellemzően célhoz kötötten, és kifejezetten a “cél” azaz a látogatottságnöveléshez szükséges, és elégséges menüpontokból azaz a lehető legjobban leegyszerűsített kezelőfelülettel rendelkeznek, és mivel jellemzően a háttérben is futtathatóak a csiri viri megoldásokra itt nincs is igazán szükség. Amikor megnyitod a surf ablakot  a reklámozott oldalak egymás után automatikusan jelennek meg (a maghatározott időkeret után továbblépnek)- tehát nem kell kattintani vagy ábrákat megjelölni semmit, és így szépen gyűlnek a háttérben a pontjaid azaz amíg valami mással  pl a honlapoddal foglalkozól  😉 addig is megy a gyűjtögetés. Ha van olyan oldal, ami mégis érdekel akkor arra természetesen bármikor rákatinthatsz megállithatód, és aztán tovább folytathatód a surfölést.

Nagy mennyiségű forgalom az oldaladra rövid idő alatt!

4. Új oldalak “beindítására” is alkalmas. Idősebb azaz régebbi oldalaknak a keresőkben való helyezésén javíthat.

TOP 10 AUTOSURF OLDAL

Regisztrációhoz kattints a Bannerre!

down256

1. 

A legjobb Autosurf oldal! Egy alkalmazást ha a gépedre telepítesz (vírus mentes-ingyenes, és nem épül be semmi aminek nem kéne  😆 ) ,és ezt használód surfölsékor akkor az alap 50% helyett máris  70% -ra emelkedik a szörfölési ráta- illetve érdemes ezt az ikont tálcára tenni, és amikor gép közelbe kerülsz a háttérben “pörgetni” a pontok gyűjtögetéséért.

2. Otohits.net, fast and efficient autosurf

1 pont = 1 másodperc. El tudja rejteni a hivatkozást. Gyors, és egyszerű regisztráció. Korlátlan számú weboldal reklámozható

3. 

Itt 2 manuál surf oldallal össze tudsz kapcsolódni, és amennyiben ott 25 -25 oldalakat lekattintasz(pár perc alatt, és persze ott is futtathatód az oldaladat!) azért 1000-1000 egységnyi jutalom promóciós időt kapsz (naponta 1x vehető igénybe nyilván  😀 ). Az első manuál surf oldal egyike legnépszerűbb manuál surf oldalaknak-tehát mindenképpen érdemes összekapcsolódni!

4. Advertising in the visitor and mail exchange

5 nyelven elérhető kezelőfelület. Földrajzi célzás van. 100 pontot kapsz ingyen a belépéskor.

5. Free website traffic to your site!

Valódi forgalom valódi emberek – AdSense biztonságos. Minden látogató megjelenik  a Google Analytics-ban. Egyszerű kezelőfelület, és  végtelen egyszerű használat. Ezzel a kóddal az induló 100 pont mellé kapsz 10.000 pontot : FREE10K

6. autosurf

A honlapjaid mellett promozhatód youtube videóidat, és facebook oldalaidat. Ha sok pontot összegyűjtesz akkor azt itt is pénzre válthatód (tehát sok pont  😉 azaz 30.000=1$) . Az oldal számos más lehetőséget is kínál pontszerzésre pl oldalakra való szavazás….

7. autosurf

Oldalaid, és videóid látogatottságának növelésére egy tökéletes, és megbízható oldal. Elfogad bármilyen oldalt, és mehet akár egész nap – nincs korlátozás a megtekintett oldalak számában. Az ingyenes tagság esetén is van lehetőség beállítani, hogy mely országokból “nézzék” meg az oldalunkat.

8. RankBoostup - Free Website Traffic Exchange

Népszerű ,és nagy “erős” Autosurf oldal! Az elsők között indult Autosurf oldal (2007-ben), és rengeteg tagja van. Itt is be lehet állítani, hogy óránként mennyi látogatót kapjunk (földrajzilag is lehet célozni), hogy mondjuk ne kapjunk túl sok találatot egyszerre.

9. website traffic

Fantasztikus Autosurf oldal nagy látogatottsággal, ahol van lehetőség manuál azaz egyenkénti szörfölésre is – nyilván több pontért. Az oldal egyik erőssége, hogy az un. battle of the page funkcióban lehetőségünk van összehasonlítani oldalunkat akár a versenytárs oldalakkal is – ez a funkció megkönyiti az un. A/B tesztelést is! A dolog úgy működik, hogy a látogatók mindkét oldalt 20 másodpercig nézik, és amelyik jobban tetszett arra szavazhatnak, és persze ezzel is pontokat lehet gyűjtögetni (lényegesen többet mint az autosurf-el). Próbáld ki a Facebook oldaladdal is, mert hogy erre is van lehetőség!

10. 

Megbízható oldal egyszerű működéssel. A Light Viewer használatával a háttérben kis erőforrása igénnyel ” mennek” az oldalak.

További ajánlott Auto Surf oldalak!
   

Az ajánlott oldalak  kipróbált megbízható oldalak, amelyeket folyamatosan ellenőriznek az adminok, ezért kevés eséllyel fordulnak elő rajta tiltott vagy ilyen olyan a gépedre települő “érdekességek” – abban az esetben ha mégis rosszindulatú vagy valamit a gépedre telepíteni kívánó dolgot tapasztalsz (bosszantóak lehetnek még a felugrándozó ablakok nem kért reklámok stb…), és mondjuk nem egyszeri alkalommal úgy inkább használd, és részesítsd előnyben azokat az oldalakat ahol ilyen kedvezőtlen tapasztalatokat nem szereztél.  💡 . Az interneten található számos AutoSurf oldal között nem ritkán fordulnak elő gazdátlan vagy a “nem kell figyelned” az oldalakat kihasználó oldal, ezért mielőtt bármely más vagy akár most megjelent oldalt is használni kezdesz legyél körültekintő (neten véleményeket keresni, fórumokban utána nézni,  az első használat során megfigyelni az oldalt működés közben – pl azzal, hogy mellette nem nyitsz meg 22 másik auto surf oldalt így könnyebben beazonosítható honnan érkezett v.mi…) !

 

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam