FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Traffic Browser – magyar leirás

Power Traffic Exchange Banner 125X125Ha már használod a látogatottságnövelő (manual surf) oldalakat ezt a programot semmiképpen NE hagyd ki!
De miben tud neked segíteni a Traffic Browser?

 

  • Ingyenes felhasználóként 7 oldalon tudsz egyszerre szörfölni!
  • Az idő kihasználásod lényegesen javul-Hatékonyabbá válsz!
  • Csoportokba rendezheted az oldalaidat-ahová a már feltöltött belépő adataid segítségével azonnal beléphetsz!

A pontok gyűjtése még soha nem volt ilyen egyszerű! Használd az összegyűjtött pontjaidat oldalaid ref linkjeid reklámozására vagy ahol van lehetőség $-okat gyűjteni ott keres egy kis zsebpénzt vele  🙂

Mascot 4 Touching Logo 468X60

A Traffic Browser egy olyan speciális böngésző, amely kifejezetten a kézi (manual surf) forgalomcserélők használatára lett lefejlesztve, és már több mint 10.000 tagja van. Lehetőség van egyszerre akár 15 vagy 55 oldalon is szörfölni, de ehhez már meg kell vásárolni ezeket a csomagokat pl 55 oldalhoz az évi 15$ -os csomagot lehet érdemes megvásárolni, amely csomagban már 3. mélységben vagy jogosult jutalékokra a hozzád csatlakozók után, és itt már véletlenszerűen is kaphatsz regisztrálókat, de az Ingyenes tagsággal is remekül lehet haladni, és itt is legalább 1.mélységben kapsz jutalékot. A Traffic Browserben több mint 400 manual surf oldalt tudsz használni, és ez ahogy az eddigi tapasztalatok mutatják folyamatosan bővül.

Banner 7 Power Traffic Exchange Banner 468X60

A program nem robotként működik (ezt úgysem hagynák a forgalom csere oldalak 😮 ), tehát ugyanúgy kell kattintgatni, ugyanúgy le megy az oldal megtekintésekor a számláló.DE! miután egyszerre be lépsz az adott csoportba összeválogatott oldalakra(több csoportot is létrehozhatsz), és minden esetben arra az oldalra vált át a “böngésző” ablakban (hogy kiválaszthasd a képet vagy ábrát) melynél lejár a számláló VILLÁM GYORSAN le tudod kattintgatni az oldalakat, és tudsz ezzel rengeteg pontot gyűjteni! Ezzel a programmal akár több ezer kattintást is elvégezhetsz rövid idő allat (pláne ha elég fürge vagy  🙂 )

traffic browserAz oldalra való belépést követően kattints a Downloads gombra, és válaszd ki a gépednek megfelelő operációs rendszert, és töltsd le a megfelelő linkre kattintva a szoftvert, amit telepíts is fel. Ezzel ha megvagy megjelenik egy ikon a számítógéped asztalán, amire kattintva tudod elindítani, és használatba venni a Traffic Browsert.

 

belépés trafficbrowserHa már bent vagy a “böngészőben” elkezdheted az általad használni kívánt oldalakhoz elmenteni a felhasználó nevedet belépő kódodat, és ref linkedet (ingyenes tagságnál 15 oldalnál tudsz ref linket megadni). Az így rögzített oldalak bekerülnek a Master Surf List ablakba, ahonnan a felette lévő nyilakkal tudod bemozgatni a Current Surf List ablakba, és ugyanígy tudod az oldalt kiválasztva a lefelé nyíllal visszamozgatni onnan! Ez azért fontos, mert a Current Surf List ablakba mozgatott oldalakból tudsz csoportokat kialakítani, és elmenteni a Save gombra kattintva (adj nevet is a csoportoknak).

 

csoport traffic

A kialakított, és mentett csoportokat a Surf Group Launch lenyiló menüből tudod kiválasztani, és ezt követően ha megnyomod a Launch Group gombot a rendszer automatikusan betölti a csoportban lévő oldalakat,( itt lehet néhány oldal ahol a belépő kódodat meg kell újra adnod az ablakban, mert nem működik az automatikus beléptetés). Az ablakokban megnyíló oldalaknál keresd meg a Surf inditása gombot, (az oldalak saját reklámjait átlépve jellemzően), és amikor már minden oldalon elindult a surf Indul a Traffic Browser igazi használata, és vele a pontok gyűjtögetése.

Érdemes a csoportokat úgy is összeállítani, hogy melyik oldalakkal lehet adott esetben extra pontokat gyűjteni ha azokat egy időben használod- ezekről még szó lesz részletesebben.

Az ablakokban megnyíló oldalaknál kapcsold ki nyugodtan a Chat funkciót, mert úgysem használód, és így ezzel is tudod gyorsítani a használatot. traffic browse 2Ha már minden oldalon el tudtad indi tani a Surf funkciót kapcsold be a Power Tabs, Timer Tabs, és a Click Toggle gombokat, és innentől kezdve már csak kattintani kell az ábrákat! Ha szeretnél az oldalak által biztosított játékokon vagy mini munkákon részt venni, akkor ezeket a gombokat arra az időszakra ki kell kapcsolnod, különben kíméletlenül tovább lépsz a Turbó pontgyűjtés irányába persze 😉

Ha neked is megtetszett ez a lehetőség akkor katt ide vagy a bannerekre, és regisztrálj most >>>
Mascot 1 Touching Logo 468X60
Az oldal rendelkezik autoplay blokkolóval-ami hasznos lehet az automatikus videó indulások elkerülésére ezzel sem lassul a géped, valamint a pop up blocker segíthet a felugró idegesítő reklámok ellen is. A több mint 400 manual surf oldalból már biztosan most is használsz néhányat, de biztosan találsz még számodra megfelelőt. Pénzt is kereshetsz (prémium tagsággal kérhető ki), amit 5$-tól kérhetsz ki Paypal-ra (ezek jellemzően a vásárlások utáni jutalékok, vagy ha prémium tag vagy akkor az ingyenes tagsággal hozzád csatlakozók után is kapsz néhány centet)

Banner 8 Blue with Box Surf all your favorite TEs

 

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial