BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Traffic Browser – magyar leirás

Szerző: | ápr 22, 2016 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Ha már használod a látogatottságnövelő (manual surf) oldalakat ezt a programot semmiképpen NE hagyd ki!

De miben tud neked segíteni a Traffic Browser?
  • Ingyenes felhasználóként 7 oldalon tudsz egyszerre szörfölni!
  • Az idő kihasználásod lényegesen javul-Hatékonyabbá válsz!
  • Csoportokba rendezheted az oldalaidat-ahová a már feltöltött belépő adataid segítségével azonnal beléphetsz!

A pontok gyűjtése még soha nem volt ilyen egyszerű! Használd az összegyűjtött pontjaidat oldalaid ref linkjeid reklámozására vagy ahol van lehetőség $-okat gyűjteni ott keres egy kis zsebpénzt vele  🙂

A Traffic Browser egy olyan speciális böngésző, amely kifejezetten a kézi (manual surf) forgalomcserélők használatára lett lefejlesztve. Már több mint 10.000 tagja van! Lehetőség van egyszerre akár 15 vagy 55 oldalon is szörfölni, de ehhez már meg kell vásárolni ezeket a csomagokat.

Pl 55 oldalhoz az évi 15$ -os csomagot lehet érdemes megvásárolni, amely csomagban már 3. mélységben vagy jogosult jutalékokra a hozzád csatlakozók után. Itt már véletlenszerűen is kaphatsz regisztrálókat, de az Ingyenes tagsággal is remekül lehet haladni, és itt is legalább 1.mélységben kapsz jutalékot.

A Traffic Browserben több mint 400 manual surf oldalt tudsz használni, és ez ahogy az eddigi tapasztalatok mutatják folyamatosan bővül.

Banner 7 Power Traffic Exchange Banner 468X60

A program nem robotként működik (ezt úgysem hagynák a forgalom csere oldalak 😮 ). Tehát ugyanúgy kell kattintgatni, ugyanúgy le megy az oldal megtekintésekor a számláló.

DE! Miután egyszerre be lépsz az adott csoportba összeválogatott oldalakra(több csoportot is létrehozhatsz). Itt minden esetben arra az oldalra vált át a “böngésző” ablakban (hogy kiválaszthasd a képet vagy ábrát) melynél lejár a számláló. Azaz VILLÁM GYORSAN le tudod kattintgatni az oldalakat, és tudsz ezzel rengeteg pontot gyűjteni! Ezzel a programmal akár több ezer kattintást is elvégezhetsz rövid idő allat (pláne ha elég fürge vagy  🙂 )

traffic browserAz oldalra való belépést követően kattints a Downloads gombra, és válaszd ki a gépednek megfelelő operációs rendszert, és töltsd le a megfelelő linkre kattintva a szoftvert, amit telepíts is fel. Ezzel ha megvagy megjelenik egy ikon a számítógéped asztalán, amire kattintva tudod elindítani, és használatba venni a Traffic Browsert.

Növeld a hatékonyságodat a traffic browser használatával!

belépés trafficbrowserHa már bent vagy a “böngészőben” elkezdheted az általad használni kívánt oldalakhoz elmenteni a felhasználó nevedet belépő kódodat, és ref linkedet. Ingyenes tagságnál 15 oldalnál tudsz ref linket megadni. Az így rögzített oldalak bekerülnek a Master Surf List ablakba, ahonnan a felette lévő nyilakkal tudod bemozgatni a Current Surf List ablakba. Onnan ugyanígy tudod az oldalt kiválasztva a lefelé nyíllal visszamozgatni !

Ez azért fontos, mert a Current Surf List ablakba mozgatott oldalakból tudsz csoportokat kialakítani, és elmenteni a Save gombra kattintva (adj nevet is a csoportoknak).

csoport traffic

A kialakított, és mentett csoportokat a Surf Group Launch lenyiló menüből tudod kiválasztani, és ezt követően ha megnyomod a Launch Group gombot a rendszer automatikusan betölti a csoportban lévő oldalakat. Itt lehet néhány oldal ahol a belépő kódodat meg kell újra adnod az ablakban, mert nem működik az automatikus beléptetés. Az ablakokban megnyíló oldalaknál keresd meg a Surf inditása gombot. Az oldalak saját reklámjait átlépve jellemzően. Amikor már minden oldalon elindult a surf Indul a Traffic Browser igazi használata, és vele a pontok gyűjtögetése.

Érdemes a csoportokat úgy is összeállítani, hogy melyik oldalakkal lehet adott esetben extra pontokat gyűjteni ha azokat egy időben használod- ezekről még szó lesz részletesebben.

Az ablakokban megnyíló oldalaknál kapcsold ki nyugodtan a Chat funkciót, mert úgysem használód, és így ezzel is tudod gyorsítani a használatot. traffic browse 2Ha már minden oldalon el tudtad indi tani a Surf funkciót kapcsold be a Power Tabs, Timer Tabs, és a Click Toggle gombokat. Innentől kezdve már csak kattintani kell az ábrákat! Ha szeretnél az oldalak által biztosított játékokon vagy mini munkákon részt venni, akkor ezeket a gombokat arra az időszakra ki kell kapcsolnod. Különben kíméletlenül tovább lépsz a Turbó pontgyűjtés irányába persze 😉

Ha neked is megtetszett ez a lehetőség akkor katt ide vagy a bannerekre, és regisztrálj most >>>

Az oldal rendelkezik autoplay blokkolóval-ami hasznos lehet az automatikus videó indulások elkerülésére.  Ezzel sem lassul a géped, valamint a pop up blocker segíthet a felugró idegesítő reklámok ellen is. A több mint 400 manual surf oldalból már biztosan most is használsz néhányat, de biztosan találsz még számodra megfelelőt. Pénzt is kereshetsz (prémium tagsággal kérhető ki), amit 5$-tól kérhetsz ki Paypal-ra. Ezek jellemzően a vásárlások utáni jutalékok, vagy ha prémium tag vagy akkor az ingyenes tagsággal hozzád csatlakozók után is kapsz néhány centet.

 

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam