BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Marketagent pénzkeresés a neten

Szerző: | aug 27, 2019 | Kérdőíves pénzkeresés

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Marketagent – részletes bemutató

Marketagent az egyik legrégebbi, és legmegbízhatóbb online kérdőíves oldal (vagyis ez valóban kifizet 🙂 )

A Marketagentről irtunk már korábban, egész pontosan 2015-ben 😉 , ami nem most volt, de mivel ez az online kérdőíves oldal még mindig megvan, és még mindig fizet arra gondoltunk ideje kicsit leporolni, és ahol szükséges kiigazítani az oldalról szóló infókat, hátha mondjuk te is aki olvasod kedvet kapsz hozzá, hogy beregisztrálj.

Kezdjünk is az alapoknál: A Marketagent egy online piac, és közvélemény kutatással foglakozó oldal, amely 2001 óta van a piacon, és jelenleg 20 nyelven -köztük természetesen Magyar nyelven is- elérhető. Jelenleg 1.6 Millió tagja van. 

A regisztráció, és a csatlakozás is ingyenes! A regisztrációdért 100 pontot kapsz a fiókodba.

Megjegyzés: ha találkozol olyan kérdőíves oldallal, ahol pénzt kérnek azért, hogy részt vegyél benne azt azonnal felejtsd el!

A Marketagent saját pontrendszert (bónusz pontokat) használ , amik  készpénzre cserélhetőek 👉100 pont= 1 euro

marketagent regisztrációA regisztrációt követően próbálj minél részletesebben minden adatot megadni, mert ezzel is növeled az esélyét, hogy egy egy online felmérésre téged is meghívjanak! FONTOS!  Rendszeresen frissítsd ezeket az adatokat a későbbiekben is. Van, amikor az oldal – évente 1x biztosan – külön megkér erre e-mailben, amiért újabb bónusz pontokat kapsz :-).

Olyan is előfordul, hogy az oldalra belépve Profil bővítést kér, és azt is jutalmazza pontokkal.

A kiválasztás a kérdőívek kitöltésére jellemzően véletlenszerűen történik. Előfordulhat viszont un. fókusz csoportos kutatás, ahol már bizonyos paraméterek alapján választják ki a részt vevőket.

Regisztrációdat követően egy aktiváló linket kapsz a megadott e-mail címedre (érdemes lehet itt is gmail-es postafiókot használni) , amit 72 órán belül aktiválnod kell! Már ezzel hozzájutsz a 100 bónuszpontodhoz, ami ugye 1€-nak felel meg kp.

Természetesen egy felhasználó csak egy fiókot hozhat létre!

A Marketagent euróban fizet neked

Az oldal belül nagyon letisztult, ahogy az az online kérdőíves oldalakra jellemző minden nagyon egyszerűen meg lehet találni, de számodra igazából ezek a menüpontok lesznek érdekesek:

ÁTTEKINTÉS – itt láthatód azt is ha van esetleg kitöltendő kérdőíved, meg hogy mennyi pontod van jelenleg …

Megjegyzés: Az oldal jellemzően e-mail értesítőt küld arról, ha van kitöltendő kérdőív, de előfordulhat, hogy mégsem! Ha biztosan nem akarsz lemaradni róla, akkor kapcsold be a Böngésző értesítések -et (ÁTTEKINTÉS oldal alján)! Így még az oldalara sem kell belépned, elég ha fut a böngésződ, és ott kapsz értesítőt ha van kérdőív a számodra.

TIPP! Ennél az oldalnál ne vacakolj a kitöltéssel! Ne várd meg a hétvégét, ne majd holnap kitöltöm … , mert villám gyorsan megvan a résztvevők száma, és akkor elesel a jelentősebb bónusz pontoktól (ez lehet akár 100 pont is). Egyébként, ha még tudtál kattintani, sem biztos, hogy téged kerestek kitöltésre, de ebben az eseteb legalább kapsz néhány pontot vigaszdíjként.

A kérdőívekre szóló meghívások limitáltak, ezért próbálj meg gyorsan reagálni!

A kérdőívekről szóló értesítésben szerepel, hogy mennyi pont jár a kitöltésért (10-250 pont, ami 0,1-2.5 Euronak felel meg). Sok kérdőív olyan kérdésekkel kezdődik, amikből kiderül, hogy ki kell-e zárniuk a kitöltők közül valamiért (pl. mert nem tartozunk a célcsoportba). Ne aggódj ha mégis  így alakul, akkor is kapsz 10-20 pont vigaszdíjat.

SZÁMLAKIVONAT – itt láthatód a bónusz pontjaid alakulását vagyis, hogy mikor miért, és mennyit kaptál. Ez lehet a profil bővítés, egy kutatásban való részvétel bónusz pontjai (Felmérés az együttműködő partnerekkel) vagy a meghívottjaid (bejelentkezett felhasználó) után kapott bónusz pontok. A meghívottjaid után jelenleg 50 bónusz pontot kapsz, de ez csak akkor íródik jóvá ha az első kérdőívet sikeresen kitöltötte!

CSERETŐZSDE – itt tudod majd kikérni a money-t 🙂 ha elérted a kifizetési limitet, ami 5 € . Skrill-re, PayPal-re tudod kikérni a pénzedet. Érdemes a Skrill-t választani, mert ha nincs meg a 15€ kikérhető összeg a PayPal még további 1€-t lekap abból, amit kerestél!

Itt tudsz egy Skrill (online pénztárca) fiókot regisztrálni >>>

 

A kikéréstől számítottan pár nap (24-72 óra) alatt meg érkezik az euró a számládra, és ezidáig ezeket megbízhatóan teljesítette is.

Amit a Marketagent -ről még érdemes tudni!

Az első kérdőívre lehet, hogy kicsit várni kell, de nem kell megijedni akkor sem, ha egy-egy kérdőív vagy piackutatás között eltelik több hét  is akár. Úgy tűnik ez is az oldal sajátosságai közé tartozik, legalábbis a magyar felhasználók szempontjából. A lényeg, hogy fognak érkezni kérdőívek, és felkérések a kutatásokban való részvételre a regisztráció során megadott e-mail címre! Ha viszont már kaptunk kérdőívet, azt próbáljuk minél pontosabban kitölteni! Fontos mert ha pl egy ellenőrző kérdést nem látunk meg akkor előfordulhat, hogy a következő kiküldés során kimaradunk. Azaz elolvasni a kérdést megválaszolni normálisan, és nem elkapkodni … 😛

Kérdőívenként eltérő pontokat kaphatunk, ami lehet akár 250 pont is. Ezt minden esetben feltüntetik a kapott mailben, hogy amennyiben a keresett profilnak megfelelünk abban az esetben mennyi pontra leszünk jogosultak. Egyébként ha nem is felelnénk meg abban az esetben is legalább mondjuk 20 pontot kapunk fáradozásainkért. A pontokat minden esetben 3 hét múlva írják jóvá fiókunkban.

A kérdőívek kitöltésére jellemzően 5-15 percet kell fordítani, és van, hogy még ennél kevesebb idő is elegendő.

marketagent

Az oldal egyébiránt valóban ritkábban ad kérdőíveket kitöltésre, mint más hozzá hasonló Magyarországi társai. Ettől viszont még érdemes csatlakozni, és időnként részt venni a marketagent felméréseiben.

Nem csak a véleményed kifizetődő és lényeges! Itt bónuszpontokat kaphatsz az ajánlásokért is!

Referál /ajánlói  program  

A bónusz pontokat tovább gyarapíthatód ha meghívod barátaidat, vagy a referált linken keresztül ajánlód másoknak. A pontokat azután kapod meg, hogy az első kérdőívet kitöltötték).

TIPP! Érdemes – pontosan azért, mert nemzetközi az oldal 💡 – nem csak Magyarországon vagy magyar nyelvterületen promózni a marketagent oldalt, hanem számos más országban ahol ez a program elérhető. Ezzel a módszerrel a referáltjaid száma is hatványozottan nőhet! Ehhez egyszerűen csak az adott ország nyelvét válaszd ki (jobb felső sarok). Ezután a webmester eszközökből másold ki az ajánlói linkedet, amit ha megnyitnak akkor azon a nyelven lesz elérhető, amit beállítottál. Pl: egy nagy létszámú orosz FB csoportban ha valaki kattint, és regisztrál azután ha kitöltötte az első orosz kérdőívet te megkapod a jutalmadat ✌

Már ezért az egy Tipp-ért érdemes volt idáig olvasnod, 😉  pláne ha tudod milyen nehezen lehet összeszedni a referáltakat kis hazánkban … :lol:. Ha figyelmesen körül nézel az oldalunkon azért találhatsz még jó tippeket, hogyan lehet referáltakat gyűjteni.

Ezen a Banneren a példa kedvéért, most orosz barátainknak promozzuk az oldalt 😆

Már a Marketagent oldalnak is van letölthető mobil alkalmazása! Az alkalmazás segítségével az kell asztali gép előtt lenned, hogy tud használni az oldalt. Ezért ennek az alkalmazásnak a telepítése is erősen ajánlott! Egyébként itt a normál kérdőíveken felül lehetnek kifejezetten mobilra küldött felmérések is! Telepítése a google play-ből, vagy az apple store-ból.

Mobilon mindig nálad lehet a marketagent!

Ha kedvet kaptál online kérdőívekkel pénzt keresni, akkor ezt az oldalt ne hagyd ki, és Regisztrálj most >>>

Ha szeretnéd megnézni milyen hasonló magyar nyelven is elérhető online kérdőíves lehetőségek vannak akkor kattints ide >>>

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam