BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

ySense vélemény

Szerző: | Már 8, 2020 | Kérdőíves munka

Az ySense az egyik legrégebbi legmegbízhatóbb online pénzkereső oldal!

ysense vélemény

ySense vélemény, és gyakorlatias tippek a használathoz.

Valamikor régen PTC oldalként indult, és időközben alakult át inkább kérdőíves, és mini munka oldallá. Erről itt irtunk korábban >>>

A kezelő felület angol nyelvű, de a kérdőívezés magyarul megy. A kérdőíveket itt éred el: Surveys/Complete surveys, és itt máris egy fontos gyakorlati tipp!

Telepítsd az oldal (More/Addons menüpont ) böngésző alkalmazását, mert mióta az oldal átalakult nem küld e-mailben (vagy nagyon ritkán) értesitőt ha van kitöltendő kérdőív!

Ez az alkalmazás automatikusan frissül, és meg mutatja neked milyen elérhető ajánlatok vannak aktuálisan. Hasznos azért is, mert nem kell belépned naponta akár többször is, hogy megnézd van -e pl kérdőív.

Minden esetben a kis ySense ikon mellet számmal mutatja mennyi elvégzendő feladat vár az oldalon. Ahhoz, hogy elérd a (Cashout menüpont) kifizetési limiteket igenis érdemes naponta rákukkantani. Ugyanis az apróbb 0,2-0,8 $-os kérdőívekkel viszonylag hamar össze lehet ezeket gyűjteni.

A kikérés után 1-2 nap és megtörtének az átutalások. Mind a PayPal mind az Amazon ajándék kártya kikérést teszteltük tehát az oldal IGEN kifizetős.

ysense vélemény

Sajnos a kérdőívek egy részénél miután rákattintasz vagy egyből ledob vagy egy kicsit “gondolkodik”, és aztán nem történik semmi vagyis eltűnik a kérdőíves mező.  Ennek műszaki megoldása ezidáig nem sikerült, pedig elég sokan jelezték már.

 😉  Ez nem kell, hogy frusztráljon ugyanis van, amikor meg szinte alig kell dolgoznod a kérdőívvel, és ugyanazt a jutalmat kapod mint más kérdőíves oldalak monstre változatainál 😎 . Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy pl több esetben is  0,6$-t írtak jóvá a fiókban egy alig 2 perces kérdőív kitöltéséért, szemben egy másik itt meg nem nevezett oldal 17 perces ugyanilyen díjú kérdőívével.

Az ySense az egyik legrégebbi legmegbízhatóbb online pénzkereső oldal!

ySense regisztráció >>>

A Surveys/Complete surveys menüpontban láthatód a kérdőíves mezőkben milyen kérdőíves lehetőségeid vannak. infót kapsz arról kb mennyi a kitöltési idő valamint, hogy mennyit kereshetsz vele.

ysense vélemény

Szintén egy fontos gyakorlati tipp! Regisztrációkor használd a paypal-nál megadott e-mail címed (ha nem így sikerülne is van megoldás). A neved megadásakor is fontos, hogy ne legyen felcserélve a vezeték+ keresztneved, valamint figyelj az ékezetekre, ez kikérésnél lehet fontos.

Az oldalon van lehetőség az Offers (játékok, letöltések) vagy a Tasks (mini feladatok) menüpontban további pénzeket keresni, de az egyértelműn preferált dolog az  az online kérdőívezés.

Az ySense vélemény összesítve tehát az, hogy ha fel van telepítve a böngésződbe az alkalmazás, és naponta ránézel viszonylag hamar meg lesz az első 5$ amit már kikérhetsz Amazon, és Skrill-re. Ha PayPal-re szeretnéd akkor 10$-t kell gyűjtened.

ySense regisztráció >>>

Ha szeretnéd megnézni milyen hasonló magyar nyelven is elérhető online kérdőíves lehetőségek vannak akkor kattints ide >>>

Legutóbbi bejegyzések

 • adathalászat elleni védelemAdathalászat elleni védelem
  Adathalászat elleni védelem 5 fontos szabály, hogy a személyes adataid, belépő kódjaid, bankkártya adataid
 • easyhits4u tippEasyHits4U tipp
  EasyHits4U tipp Nos a legutóbbi bejegyzés óta már átlépte az 1.600.000 felhasználót is a világ
 • ysense véleményySense vélemény
  Az ySense az egyik legrégebbi legmegbízhatóbb online pénzkereső oldal! ySense vélemény, és gyakorlatias
 • Pénzkeresés videó nézéssel
  Pénzkeresés videó nézéssel Nézz meg youtube videókat keress pénzt vagy vidd el a napi $ jackpotot! Az itt
 • Facebook emoji – Dobd fel bejegyzéseidet
  Facebook emoji – Turbózd fel bejegyzéseidet avagy Hogyan tudod ezt is az online marketinged

BITCOIN Árfolyam