Magyar forgalomcsere oldalak

ez További információk

A látogatottság növelő oldalakon pontokat vagy krediteket gyűjtesz azzal, hogy megnézed mások oldalait, és vagy közösségi tartalmait, és gyakorlatilag ezt használód fel saját tartalmaid vagy oldalaid népszerűsítésére.

 

 

 

Regisztrációhoz kattints a banner képre >>>
Magyar oldal (és egyedi fejlesztés). Lehetőséged van pontokat gyűjtögetni weboldalak, videók megnézésével, és twitter követésekkel. Az oldal össze van kötve egy link katalógussal is. Meghívás e-mailben.
Napi klikk verseny. Autosurf lehetőség (VIP tagként). Magyar nyelvű kezelőfelület, jellemzően magyar felhasználók, és természetesen a napi megadott mennyiség lekkatintása után jutalom pontok.
Van lehetőség a hagyományos módszerek mellett extra pontok szerzésére a Coupon Gift Matrix használatával, ahol meg kell várni míg egy 5 mp-es visszaszámláló lemegy, és ezt követően tárul fel, hogy adott ábra alatt  van e bónusz kupon, amit a megfelelő menüben beváltva tudjuk meg mit kapunk cserébe!

Forgalom Csere oldalak , amelyek Magyar nyelven is elérhetőek!

Ezek az oldalak rendelkeznek magyar nyelv beállítási lehetőséggel vagy beépített Google fordítóval, ebből kiFOLYÓlag ne lepődj meg a ha magyar oldalak reklámjaival találkozol rajtuk  🙂

A legtöbb népszerű Traffic Exchange 1.000.000! felhasználó! 1:1 arányú surf ami azt jelenti, hogy minden megtekintett oldal után 1 creditet kapsz, amit így tudsz felhasználni oldalad reklámjára is. Mondjuk nem kifejezetten pénzkeresésre szánt oldal, de 1000 creditenként kapsz 0,3 $ -t ami ha összegyülik 3$ PayPal-ra ki is kérhetsz. 5 szintű ajánlói rendszer. Széles eszköztár, amivel könnyedén, és professzionális módon reklámozhatód vagy ajánlhatód az oldalt. Bővebb leírás itt >>>

 

 

tippTIPP!

Szerezz extra pontokat az oldalak tovább ajánlásával/hirdetésével! Keresd a regisztrációdat kővetően a partnerprogram részt a saját promóciós linkedért!

Hogyan működnek a forgalomcserélő oldalak? Az alapinfókat itt elolvashatod >>>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial