Magyar forgalomcsere oldalak

ez További információk

A látogatottság növelő oldalakon pontokat vagy krediteket gyűjtesz azzal, hogy megnézed mások oldalait, és vagy közösségi tartalmait, és gyakorlatilag ezt használód fel saját tartalmaid vagy oldalaid népszerűsítésére.

 

 

 

Regisztrációhoz kattints a banner képre >>>
t4eo 2 Oldalak hirdetéseinek megnézésével tudsz pontokat gyűjteni. 2/1 a forgalomcsere arány. Ha fejleszted a fiókod akár 2 mélységből is kaphatsz pontokat a referáltjaid által gyűjtött pontok után. Van profitmegosztó rész is, amihez min 10 oldalt meg kell nézni naponta.
Magyar oldal (és egyedi fejlesztés). Lehetőséged van pontokat gyűjtögetni weboldalak, videók megnézésével, és twitter követésekkel. Az oldal össze van kötve egy link katalógussal is. Meghívás e-mailben.
Napi klikk verseny. Autosurf lehetőség (VIP tagként). Magyar nyelvű kezelőfelület, jellemzően magyar felhasználók, és természetesen a napi megadott mennyiség lekkatintása után jutalom pontok.
Van lehetőség a hagyományos módszerek mellett extra pontok szerzésére a Coupon Gift Matrix használatával, ahol meg kell várni míg egy 5 mp-es visszaszámláló lemegy, és ezt követően tárul fel, hogy adott ábra alatt  van e bónusz kupon, amit a megfelelő menüben beváltva tudjuk meg mit kapunk cserébe!

Forgalom Csere oldalak , amelyek Magyar nyelven is elérhetőek!

Ezek az oldalak rendelkeznek magyar nyelv beállítási lehetőséggel vagy beépített Google fordítóval, ebből kiFOLYÓlag ne lepődj meg a ha magyar oldalak reklámjaival találkozol rajtuk  🙂

A legtöbb népszerű Traffic Exchange 1.000.000! felhasználó! 1:1 arányú surf ami azt jelenti, hogy minden megtekintett oldal után 1 creditet kapsz, amit így tudsz felhasználni oldalad reklámjára is. Mondjuk nem kifejezetten pénzkeresésre szánt oldal, de 1000 creditenként kapsz 0,3 $ -t ami ha összegyülik 3$ PayPal-ra ki is kérhetsz. 5 szintű ajánlói rendszer. Széles eszköztár, amivel könnyedén, és professzionális módon reklámozhatód vagy ajánlhatód az oldalt. Bővebb leírás itt >>>

 

 

tippTIPP!

Szerezz extra pontokat az oldalak tovább ajánlásával/hirdetésével! Keresd a regisztrációdat kővetően a partnerprogram részt a saját promóciós linkedért!

Hogyan működnek a forgalomcserélő oldalak? Az alapinfókat itt elolvashatod >>>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial