BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Coinpot – Újdonság

Szerző: | márc 16, 2019 | Bitcoin & kripto

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Az oldal bezárt!

Újdonságok a Coinpot faucet gyűjtő oldalon!

coinpot
A Coinpot 7 faucet – csaptelep- oldal 1 microtárcára kötve!

Az oldal használatával kapcsolatos leírást  ITT találod >>>

2019-03.01-től lehetőséged van újabb többlet bónuszokat szerezni, amit a Challenges menüpontban tudsz megnézni!

Gyakorlatilag különböző kihívásokat kell teljesíteni, amiért Coinpot tokeneket – van olyan kihívás, amiért nem is keveset – kapsz. Ezek a kihívások teljesíthetőek naponta vagy havonta így mindig van új lehetőség tovább gyűjtögetni a Coinpot tokeneket. A Coinpot tokenek az oldal belső tokenjei, amiket bármikor át válthatsz például bitcoinra, de részt vehetsz vele az oldal belső játékain mint a Lottery vagy a Multiplier

A Lottery játékban óránként van sorsolás (1 token = 1 jegy , de persze ha többet veszel nagyobb eséllyel veszel részt rajta). A játékokban az egyedi felhasználó számoddal veszel részt! Az oldalon szépen nyomon követhetőek a nyertesek, és természetesen a nyeremények is a belső azaz Coinpot tokenben kerülnek a számládra. A teljes nyereményalap 50%-át kapja a nyertes , és további 5 versenyző a 10-10%-át.

A Multiplier játékban szintén a Coinpot tokenekkel vehetsz részt. Itt gyakorlatilag meg kell tippelni, hogy a következő random sorsolt szám kisebb vagy nagyobb (High or low?) az adott tartománynál. Ez már ismerős lehet a Freebitcoin oldaláról is. Lehet tétet választani avagy szorzót, de minél nagyobb a szorzó annál kisebb a nyerési esély.

A Coinpot 7 faucet – csaptelep- oldal 1 microtárcára kötve!

Nézzük milyen kihívásokat lehet teljesíteni:

Minden kihívásnak 5 szintje van, amit az oldal csillaggal jelöl: 1 csillag egy kihívás, 2 csillag második szint azaz a 2. kihívás teljesítve és így tovább. Minden csillag elérésekor vagyis egy szint teljesítésekor 100 Coinpot tokent kaphatsz. Minden esetben, amikor egy kihívást teljesítettél a PROGRESS csík zöld Completed feliratra vált

Az egyes kihívások előtt előtt mindig látni, hogy az napi DAILY  vagy havi MONTHLY kihívás, és nagyon egyszerűen leolvasható, hogy az egyes szintek vagyis csillagok eléréséhez mit kell tenni. Pl a képen is látható, hogy a napi faucet jutalom pontokért az első csillag vagyis a 100 ingyenes token eléréséhez 100 faucet igénylést kell teljesíteni, és a Progress csíkban láthatód is hogyan haladsz , ami a fenti példában 3%, mert hogy a kép készültekor még csak 3 faucet oldalról igényeltük az ingyen coinokat. FONTOS, hogy ez a Coinpot microtárcára kötött összes faucet oldalt együttesen kezeli, vagyis ha a mind a 7 hozzárendelt oldalról egymással párhuzamosan igényelgeted a coinokat egész jól lehet vele haladgatni.

A Coinpot 7 faucet – csaptelep- oldal 1 microtárcára kötve!

Szövegesen is megerősít hol tartasz : So far today you have made 3 faucet claims…. Illetve azt is mutatja szintén ennél a résznél, hogy mennyi időd van még teljesíteni a kihívásokat – a fenti képen 15 óra van a napi kihívásból 14 nap a havi kihívásból.

Napi vagy havi teljesítés lehet a lottójegyek vásárlása – ez darabszámhoz kötött – vagy a tippelő játékban való részvétel is – itt is különböző bónuszok szedhetőek össze -.

Az ALL TIME ugyanezeket az elemek tartalmazza, de nem naphoz vagy hónaphoz köti ezek teljesítését, hanem összesben számolja vagyis kumulálja az elért eredményeket, amivel újabb ingyen coinpot tokenekhez juthatsz szóval az oldal mindenképpen arra motivál, hogy használd rendszeresen  🙂 .

Minden hónapban a legügyesebb 25 felhasználó még ráadás tokeneket kap, ami akár 10.000.000 igen tízmillió token is lehet! Ezeket a nyerteseket MONTHLY LEADERBOARD felirat alatt találod. Itt láthatód azt is mennyi csillagot gyűjtöttek össze, hogy megnyerték a versenyt, és éppen te hol tartasz vagyis mennyi csillagod van, és ezzel aktuálisan hányadik helyen állsz  😮 .

A csillaggal vagyis a kihívás teljesítésével automatikusan meg is kapod a tokeneket nem kell külön igényelni vagy bármit irkálgatni.

Ha nem kattintottál volna a részletes leírásra íme azok az oldalak, amikkel tudsz gyűjtögetni, és ne feledd ugyanazt az e-mail címet használd a regisztrációkhoz, amit a Coinpot oldalnál!

Regisztrációhoz kattints az oldal nevére:

  • MoonBitcoin
  • BITFUN
  • BonusBitcoin

Ezeket az oldalakat különösen ajánlott tovább ajánlani is  😛  hiszen a referáltak által megkeresett coinok 50%-a üti a markodat! 

Ingyen altcoinok – litecoin, bitcoin cash, dash coin, doge coin – gyűjtögethetőek ezekkel a faucet oldalakkal (működési elvünk ugyanaz max a színekben térnek el az ezeknél az oldalaknál megszokott sémától  😉 :

  • MoonLitecoin
  • MoonDash
  • MoonBitcoin
  • MoonDogecoin

Ezeken az oldalakon 25%-os referál jutalékra tehetsz szert! 

Ha szeretnél egyéb faucet oldalakkal is megismerkedni akkor nézz körül ITT is >>>

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam