BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Mellow Ads – magyar leírás

Szerző: | máj 19, 2019 | Bitcoin & kripto

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Gyűjts naponta INGYEN satoshikat, és azokat használd fel – mondjuk affiliate linkjeid promójára –  egy ÓRIÁSI – jellemzően Bitcoinos oldalak – hirdető hálózatán!

Ha foglalkozol kripto oldalakkal kizárt, hogy még ne találkoztál volna a Mellow Ads kis emblémájával  😛 valamilyen formában. Legyen az egy banner sarkában megbújva vagy egy újabb oldalra való navigálás közben. Lehetett ez csak egy idegesítő felugró ablak is  😎 . A működési elve 1xü: összegyűjti azokat a jellemzően kriptos oldalakat, ahol hirdetéseket lehet elhelyezni. Ezeket pedig hálózatban kínálja (de lehet csak egyes oldalakon is hirdetni) fel a potenciális hirdetőknek.

2015 óta megbízhatóan müködik, és több olyan kripto coin gyűjtő oldallal müködik együtt, amelyek szintén ebbe a kategóriába esnek. Ezek az oldalak még nem estek áldozatul a nagy árfolyam kilengéseknek, megbízhatóan kifizetnek, nem szűnnek meg alakulnak meg újra más néven etc etc 🙄 -. Ilyen oldal pl a Coinpot mikró tárca, amelynek használatáról itt irtunk >>>  vagy a Faucethub. Ez utóbbi szintén faucet oldalakról származó ingyen coinok gyűjtőhelye. Ahonnan az összegyűjtögettet satoshijainkat a Mellow Ads oldalra tudjuk “bekérni”, hogy aztán azokat jól elhirdessük 🙂

A kezelő felület 1xü, és felhasználó barát, így azok is jól elboldogulnak vele akik még most ismerkednek az ilyen típusú hirdetési oldalakkal. Sajna magyar nyelven nem elérhető, de hát a Google itt is a barátunk  🙂 , és igazából néhány használat után már arra sincs igazából szükség.

A Mellow Ads egyébként jól elfér más hirdetési hálózatok mellet, és nem zavarja azok működését. Ez akkor lehet érdekes ha te mint hirdető oldal jelentkezel partnernek. IGEN arra is van lehetőség, hogy felajánld honlapod vagy blogod bizonyos részeit, hogy azokon hirdetések jelenjenek meg – így meg te is keresel satoshikat, hogy becsatlakozol a hirdetési hálózatba.

A Mellow Ads egy jól ismert kripto hirdetési hálózat.

Hirdetések formái: Banner hirdetések (szinte minden méretben). Szöveges hirdetések. Egyedi kattintás alapú-(addig megy míg a meghatározott számú kattintás meg nem lesz a hirdetési hálózat oldalain). Bizonyos oldalakon való megjelenés kiválasztása. Pop up hirdetések (ezt már biztosan láttad a faucet típusú oldalakon  😛 ). Minden kampány mérhető a statisztika napra készen lekövethető.

Ha belépsz az oldalra rögtön egy ilyen összesítővel találkozol, ahol a BRUTÁLIS számokat mutatják meg, hogy milyen hirdetési aktivitás volt összesen mondjuk az elmúlt egy héten. Ime egy viszony szám, hogy tudd hová tenni  🙂

A poszt írásakor az elmúlt 7 napban a teljes hirdetési hálózaton 839 MILLIÓ volt a banner megjelenítésék száma! Naponta átlag 144 MILLIÓ!

A földrajzi célzás lehetővé teszi, hogy külön országra is célozz , és bár sajna Magyarország nincs benne, ezért mindenképpen van benne lehetőség pláne, hogy jellemzően a kripto affiliate linkek vagy oldalak globálisan terjeszkednek jól.

A mostani limit, amit egy ilyen kampány során el kell használj az 0.000001 BTC-től indul, és persze minnél többet szánsz rá, annál nagyobb lesz a megjelenések száma 🙂 .

ÉS MOST JÖN A LÉNYEG!

Ehhez a municiót az oldalon is össze gyűjtögetheted! Csak kattintasz a Visit faucet gombra a Dashboard felületen, majd ott a Claim now gomb után felugró recaptha mezőt kitöltöd, és már kapod is a napi ingyen satoshidat! Naponta 1x lehet igényelni. Jelenleg 500-és 3000 satoshi között kapsz az oldalon belül hirdetésre elhasználható satoshikat.Nem akarnánk illúzió rombolók lenni, de ez a kép azért viszonylag ritkán fog majd  fogadni, szóval jellemzően ne a 3000 satoshi jutalommal tervezz  ;-). Egyébként random módon adja), de persze miért ne sikerülne elsőre  :-).

Szóval az 500 satoshikkal is össze lehet azért hamar gyűjtögetni a hirdetéseidre valót  🙂 . A rossz hír, hogy ezeket az ilyen módon összegyűjtött satoshikat nem lehet kikérni ezeket itt el kell hirdetni – hiszen ez a lényege az oldalnak -. Érdemes kipróbálni azt is, hogy a fent említett gyűjtő oldalakról ide kéritek ki a satoshikat, és felhasználjátok az oldalaitok vagy affiliate linkjeitek promojára.

Az oldalra lehet befizetni is, és úgy hirdetni, de tudjátok, hogy jellemzően mi az ingyenes megoldásokat preferáljuk, úgyhogy erről az opcióról  ennyi leírás elég is 😉

Ahogy említettük van lehetőség kiadóként is együttműködni az oldallal. Az egyébként szokásos feltételek – nem lehet adathalász, vírusos, nem csak hirdetés fut rajta stb – nek való megfelelés után fogadják el a részvételed a programban. Itt így lehetőséged van részesülni a megjelenítésék számának függvényében az Mellow Ads oldal bevételeiből. Az itt keresett Bitcoinok viszont már kikérhetőek, úgyhogy érdemes rajta elgondolkodni plána ha nagy látogatottsággal rendelkező oldalad van.

Ha kedvet kaptál, hogy megnézd ezt az oldalt működés közben is akkor kattints ide, és regisztrálj most >>>

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam