BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Marketagent-Pénz kérdőív kitöltésért

Szerző: | szept 26, 2015 | Kérdőíves pénzkeresés

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Marketagent alapok

A Marketagent egy online piac, és közvélemény kutatással foglakozó oldal, amely 2001 óta van a piacon, és jelenleg 20 nyelven -köztük természetesen a Magyar nyelven is- elérhető

A regisztráció, és a csatlakozás ingyenes, amivel máris 150 pontot kapunk fiókunkba, ami 1,5 eurónak felel meg. A regisztráció során az alapadatokat szükséges megadni. (azért érdemes pontos adatokat is megadni, mert a rendszer ugyan alapvetően véletlenszerűen választja ki a résztvevőket a kutatásokhoz, de van amikor bizonyos feltételek szükségesek a részvételhez, és ez köthető esetenként a profilodban megadott egyéb információkhoz). Adatainkat a későbbiekben is bármikor tudjuk módosítani , pontosítani az oldalra való belépést követően.

marketagent alapok

Regisztrációdat követően egy aktiváló linket kapsz a megadott e-mail címedre, amit 72 órán belül aktiválnod kell! Már ezzel hozzájutsz a készpénz értékű bónuszpontokhoz (1,5 euro) . Természetesen egy felhasználó csak egy fiókot hozhat létre.

A csatlakozás ingyenes, nem kell semmit befizetni!

Az első kérdőívre lehet, hogy kicsit várni kell, de nem kell megijedni akkor sem, ha egy-egy kérdőív vagy piackutatás között eltelik több hét  is akár, merthogy ez is az oldal sajátosságai közé tartozik. A lényeg, hogy fognak érkezni kérdőívek, és felkérések a kutatásokban való részvételre a regisztráció során megadott e-mail címre.

marketagent alapok

Kérdőívenként eltérő pontokat kaphatunk, ami lehet akár 250 pont is, ezt minden esetben feltüntetik a kapott mailben, hogy amennyiben a keresett profilnak megfelelünk abban az esetben mennyi pontra leszünk jogosultak, de ha nem is felelnénk meg abban az esetben is legalább mondjuk 20 pontot kapunk fáradozásainkért. A pontokat minden esetben 3 hét múlva írják jóvá fiókunkban.

A kérdőívek kitöltésére jellemzően 5-15 percet kell fordítani, és van, hogy még ennél kevesebb idő is elegendő.

Marketagent alapok

A kapott mailben kell kattintani a hivatkozott linkre, és így indul a felmérés. Nem kell bejelentkezned a fiókodba a kérdőívekért, azokról minden esetben kapsz e-mail értesítőt. Érdemes azonnal neki látni a válaszoknak, – ami jellemzően nem szöveges kifejtést. hanem négyzetekben előre megadott lehetőségek közötti választást jelent- mert a felméréseknek van egy várható befejezési ideje, amit szintén megjelölnek az e-mailben. A felmérés végeztével már nincs lehetőség abban részt venni.

1 Euró = 100 Cent = 100 bónuszpont, és mivel 2 eurótól már kikérhető a pénz az a gyakorlatban azt jelenti, hogy 200 pontot kell elérned az első kifizetésedhez ( 150-et kapsz jutalomként a regisztrációdkor). A bónusz pontokat tovább gyarapíthatód ha meghívod barátaidat, vagy a referált linken keresztül ajánlód másoknak( apontokat azután kapod meg, hogy az első kérdőívet kitöltötték) . A személyes adataidat ha évente egyszer frissíted azért is jár bónuszpont(ez csak akkor ha e-mailben felkérnek rá).

A fiókodba való bejelentkezéskor van lehetőséged megnézni az aktuális kutatásokat, a számlakivonatokat, és itt találhatóak a továbbajánláshoz szükséges bannerek is.

    

Ha gondolod kattints ide , és REGISZTRÁLJ most >>>

Ez az egyik legjobb, és legmegbízhatóbb magyar nyelvű kérdőíves oldal!

Itt egy kifizetési bizonylat is, szóval valóban működik, ráadásul az igénylés után 24-48 órán belül  jóváírásra kerül a PayPalon  :-). Mivel ez amolyan “talált pénz” nem kell amiatt aggódnod, hogy ha mondjuk hetekig nem kapsz kérdőívet, addig is reklámozd, és szerezz extra pontokat a referáltak gyűjtésével  😀

marketagent

Ezek lennének a Marketagent alapok – Remélhetőleg sikerült kedvet csinálni ennek az oldalnak a használatához 😛

Használd az ajánlói linkedet az oldal reklámozásához, használd ki a forgalomcserélő oldalakban, és az ingyenes apróhirdetés feladásában rejlő lehetőségeket.

Ha szeretnéd megnézni milyen hasonló magyar nyelven is elérhető online kérdőíves lehetőségek vannak akkor kattints ide >>>

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam