BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

EasyHits4U- Forgalomcsere oldal

Szerző: | okt 3, 2015 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

The Most Popular Traffic Exchange

EasyHits4U alapok

Az EasyHits4U az egyik legnagyobb forgalom csere oldal a világon több mint 1.000.000 taggal. Ez a szám a megbízhatóságának, és népszerűségének köszönhetően folyamatosan növekszik. Az oldal rendelkezik beépített Google fordítóval, ezért viszonylag hamar elsajátítható a kezelése. Az EasyHits4U alapok azért szükségesek, hogy az oldalt megfelelően használni tudd.

EasyHits4U alapokRegisztráció a főoldalon kezdődik  a SIGN UP gombra kattintva, ahol az alapadatokat kell megadni (Név, Felhasználó név, E-mail cím, Belépő kód). A regisztráció befejezése a lap alján található felhasználási feltételek (Terms & Conditions ) megismerésével, és elfogadásával valamint a Captha kód beírásával fejeződik be.

Tapasztalataink szerint nincs preferált postafiók, ezért bármelyik levelező e-mail címe használható a regisztráció során. E-mail címünket meg kell erősíteni a kapott aktiváló linken keresztül.

Belépni az itt megadott kódoddal, és felhasználó neveddel tudsz majd a főoldalon a LOG IN gombra kattintva. Beléphetsz G+, és vagy Facebook profiloddal is. A belépést követően van lehetőséged a profilod személyre szabására – pl: profil kép feltöltésére -ez minden hirdetésed mellett megjelenik majd, de persze ez nem kőtelező.

EasyHits4U alapok

oldal hozzáadásaAz első dolgod mielőtt bármibe kezdenél (a magyar nyelv beállítása után), hogy megadj legalább egy oldalt amit szeretnél reklámozni, ennek hiányában ugyanis nem tudod elkezdeni a surfolést! Kattints a My Sites gombra utána a az Add a new site gombra, és add hozzá a reklámozni kívánt oldalt

(a fordításból eredő esetleges pontatlanságok miatt az eredeti felületen  keresztül mutatjuk be a lépéseket)

EasyHits4U alapok

Az oldal hozzáadása során beállithatjuk az országot a régiót, hogy honnan szeretnénk látogatókat az oldalunkra. A célzott forgalom mellet van lehetőség beállítani azt is mennyi ideig jelenjen meg az oldal.

15-20 másodperc 1 credit,  30 másodperc 1,5 credit, 40 másodperc 2 creditet igényel.

Ezek a beállítások bármikor módosíthatóak ugyanebben a menüpontban.  Illetve itt kell minden esetben hozzárendelni pontokat a reklámozott oldalakhoz, abból, amit más oldalak megnézésével szereztünk. A creditek hozzáadása az Assign credits mezőbe való beírassál, és elfogadással –Assign-történnek (így mindig csak annyi pontot használunk el, amennyit szeretnénk)
The Most Popular Traffic Exchange

EasyHits4U alapok

Creditek gyűjtése a Start Surfing gombra kattintással kezdődik, ahol egy ablak nyílik meg (nem kell minden ablak után bezárni újat megnyitni ), és végig ebben az ablakban jelennek meg az oldalak. Amennyiben az 1:1 arányú surfölést választod, abban az esetben egy-egy oldal 20 másodpercig fog megjelenni, amelyekért 1 creditet kapsz azaz 1 oldal megjelenitést, ha viszont a 1:2 arányút választod úgy abban az esetben csak minden második oldal után kapsz 1 creditet, de csak 15 másodpercig lesznek az oldalak megnyitva.

EasyHits4U alapok

válaszd ki aképet easyhits4uMiután a meghatározott idő letelt megjelenik a felső sorban egy ellenőrző mező, ami lehet egy számtani művelet vagy egy válaszd ki melyik képből ban kettő. Ezek egyébkánt  a csalások, és robotok kiszűrésére szolgálnak. Miután itt a helyes képre kattintasz tudsz tovább lépni a következő oldalra.

EasyHits4U alapok

EasyHits4U alapokEasyHits4U alapokAz oldalon bizonyos számú kattintások után jutalmakra tehetsz szert, ami lehet credit, ticket, banner megjelenés, szöveges megjelenés… Ha az aktuális oldalon vagy ne felejts el a Claim Your Prize gombra kattintani, mert az így hozzáférhető jutalmadat nem fogod tudod utólag már igénybe venni. A kővetkező jutalomig hátralévő oldalak számát mindig mutatja az oldal itt láthatód azt is  ha rákattintasz, hogy milyen jutalmak várnak rád a következő alkalomkor.

A jutalmak 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 750, és 1000 oldal megtekintésenként vehetőek igénybe (egy adott szerver napon belül). Az adható jutalmak a megtekintett oldalak számával egyenes arányban növekszenek.

Tehát mondjuk 25 oldal megtekintésért kaphatod ezek közül valamelyiket. Nem te választasz hanem véletlenszerűen kapod pl :15 banner megjelenés, vagy 30 szöves link megjelenés, vagy 1 surf drawing ticket- . Ez 100 oldalnál már így néz ki: 60 banner megjelenés, vagy 120 szöves link megjelenés, vagy 9 kredit, vagy 4 surf drawing ticket

Nincs napi limit, hogy mennyi oldalt nézel meg!

The Most Popular Traffic Exchange

Az összegyűjtött tikettekkel minden nap sorsoláson veszel részt. Itt kisorsolnak 1$-t, 500 creditet 5000 szöveges link, és vagy 5000 banner megjelenést. Ezekben a kategóriákban 10-10 felhasználó kap nyereményt, ami napi 40 nyertest jelent!

EasyHits4U alapok

Lehetőség van a gyűjtött dolgainkat konvertálni, ha a célszerűség úgy kivájna. Pl: creditet banner megjelenésre vagy szöveges megjelentést banner megjelenésre a My Account Statistics menüpontban található Account résznél

 

EasyHits4U alapok

A Promo Tools menüben választhatsz a számtalan remek eszközből, amelyek segítségével könnyedén te is tovább ajánlhatód az oldalt, nem kell egyénileg szerkesztgetned. DE ha mégis ezt szeretnéd arra is van lehetőség, hogy saját érkező oldalt kreálj, amit a bal oldali menüben található Easy Splash Builder-re kattintva érhetsz el.

Itt láthatsz mintákat is mások milyen oldalakat készítettek, vagy használd az Easy Rotart, ahol egy link alatt több oldalt is hirdethetsz, amivel hatékonyabbá teheted a hirdetéseidet. Minden alkalommal véletlenszerűen más oldalt tölt be a linkre kattintva. Erről is, és az egyszerűen hirdeted oldalakról is részletes statisztikákat nézhetsz meg .

Ha gondolod kattints ide , és REGISZTRÁLJ most >>>
The Most Popular Traffic Exchange

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam