BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Ingyen pontok forgalom csere oldalakhoz

Szerző: | máj 26, 2017 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Ingyen pontok forgalom csere oldalakhoz !

Ha szeretnél hozzájutni promóciós vagyis ingyenesen igénybe vehető pontokhoz (más extrákhoz) akkor ez a válogatás neked szól!

Regisztrációhoz kattints a banner képre >>>

Több mint 200 forgalom csere oldalhoz találhatsz itt ingyenes kódokat! Kereshetsz a főoldalon célirányosan is egy-egy oldalt-.  Elég csak pontosan beírni a keresett oldal nevét az oldal keresőjébe-, vagy böngészhetsz a csatlakozott oldalak között is! Belépést követően a főmenüben (jobb felső sarok hamburger ikon  😛 ) kiválasztóhatód, hogy forgalom csere , vagy levelező oldalak prómo kódjai között szeretnél böngészni.

A főmenüből kiválasztott témában ABC sorrendben listázva kapod meg, hol milyen lehetőségeid vannak. Jellemzően annyi a teendő, hogy az adott oldalhoz megadott promós kódot bemásolod a megfelelő részben (enter a surf promo code, enter surf code, promotional code, redeem coupon).

Itt megerősítést is kapsz, hogy a kód el fogadásra került. Jellemzően valamilyen feladatot kérnek cserébe (kattints le 25 vagy 150 oldalt, és egyebek), amit ha végrehajtottál szintén kapsz visszajelzést a teljesülésről (már a szörf ablakban, vagy külön mailben). Előfordul, hogy úgy is igénybe vehetsz prómo kódokat, hogy különösebben nincs semmilyen elvárt szörf mennyiség.

Ingyen pontok forgalom csere oldalakhoz

A jutalmak általában plusz pontok, banner, és szöveges megjelenések. DE! nem ritka, hogy valamennyi centecskét, vagy $-kat is jóvá írnak a fiókodba az adott oldalak! Ezeket mindig pontosan leírja az oldal, hogy milyen feltételek teljesülése esetén milyen jutalomra vagy jutalmakra számíthatsz.

Az enter your refferal id-nél add meg az affiliate linkedből a ref vagy ref ?illetve rid =utáni részt (jellemzően csak a számok kellenek). A kódokat egy profilból (és egy id-hez) egyszer lehet igény bevenni. Alkalmanként azért érdemes megnézni nincs-e például új promo kód az adott oldalhoz. Bár ezek az egyszer igénybe vehető jutalmak is nagy segítséget jelentenek pláne új indulásokkor.

Ingyen pontok forgalom csere oldalakhoz

Nagy segítség lehet az oldalon belül található letölthető mini alkalmazás, amit a böngésződbe tudsz telepíteni pár másodperc alatt. Ez a mini alkalmazás segít neked abban, hogy ha egy surf oldalon jársz a kis ikonra kattintva azonnal beazonosítja neked, hogy található- e hozzá promóciós kód, és ha igen milyen!

Elég ha csak a böngészőben megjelenik az oldal, még be sem kell lépned máris mutatja, hogy milyen kódokat tudsz igénybe venni. Ez akkor lehet még hasznos ha nem biztosan szeretnél egy szörf oldalra beregisztrálni! Természetesen ha nem mutatja automatikusan akkor van lehetőség manuálisan is az ikonra kattintva információkhoz jutni, és persze ha már bent vagy az oldalon akkor is!

Ingyen pontok forgalom csere oldalakhoz

Egy fantasztikus (ez is 😎 ) megoldás, amivel elő tudod segiteni a referáltak gyűjtését ezekhez a forgalom csere oldalakhoz! Ez pedig az, hogy egy un. splash oldalon keresztül reklámozol olyan forgalom csere oldalakat ahol te már ott vagy  :lol:. Így a Click Here to Claim feliratra való kattintással a te ref. linkeddel el látott oldalra jutnak a látogatók! Ráadásul csábító ajánlatot teszel ezen a splash oldalon az ingyen felhasználható promó kóddal! Gyakorlatilag FELAJÁNLÓD az ajánlott oldalhoz tartozó PROMÓCIÓS KÓDOT,és még referáltad is lesz. Win to Win.

Ingyen pontok forgalom csere oldalakhoz

Ezzel az ösztönzővel még hatékonyabban tudsz referáltakat gyűjteni! Persze ez csak azokkal az oldalakkal játszható el  😆 , akik be vannak csatlakoztatva ehhez a gyűjtő oldalhoz, és nyilván rendelkeznek is felhasználható prómos kódokkal.

Ahhoz, hogy a te affiliate oldaladra jussanak a splash page oldalakról a látogatók . FONTOS, hogy rögzítsd be a ref linked az így reklámozni kívánt oldalnál (keresd meg az ajánlott oldalt, másold be a  ref id számod a fent leírtak szerint, és nyomj egy save-t, mert különben keményen másnak fogsz reklámozni! 😎 )!

A képen azt láthatód, hogy az ilyen módon használt splash page oldal a Traffic Swirl (egyébként remek :-P) forgalom csere oldalra visz, és ha bemásolod a SignUpBonus kódot a Account/Promo Code részben, abban az esetben azonnal 650 ingyen kreditet is kapsz! :-). Nem kell megijedned, hogy elvész a látogatód ugyanis egy másik ablakban nyitja meg a reklámozott oldalt, így nem veszítődik el a böngészgetés közben a promos kód sem, amit csak be kell, hogy másoljon az előző ablakból!

Ingyen pontok forgalom csere oldalakhoz

A splash page oldalak linkjeit az affiliate résznél találod, és meg kell nézd mi áll a splash/ után, mert annak az oldalnak a prómo kódját használod majd azon az oldalon való toborzásra. Mielőtt elkezded ilyen módon gyűjteni a refeket próbáld ki, hogy a gombra kattintva valóban a te ref linkeddel el látott oldalra jutnak a látogatók.

Ha megtetszett ez a lehetőség kattints a bannere, és regisztrálj MOST >>>

További lehetőségek:

Ingyen pontok forgalom csere oldalakhoz

Ez itt nem ingyenes, de ha egyszeri 10$-ért (nem kell havonta vagy évente megújítani) szeretnél hozzájutni több ezer ingyen ponthoz akkor ezt érdemes lehet bevállalni. Egy egy kampány (pláne ha nemzetközi szinten tolod 😛 ) indulásakor lehet jó lehetőség az oldalad látogatottságának felturbózására, és persze újabb referáltak szerzésére. Ha tovább ajánlód már 2 taggal visszajön a befizetésed!

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam