BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Ingyen-Szerkesztők

Szerző: | jún 25, 2016 | Hasznos vagy érdekes, Ingyenes megoldások

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Ingyenes szerkesztő programok

Ingyenes szerkesztő programok – persze a teljesség igénye nélkül -. Ezt a pár szerkesztőt az interneten fellehető sok ezer alkalmazásból azért választottuk, mert abban a volumenben vagyis tudás szintben amire nagyobb szükség lehet ezek a progik tűnnek jó megoldásnak.

Ha nem szeretnél tíz vagy akár száz ezreket befektetni, de mégis szeretnél “szerkesztgetni” akkor nézd meg ezt a 5 hasznos, és ingyenes szerkesztő programot, amivel majdnem ugyanazokat a funkciókat is elérheted, mint fizetős társainál!

Ingyenes szerkesztő programok

1. Irodai programcsomag- OpenOffice

Ingyenesen használható irodai program, ahol használhatsz szövegszerkesztőt, táblázatokat vagy preziket készíthetsz. Alkalmas grafikai tervezésre-rajzolásra, és egyéb a más máshonnan jól ismert  🙂  feladatok elvégzésére. (más irodai programok fájl formátumait is tudja kezelni) Magyar nyelven elérhető!

2. Képszerkesztő – Gimp

Teljes-körű rengeteg funkcióval eláttot képszerkesztő program. Magyar nyelvű kézikönyv a használatához letölthető innen >>> gimp.hu

3. Képernyő felvétel készítés – Broadcaster

Oktató/információs videók, prezik videók lementése a képernyőről (‘csak fájlba rögzítés’). Lehetőség van a készülő képernyővideókat azonnal a Youtube-re való feltöltésére is (live stream). A felvett videókat azonnal tömöríti is. Magyar nyelven elérhető!

4. Hang/zene szerkesztő – Audacity 

Hangszerkesztő-rögzítő, vágó-keverő program, amellyel mikrofonról készíthetünk felvételeket, és természetesen szerkeszthetünk audio fájlokat. Számos effekt, és érdekes funkciót tartalmaz a program. Magyar nyelven is elérhető!

Az ingyenes szerkesztő programok nagyrészt lefedik a keletkező igényeket

Nézd meg milyen képszerkesztő alkalmazások vannak ingyen >>>

Ingyen-Képszerkesztő

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam