BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Ingyen-Látogató számláló

Szerző: | nov 12, 2016 | Hasznos vagy érdekes, Ingyenes megoldások

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂
látogató számlálóIngyenes látogató számláló alkalmazások honlapodra, blogodra

 

 

Ha szeretnéd megmutatni , hogy az oldaladat mennyi alkalommal látogatták meg, vagy csak, hogy éppen jelen pillanatban mennyien böngészgetik, akkor ezek az ingyenesen használható alkalmazások jól jöhetnek. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy ezekkel a kis alkalmazásokkal te is egyszerűen megtudsz nézni olyan statisztikai adatokat, amiből gyorsan, és egyszerűen kiderülhet mely országokból, milyen böngészőt, és legtöbbször mikor, melyik időpontokban látogatták meg az oldaladat.

Vannak csicsás bolygós, országos lebontású (zászlókkal), és egyszerű számlálóval rendelkező alkalmazások vagy ezek kombinációi, ha rendszeresen netezel, és látogatsz blogokat már biztosan találkoztál velük. Nyilván azok az oldalak (jellemzően ajánlói oldalak), amelyek nemzetközi szinten is érdekes lehetnek ott a blog adminja büszkén mutatja is, hogy az ő blogját milyen sok helyről, és milyen sokan nézik vagy nézték meg  🙂 .

Az alábbi látogató számláló alkalmazások regisztrációt követően használhatóak. Testre szabhatóak, hogy az az oldaladdal harmonizáljon (színek, méret, betűtípus…). A fiókodban pedig láthatsz részletes statisztikákat a látogatottságot illetően. Természetesen, mint általában van lehetőség pénzes változatra váltani, ahol számos újabb lehetőség nyílik meg a használatra vonatkozólag, de az ingyen használható verzió teljesen elég egy átlag bloggernek vagy adminnak.  A nagy látogatottságú oldalak tudják ezzel is fitogtatni az oldalukat, de ha csak azárt telepíted, hogy feldobd az oldalad -azárt arra figyelj, hogy a sok “csicsa” ne vonja el az erőforrásaidat, és a látogatóid figyelmét  😎

Online látogatók ország szerint – kevesebb mint 1 perc alatt. Az éppen jelenlévőket láthatód valós időben (ez az a bizonyos oldalsávban megjelenő hosszú megjelenésű alkalmazás, amit sokan láthattatok már 😛  ) :

https://feedjit.com/ 

ehhez hasonló oldal:

https://extremetracking.com/

Az online aznapi látogató számot, és az összes oldal megnyitást mutatja:

https://www.99counters.com/

Országok szerint mutatja a látogatókat földgömbön, és zászlós módszerrel:

https://www.flagcounter.com/

latogatotsag-szamlalo

 

 

 

 

Az oldal szerint már több Milliárd! -szor töltötték le az alkalmazást talán nem véletlenül  🙂 :

https://whos.amung.us/

Látogatók 3d-ben földgömbön:

https://www.revolvermaps.com/

Ha ismersz magyar nyelvű  Ingyenes látogató számláló alkalmazásokat/fejlesztéseket azt írd be bátran a kommentekhez.

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam