BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Zubee Zone magyarul

Szerző: | aug 14, 2016 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Zubee Zone magyar leírás

Gyűjts érmeket a forgalomcsere oldalak segítségével, és vásárold le vagy váltsd be $-okra (kifizetés minden pénteken)!

Forgalomcsere, és e-mail lista oldalakon tudsz Zubee Zone érmeket gyűjtögetni. Ezek az érmék a silver, gold, ,és diamond melyek pont értéke alapesetben 125, 250, és 500, amelyeket le tudsz vásárolni az oldalon, vagy ha megfelelő pontszámot összegyűjtesz  $-okra válthatód, és minden pénteken az igényelt összeget ki is fizetik neked automatikusan Paypal-re! A kifizetési minimum egyébként 0,1$ -levonás nélkül megkapod!

jutalom zubee zone

A működési elv nagyon egyszerű ezeket az érméket kvázi jutalomként kapod az oldallal összekapcsolt forgalom csere oldalakon. Van ahol már a belépésért kapsz mondjuk egy silver érmét azaz 125 pontot, de jellemzően 25, 50 vagy 100 oldal lekkattolásáért jön fel a Zubee Zone jutalom érme, amire ha rákattintasz tudod jóváíratnod a Zubee Zone fiókodban.

Lépj be minden nap a Zubee Zone oldalra is, mert ezzel máris kapsz jutalmul egy silver érmét – 125 pont!

Regisztrálj a Bannere kattintva >>>

(érdemes egy olyan g-mailes címet használni, ami kifejezetten erre használatos, mert a majd használt forgalom csere oldalak előszeretettel küldik ki reklámjaikat- ami persze kikerülhető ha leiratkozol a hírlevelükről vagy csak a spam mappába dobod az első alkalmakkor 😉 )

A menüpontokra kattintva az alábbiakat éred el.

menüsor Zubee zoneHome. Itt láthatjuk, hogy a használatkor milyen oldalakról, és milyen érmeket gyűjtögettünk, és milyen egyéb bónuszokat kaptunk – mert ez is van ám!

Community. Itt tudsz bekövetni felhasználókat. Hozzászólni témákhoz.

Marketplace. Ez a Zubee Zone “boltja”a gyűjtött pontjaid itt válthatód át $-ra vagy egyéb hasznos dolgokra, amelyekkel jellemzően fel tudod gyorsítani a pontgyűjtésed értékeit vagy ha csapatot építesz itt ahhoz is találsz segítséget.

Surfing Games. Az aktuális nyereményjátékokat láthatód itt, vagy hogy egy – egy oldal meglátogatásáért mennyi %-os jutalommal spékelheted gyűjtött pontjaidat.

Awards. Trófeák, és gyorsítók (collektorok)! A % azt mutatja milyen mértékben emelkedik pontjaink száma a collectornak köszönhetően, és hogy az meddig érvényes. Minnél többet surfölünk annál több ilyet kapunk, és így minél több ilyen collektorunk van annál több Zubee Zone pontunk lesz! Ahogy gyűjtöd a pontokat szert tehetsz még az un. Mistery Jackpotra is, ami a neved alatt található narancs, fekete, és piros mezőben megjelenő Pénz Díjra is, ami gyakorlatilag bárhol lehet!

Zubee Zone magyar leírás

Team. Dolgozz csapatban, mert ezzel is plusz pontokhoz jutsz. Próbálj meg az első 10 csapatból valahová csatlakozni, mert a nagyobb rang nagyobb esélyt jelent a bónuszokra(napi, heti, havi…). Ahol van szabad hely oda jelentkezz be, és ha elfogadja a csapatvezető akkor erről kapsz értesítőt a Community menüben. Kattints Join or Create a Team feliratra, és az azt követően megjelenő oldalon látod milyen csoportok vannak, és a / jelek mutatják mennyi tagja van, és hogy mennyire szeretnék duzzasztani -pl: 150/156 6 üres hely van még- ez jelenti az üres helyek számát, és kattints a Aplly to Join gombra (lesz majd csoport ahová be tudsz csatlakozni)

Tell a Friend. Promociós eszközök, splash page (érkező oldalak), bannerek, és persze a meghívó linked, hogy tudd hirdetni ezt a remek oldalt!

beváltásA Zubee Zone pontokat át lehet váltani pénzre bármikor. Itt 10 cent -50 cent -1$ és 5$ os címletek vannak. A pontok beváltási aránya folyamatosan változik – A 0,1$ átváltási aránya most (amikor ez a post készült) 15.000-20.000 pont között mozog ezért ha valahol 10.000 pont környékén tudsz váltani azt ne hagyd ki  🙂

 

 

 

Hetente több ezer vagy százezer érmét tudsz gyűjteni, pláne ha minél több ilyen típusú oldalon vagy beregisztrálva- arról nem beszélve, hogy amíg ezeken az oldalakon gyűjtögeted, és keresed az érméket addig pontokat is gyűjtesz, amit meg az adott oldalon saját oldalaid reklámjára tudsz fordítani, ez ám a remek “árukapcsolás”  🙂

A Zubee Zone-t egyre több forgalom csere oldal építi be, mert ez neki is hasznos, ezekről azaz az új érme vadász mezőkről e-mailben a Zubee Zone minden esetben tájékoztat.

dancer zubee zoneÉrdemes lejátszani a Surfing Games menüpontban a Dancer játékot, ami minden esetben mutatja melyik oldalakon tudsz  extra pontokra vagy %-okra szert tenni.

 

 

Ime néhány oldal, ahol már magáért a belépésért kapsz egy silver érmét (napi pár perc, és lehet begyűjteni a silvereket 😛 ) :

TrafficCorps.com - We Fight For Your Traffic Rights!

 

 

Ha megtetszett ez a lehetőség kattints a Bannere, és Regisztrálj MOST >>>

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam