FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Otthon végezhető

dollarA teljesség igénye nélkül íme néhány otthon is végezhető munka (és persze nézz körül oldalunk ajánlatai között is  🙂 )

 

 

Mielőtt belevágsz otthoni internetes munkákba minden esetben járj el körültekintően, és fogadd el az alábbi közhelyeket:

 • Ingyenes lehetőségek kis pénz kis foci elven, melyek befektetést nem igényelnek jellemzően azért, mert te magad vagy a befektetés (idő, energia, szellemi tőke). Ha kezdő vagy mindenképpen ajánlott először megismerkedni az ajánlott lehetőségekkel részletesebben mielőtt pénzt is fektetsz be bármibe, ne akarj rögtön nagyot akasztani  😎
 • Olyan lehetőséget válasz, amiben már vagy van tapasztalatod vagy kis időráfordítással hamar elkaphatod a fonalat. A nagyobb léptékű sok energiát felemésztő projektek jövedelmezőbbek, de a munka is általában egyenes arányban áll vele.
 • Ha önállóan vágsz bele valamibe minden esetben figyeld a reakciókat, visszajelzéseket- egyre nehezebb feltalálni a spanyol viaszt, ezért inkább már működő modelleket érdemes követni legalábbis az elején. Ha saját ölteted tolod előtte nézd meg, hogy jelent e egyáltalán megoldást valaki problémájára – az sem gond ha egy szűk célpiacot találsz meg vele, csak hozzon bevételt.
 • Külföldi fantasztikus ajánlatoknál olvasd el az apróbetüs részt is (google forditó  🙂 ), mert nehezen lesz kezelhető egy egy reklamáció.

Kevés pénzzel vagy ingyen elindulhatsz:

 • Affiliate partner: A termék vagy szolgáltatás már ki van találva neked csak minél nagyobb, és ha lehet releváns célközönséghez kell eljuttatnod az ajánlatot.  A terméket a vevő az eladótól vásárolja ő oldja meg a számlázást, kiszállitást, és tart fent ügyfélszolgálatot stb.
 • PTC, PPT, Kérdőiv, és hasonló filléres keresetek  😉
 • Online MLM. Mostanában a környezetvédelemmel kapcsolatos termelésre épülő Online hálózatok a trendik, de a termék alapú MLM-ek is szép sikereket tudhatnak magukénak.
 • Webszöveg írás. Blogok, közösségi portálokon való posztolás pénzért: Egyre több cég szervezi ki ezt a tevékenységet, és ha elég ügyes vagy, rendelkezel a témában némi tapasztalattal akár ilyen típusú megbízásokból juthatsz hozzá egy kis zsebpénzhez. Nézz körül a neten, hogy egyes cégek több tízezer forintot is elkérnek azért, hogy mondjuk heti 3-4 posztot elhelyezzenek a megbízó FB oldalán!
 • Közösségi oldalak csoportok kezelése, posztolás, megosztás, moderálás, lektorálás.
 • Infótermék készítése: Készíts e-book-ot, vagy valamilyen magazint abban amiben szakértőnek érzed magad, és megválaszol valamilyen problémát, ami már nálad felmerült, és másoknak is segíthet a megoldásban. Nem kell írói véna, és szuperlatívuszokban sem kell gondolkodnod, sokszor az emberek hétköznapi emberektől várnak hétköznapi nyelven megoldásokat. Tarthatsz pl: online konfikat (ingyenes Sky-pe alkalmazással) vagy oktatást, tanácsadást is (bármilyen témában, de előtte nézz körül mire is lehet szükség).
 • Videók a Youtube-ra: Keress olyan témákat, amelyek nagy látogatottságra számíthatnak (figyelj a másolás plagizálás nem jó út!), és itt pl a Youtube hirdetésekből tudsz bevételt realizálni. Jelenleg a vicces, vagy extra különleges videók uralják a teret. Megbízásra egy egy oldal használatára, kezelésére vonatkozó lépésről lépésre bemutató videó készítése is jó lehetőség.
 • Ha otthon vagy a honlapok világában vállalhatsz készítést karbantartást, programozást. Készíthetsz Bannereket, PDF-eket. Prezentációk készítése.
 • Linképités vagy tömeges apróhirdetések feladása, amellyel a cégek nem szívesen foglalkoznak viszont sok pénzt sem szeretnének érte kifizetni. A linképitéshez megfelelő felkészültségre azért szükség van.
 • Konkurencia, és hírek figyelése arról a megbízónak jelentés készítése. Erre érdemes ingyenes hírgyűjtő alkalmazásokat is használni.

A bevételeidet (amennyiben már van )szabályosan úgy tudod realizálni, ha betartod az adózási szabályokat is! 

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial