GIF animációk, és képek ingyen

Szeretnéd feldobni a honlapod, blogod egy izgő mozgó animációval, jópofa valamivel, vagy csak a közösségi oldalakon szeretnél használni mozgóképeket a bejegyzésedhez illusztrációként? Nos ebben az esetben ez a néhány link jól jöhet, és persze azért te is minden esetben nézd meg a felhasználási feltételeket  !

www.gifmania.hu

animációk tárháza!

www.gifbooster.com

egy gomb nyomás, és mehet is az idővonaladra!

www.gifgifgifgifgif.com

, és ha te magad szeretnél online GIF formátumban valamit létrehozni, egyszerűen pár lépésben  (effektek, áttűnésék, és minden ami jól jöhet)

www.hu.bloggif.com

Ilyen szerkesztésre alkalmas oldal még www.gickr.com 

3D mozgó szöveg készítése szintén online  www.3dtextmaker.com

A világ legnagyobb GIF gyűjteménye, ahol lehetőséged van szerkeszteni (több féle applikáció melyek elérhetőek mobilra is!). Sokrétűségének köszönhetően (e-mailben gif reakció, gif készítés mobillal, képekre tehető matricák…) nagyon nagy népszerűségnek örvend! www.giphy.com

Youtube videóból GIF! Ha rákattintottál a youtube videódra írd az  URL-ben a www. után, de még a youtube elé! a gif szócskát (nem kell pont utána, tehát így néz ki https://www.gifyoutube.com/watch?time_continue=1&v=yo5qcS_fK3M ) nyomj egy Enter-t, és egy teljesen új oldalra jutsz. ahol egyszerűen pár lépésben tudod elvégezni az átalakítást. Az így készült GIF formátumot linkjét illeszd honlapodba, vagy töltsd le.