Coinpot – magyar leírás

Gyűjts ingyen coinokat!
7 faucet – csaptelep- oldal 1 microtárcára kötve!

Faucet – csaptelep – oldalakról bővebben ITT >>>

A Coinpot nevű microwalletbe – mikrópénztárca, ahonnan ha a kikérési minimum teljesül ki lehet kérni a bitcoin számládra a coinokat –  az alábbi faucet oldalakról gyűjtögetheted az ingyen coinokat:

FONTOS, hogy a faucet oldalakra való regisztráció során mindegyik oldalnál ugyanazt az e-mail címet (lehetőleg g-mail ) használj!

Ingyen Bitcoin gyűjtögethető akár 5 percenként is ezeken a Coinpottal összekötött facuet oldalakon. Belépést követően csak kattints a Claim now gombra, fejtsd meg a Captha-t, és már megy is gyűjtőbe az ingyen Satoshi  🙄 . Az összes oldalon ami a hálózatba – a Coinpot microtárcára – van kötve látható az aktuálisan gyűjtött coinok száma ha esetleg nem szeretnél ezért külön a mikrópénztárcádba belépni.

Az oldalak rendszeres használatával több különböző bónusz is gyűjtögethető pl: lojalitás bónusz, vagy mistery bónusz, és persze a Coinpot saját belső egyenlegén lévő Coinpot tokeneket is gyarapíthatóak vele, de erről még később…

Regisztrációhoz kattints a bannerekre

 

 

 

Ezeket az oldalakat különösen ajánlott tovább ajánlani is  😛  hiszen a referáltak által megkeresett coinok 50%-a üti a markodat! 

Ingyen altcoinok – litecoin, bitcoin cash, dash coin, doge coin – gyűjtögethetőek ezekkel a faucet oldalakkal (működési elvünk ugyanaz max a színekben térnek el az ezeknél az oldalaknál megszokott sémától  😉 :

 

 

 

Ezeken az oldalakon 25%-os referál jutalékra tehetsz szert! 

Nos ez a 7 faucet oldal az, amit érdemes összekötni első körben a Coinpot mikrótárcával. A Coinpot egy 4 éve megbízhatóan működő ezidáig a kifizetéseket teljesítő micro pénztárca, ahol ez év elejétől már saját Coinpot tokenek is gyűjthetőek, amit akár át is konvertálhatsz más már hivatalos coinra is.

3 Coinpot tokent kapsz minden egyes facuet oldalról való coin igénylésnél (amikor a Claim now gombra kattintasz, és megfejted a capthtát már kapod is a papírpénztárcádba a megjelenített ingyen coinod mellett a Coinpot tokeneket is). Tehát ha 10 igénylésnél 30 token, és így tovább  😆  A referáltak ha “dolgoznak” onnan is érkezik pluszba 1 Coinpot token!

Van lehetőséged akár csak az itt bekötött többi coin esetében is a böngésződ segítségével bányászni is, ami egy remek lehetőség, mert hogy ennek a mikrótárcának nemcsak gyűjtő, hanem termelő funkciója is van! 😎

A regisztráció mint általában e-mail, jelszó komboval indul – ITT ne felejtsd el ugyanazt az email címet használni, amit a faucet oldalak esetében, mert különben nem fognak automatikusan a tárcádra kerülni a coinok!-.

A belépést követően ez a letisztult, és egyszerű felhasználói felület fogad (persze neked még nem ennyi coinod lesz benne  😳  🙄  😆 , ami persze ha szorgalmas vagy hamar változhat).

Itt a főoldalon –Dashboard- láthatóak az összesítések, statisztikák pl: mennyi coinod, milyen forrásból érkeztek a coinok, vagy pl: jobbra lent az utolsó jóváírt tranzakciók – RECENT TRANSACTIONS – mikor mi jött vagy ment  😛 itt nyomon követheted a referáltak által szerezz coinokat, tokeneket is teljesen naprakészen, és bármeddig vissza lapozhatóan (és itt is van lehetőség külön külön rákeresni egy egy coin tranzakcióira).

A baloldali menüben a Coins&Tokens alatt ha bármelyik coinra kattintasz ugyanezeket az összesítőket találod, de természetesen csak az adott coinra lebontva.

A főoldalon a coinok mellet lévő lenyíló fülben vagy az adott coinkra kattintva külön gombokon keresztül érhetőek el az alábbi menüpontok:

Deposit  – Ha szeretnél az oldalra befizetni, mondjuk ha nem csak az ingyenesen megkereshető coinokat szeretnéd “megforgatni”  😛 az oldalon található lottó vagy multiplier játékban.

Kifizetés kérésekor kapsz egy megerősítő mailt, amire 60 percen belül ha nem kattintasz rá elévül, és újat kell kérni – ez is a felhasználók védelmében lett kitalálva (egyébiránt az oldal nagyon elkötelezett a csalás elleni védelemben)

MINING – Az egyik legizgalmasabb rész, hiszen itt egy külön telepítés nélkül is használható bányaprogramot találsz, ahol beállíthatód, hogy a háttérben amíg te mással foglalkozol  😛  mennyi erőforrását használhatja a gépednek a bánya program. Az így kibányászott coinokat 5 percenként írják jóvá a számládon.

RECENT – Az utolsó kifizetéseket tudod itt megnézni (ez elég bizalom erősítő tud lenni 🙂 )

Erről a 7 faucet oldalról tudod a coinokat ide a Coinpot mikrópénztárcára gyűjtögetni >>>

Használd ugyanazt az email címet, mint amit a Coinpot mikrótárcához!

A COINS & TOKENS felett a főmenüben található a Lottery, és a Multiplier rész, ahol az oldal belső tokenjével tudsz beszállni a nyereményjátékokba.

A Lottery játékban óránként van sorsolás (1 token = 1 jegy , de persze ha többet veszel nagyobb eséllyel veszel részt rajta) , és az egyedi felhasználó számoddal veszel benne részt. Az oldalon szépen nyomon követhetőek a nyertesek, és természetesen a nyeremények is a belső azaz Coinpot tokenben kerülnek a számládra. A teljes nyereményalap 50%-át kapja a nyertes , és további 5 versenyző a 10-10%-át.

A Multiplier játékban szintén a Coinpot tokenekkel vehetsz részt, ahol gyakorlatilag (ez már ismerős lehet a Freebitcoin oldaláról is) meg kell tippelni, hogy a következő random sorsolt szám kisebb vagy nagyobb (High or low?) az adott tartománynál, és lehet tétet választani avagy szorzót, de minél nagyobb a szorzó annál kisebb a nyerési esély.

Természetesen ez is a belső tokeneket használja ha elfogy vagy bányásznod kell vagy konvertálnod, de itt is érdemes mérlegelni, hogy érdemes e kockáztatni a megkeresett coinjaidat ezt ki ki saját belátása szerint kell eldöntse.

A Coinpot oldalra a regisztráció ingyenes >>>

Itt pedig egy kifizetési bizonylat 20.000 satoshiról szóval lehet vele gyűjtögetni 😛

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial