FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Magyar kripto lehetőségek

Rövid áttekintő a krypto valuták világában jelenleg fellelhető Magyar vagy Magyar vonatkozású kripto lehetőségekről – persze a teljesség igénye nélkül –

Amennyiben van lehetőség az oldalakra való regisztrálással mondjuk ingyen coinok megkaparintására – vagy egyéb előnyök megszerzésére – , úgy ezeket nem érdemes kihagyni, de minden más mondjuk vegyél ezt azt amazt vagy forgass be valamennyit csakis saját felelősségre tedd – ebben, mint ahogy már megszokhatátok oldalunkon nem szeretnénk állást foglalni  🙂 

SmartCryptoNote

Indulás 2018.július.  Egy olyan platform (természetesen blokklánc alapú technológiával a háttérben), ahol lehetőség van saját un. digitális váltót kibocsátani. Az ingyenes regisztráció után ajándékba kapsz 125.000 Ft értékű un. freehardot. Magyar kezelő felület, és leírások várnak az oldalon.

Frissítés! 2019. év elején aggasztó híreket lehet olvasni ezzel a lehetőséggel kapcsolatban.

MicroCoin

Az első magyar saját blokklánc alapú kriptovaluta, ami 2017 decemberétől indult. Bárki csatlakozhat ahol lehet bányászni a coinokat, aztán a tőzsdére vinni, mert hogy már 2018 júliusától erre is van lehetőség. Gyors tranzakciókat ígér a kis értékű coin utalásokkor, és persze van terv arra is, hogy akár fizetni is lehessen vele.

Ha szeretnél más kripto pénzt venni Magyar oldal segítségével akkor: MrCoin

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial