FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

EasyHits4U- Forgalomcsere oldal 2.

Traffic Exchange with 1,205,000+ members

Még nem vagy regisztrálva a világ egyik legnagyobb forgalom csere oldalán?

Ha van honlapon, blogod, vagy csak szeretnéd az ajánlataidat akár ország szerint is célozva minél több látogatóhoz eljuttatni, akkor neked is itt helyed!

Az alapokról itt olvashatsz >>>

Azon túl, hogy oldalak megtekintéséért gyűjtött pontjaidért cserébe te is reklámozhatod oldalaidat lehetőség van némi $-k gyűjtésére is, ami 10.000 oldalanként 3$, ami nem sok, de ahogy folyamatosan, és rendszeresen használod észre sem veszed, és már össze is gyűlik.

penz2penznyeremeny-eh4uAz oldalak szörfölése közben kapott random jutalmak között (erről bővebben ITT olvashatsz >>>) előfordul, hogy centeket is tudsz gyűjtögetni, ezek jellemzően akkor tűnhetnek fel, ha azon a napon már elég sok oldalt megnéztél.

Az egyik legnagyszerűbb lehetőség az oldalban, hogy az Easy Rotator segítségével akár 10 oldalt is be tudsz állítani egy link alatt (Premium tagként oldalanként külön földrajzi célzásokkal!), és ezt a linket tudod más forgalom csere oldalakon is használni -és mivel forgató elven működik minden esetben más, és más oldalad lesz látható! Ez nemcsak hogy egyszerű, de elég hatékony eszköz is  egyben. Rengeteg értékes időt takaritasz meg, ha nem kell egy sor oldalt külön külön kezelni. A rotátor fejlécében beállithatod, hogy jelenjen meg az EasyHits4U avatárod, vagy hogy az AddThis lehetőség (amivel a közösségi oldalakra tudod a linket megosztani), de a legnagyszerűbb az, hogy a fejlécben megjelenő EasyHits4U feliratra ha kattintanak újabb referáltakat gyűjthetsz az EasyHits4U oldaladra  😉 ,amit a nagy látogatottság mellet a remek 5 mélységben kapható jutalompontokért is megéri reklámozni.

felirat-rotatorAz  oldalak hozzáadásakor egy 15 mp-es ellenőrzést követően (és ezzel el is fogadod az oldal hirdetési irányelveit) már láthatód is azt az egy link alatti “gyűjteményedben”. Lehetőséged van az oldalakt külön külön is be vagy kikapcsolni a “gyűjtő” linken belül, és van lehetőség a megjelenéseket “súlyozni” azaz milyen gyakorisággal jelenjenek meg az oldalak még ezen belül is a látogatók számára. Ingyenes tagsággal 1 ilyen forgató (10 oldallal ) létrehozására van lehetőséged, Prémium tagként viszont már 2 forgató, és azon belül 20-20 oldal elhelyezésére van lehetőséged! A “gyűjtő ,linket bármikor ki kapcsolhatód-arra viszont ügyelj, hogy akkor ez a más forgalomcsere oldalakon való reklámozánál sem fog helyesen megjelenni!

easy-rotator
The Most Popular Traffic Exchange
A másik remek lehetőség, hogy a Splash Builder használatával saját un. Splash oldalt építhetsz fel (ingyenes tagként is 3 oldalt), ami akkor lehet jó választás, ha egy kicsit ki szeretnél tűnni a sok hasonló ajánlat közül, amelyek ugyanazokat a reklám oldalakat használják. Lehetőséged van beállítani az oldal kulcsszavait is a már az előbb is említett beállítások mellet.- itt is egy külön link alatt jön létre az oldalad, és szintén kattintható lesz az EasyHits4U ref linked is! Ami lényeges még, hogy a létrehozott oldalad fejlécében (a programnak köszönhetően) minden esetben az éppen használt oldal tagjait szólítja meg az oldal, ami még személyre szabottá teheti az ajánlatodat!

splash-builder

A szerkesztés az Easy Splash Builder /Edit Splash Page oldalon történik, és ha már használtál valaha szövegszerkesztőt, vagy egyszerűbb honlap készítőt ez sem fog számodra kihívást jelenteni. Lehetőség van képek (saját képek is) , és bannerek esetén kódok beszúrására. Próbálj ki több megoldást, és ha szeretnél még több eszközhöz, programhoz hozzáférni akkor vásárold meg a Premium vagy az Ultimate tagságot-egyébként meg az ingyenes tagsággal is remek Splahs oldalak készíthetőek 😆 . Mielőtt véglegesíted az oldalt lehetőséged van Prewiew azaz előnézetben is megnézni, éppen hogy néz ki a készülő oldal, de ha később szeretnél a már mentett oldalon változtatni természetesen ezt is korlátlan számban megteheted. Jó ötlet lehet összekötni az így készült oldaladat az Easy Rotator-al, és mindezt INGYENES tagként.

Használd ki te is az oldalban rejlő lehetőségeket, és Regisztrálj Most ITT >>>

The Most Popular Traffic Exchange

 

 

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial