BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Forgalomcsere jelvény gyüjtők

Szerző: | ápr 21, 2017 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Bónusz pontok forgalom csere oldalakhoz – Jelvény gyűjtő oldalak

Ha használsz forgalom csere oldalakat abban az esetben már biztosan találkozhattál un. jelvény, badges vagy más egyébiránt extra pont gyűjtő lehetőségeket biztosító alkalmazásokkal, megoldásokkal. Az ilyen típusú oldalakban az a remek, hogy gyűjtött pontjaidat további extrákra, vagy akár $-okra is beválthatód!

Minden oldalra külön be kell regisztrálj, és azokat össze is kell kösd a használt forgalom csere oldallal. Azért, hogy adott forgalom csere oldal ezek közül melyiket használja azt vagy a főoldalon vagy a regisztrációs/belépő oldalon találhatód meg jellemzően, illetve az extrákat biztosító oldalak is bemutatják általában. Keresd az ikonokat vagy az oldalra utaló feliratokat!

Oldalanként eltér, hogy milyen szörf menyiséget kell letudnod a jelvényekért cserébe. Általánosságban viszont elmondható, hogy 50, 100, 250, 500, 1000 szörfönként kaphatsz ilyeneket. Érdemes megnézni az egyéb gyűjtő akciókat, ahol mondjuk több oldal együttes használatáért.  Speciális ajánlatokért is tudsz menni- ezekről ha feliratkozol a gyűjtő oldalak hírlevelére jellemzően kapsz majd tájékoztatást (vedd elő a google fordítót 🙂 ).

Bónusz pontok forgalom csere oldalakhoz – Jelvény gyűjtő oldalak

A jelvények vagy kupák, ábrák minden összekötött oldalnál más belső pontértékkel bírnak, és ezt tudod még hatványozni, ha részt veszel a különböző extra játékokban. Szörfölés közben figyelj, hogy ne kattintsd el a megfelelő részhez érve, mert akkor már csak a következő jelvényt tudod begyűjteni. 😆

A legnépszerűbb jelvény gyűjtő oldal, ahol a gyűjtött jelvényeiddel olyan pontokra teszel szert, amelyeket felhasználhatsz a különböző szinteknek megfelelő (online marketing) oktatási anyagok eléréséhez. Ezekből az anyagokból megtudhatod, hogyan tudod hatékonyabban használni a forgalom csere oldalakat, hogyan építhetsz alsó vonalakat stb.

A click track profit oldalon van lehetőség hasonló felhasználókat megismerni, csapatot építeni, és több más extra időszakos játékban részt venni! Csatlakozz most ITT >>>

Belső pontjaidat XP pontokban kapod meg, és számtalan lehetőséged van bővíteni ezen pontjaid számát (pl kulcsos széfek kinyitása játék), vagy pénzre váltani azt (kikérés 10$-tól)

Bónusz pontok forgalom csere oldalakhoz – Jelvény gyűjtő oldalak

Népszerű érme gyűjtő oldal, ahol ugyan a poszt írásakor még ki van kapcsolva a piactéren a centekre váltás, mint opció, és jelentősen emelkedett a belső értéke is az így felhasználható pontoknak, de több miután alternatívája is van az extrák beváltásának továbbra is érdemes lehet használni. Az alapokról ITT olvashatsz >>>

 

Hasonló elven müködik, mint a többi jelvény gyűjtő alkalmazás. Matricák, tokenek, és pénz is gyűjtögethető. A pontokat, tokeneket ajándék tárgyakra, pénzre is válthatód.  A Party surfben (keresd az ábrát az oldalon) általában 3-4 forgalom csere oldal összekapcsolódik, és ha egyszerre használód őket újabb extra pontokat gyűjtögethetsz vele (fontos, hogy minden részt vevő oldalt valóban egy időben használd).

Szörfölés közben érdemes figyelni, mert rendszertelen időközönként megjelenik a piros pajzs VTG felirattal (az ábra kiválasztó mellet)! Kattintás után egy térképen találod magad, -és a karaktered-, amit egy-egy lépésekkel haladva kell mozgatnod – .Jellemzően a kincses ládika a cél- és minden lépésért pontokat, banner megjelenést, vagy akár néhány centet kapsz a fiókodba. Versenyek, amelyekkel további extrákra tehetsz szert, sorsolásokon is részt vehetsz ezért érdemes körülnézni az oldalon.

Ezt az ábrát kell keresd a szörfözés közben, és egy hasonló térképen kell lépkedj a bónuszokért. Az egyedi díjak mellet ezzel részt vehetsz a viral traffic games “nagy” játékaiban is…)

Bónusz pontok forgalom csere oldalakhoz – Jelvény gyűjtő oldalak

Itt is a jelvényeket tudod gyűjtögetni, és az azokért kapott pontokat beváltani (az oldalon megtalálhatód milyen oldalakkal van összekötve ez a lehetőség). 100, 250, 500 és 1000 oldal kattolás után kaphatsz jelvényeket, és mellé néhány centet  :-). Itt is úgy tudod igénybe venni az ajándékod, hogy megadod a felhasználóneved, és rákattintasz a Claim Prize gombra. Van lehetőség profi tagság vásárlására is, ebben az esetben nyilván emelkednek a díjakért kapott jutalmak is.

A szörf bar részen (ahol az ábrákat választod ki a továbblépéshez) jelenik meg a TE promos ikon erre kell rákkatintani!

Ezeket a megoldásokat is használó oldalakat ITT találhatsz >>>

Egyébként azért is jó lehet ezeket az oldalakat használni, mert megtörheti a monoton kattintásokat – bizony 😛

Ha szeretnéd hatékonyabbá tenni szörfözéseidet, akkor ez a programot nem hagyhatod ki>>>

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam